Bende sizi çok seviyorumAllah razı olsun ablacım. Seni çok seviyoruz.
Yazarım yazarım artık demin keşfettim burayı, burada sohbet etmek iyi geliyor insana, üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz birlikte, güzel olmuş bu konu böyle, hepimiz tek tek pozitifleri görene kadar burdayızİnşallah gerek kalmaz gebe kalirsinyilmak yok devam edicez hep bu yizden burdayiz ne zaman umutsuzluğa kapilirsan yaz sıkıldın mi yaz eksik kalma
Baktim herkes dert yaniyor acilarimiz ayni hemen topik kuralum dedik yeni actik zatenYazarım yazarım artık demin keşfettim burayı, burada sohbet etmek iyi geliyor insana, üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz birlikte, güzel olmuş bu konu böyle, hepimiz tek tek pozitifleri görene kadar burdayız
Hızı 0 . Rahim ağzım dar mı onu bilmiyorummerhaba , ameliyat mı oldunuz ne smeliyatı acaba sizde de darlık vardı sanırım karıştırmıyosam
merhaba, spermler neden gidemiyomuş acaba rahim ağzı darlığı gibi bişey mi yoksa sperm sorunumuydu
Ben 1 aylıkken bebeğimi düşürdüm daha sonra doktora gittim prolaktin hormonum yuksek çıktı dostinex kullanıyorum bu ilacı kullananların yorumlarına baktım hamile kalmışlar aramızda öyle varsa beni aydınlatabilir mı
BurdayımmmmmmJES burda mısın?
Haydi bismillah diye başlıyayım rabbim burdaki arkadaşlarıma ve bana çifter çifter versin inşallah
Ayva çiçek açmıııııış yaz mı geleceeeeeeekGelelimm Cesim bekleyip duruyoruz iste burdada ağaç olalımkök salalim meyve yiyelim
Oy jesimmm aynı yollardan geçmişiz inşallah birgünmerve beni etiketlemiş sağolsun, okudum yazını amanita. Topiğin hayırlı olsun
Beni bilenler var yine yazayım, derdimizi birbirimizle paylaşalımDua edelim.
2 yıldır evliyim, geçen haziranda çocuk istedik 1-2 ay denedim ovulasyon şu bu baktım olmuyor sıkıldım bıraktım. Sonra allahın hikmeti ağustos ayı boyunca ev dışında olduğum halde tek seferlik ilişki ile hamile kaldım. Biraz beklemediğim için afalladım gitgellerim oldu idrak edemedim. Zaten etmeye de kalmadı bebeğimin kalbi durdu. Sonra 3 gün içinde kürtaj oldum ne oldu ne bitti doğru düzgün anlayamadan bebeğim gitti. Herşey allahtan dedim toparladım çabucak kendimi. Ya da toparladığımı sandım.... Çünkü ara ara kalbime saplanan bıçak ağrıları ağlama krizleri ile anladım neyin ne olduğunu. Elden ne gelir yine şükrettim oturdum yerime. Sonra muayene için gittim insülin direncim çıktı idrar yolumda da enfeksiyon, şimdi bunlar için kullanıyorum ilaçları. Toparlanınca anne olmayı çok istiyorum. Kimse yanlış anlamasın ama kaybedince evlat daha değerli olur diyenler öyle haklıymış ki. 50 çocuğum olsa ilk bebeğimin acısı asla geçmeyecek. Kanayan yara oldu içimde. Bazen kendimi suçluyorum sen bebeğini istemedin yürekten ondan gitti diye. Allah kimseye yaşatmasın. Büyük acıymış....
Ve inşallah dileyen, isteyen, layıkıyla annelik yapacak herkese rabbim sağlıklı evlatlar versinİnşallah bu topik de uğur getirir sırayla alırız haberleri.
Gönül bu sevdadan vazgeçmeyecek tabiAyva çiçek açmıııııış yaz mı geleceeeeeeek
AmoonnnnGönül bı sevdadan vazgeçmeyecek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?