Beni narkozsuz yaptı almanlar . ( Türkiyedeki doktorum ikinciye başlamadan yapalım dedi ama orada narkozla yapacaklardı )Narkozsuz yapamazlar bebeğim. Burda her şeye narkoz.
Sana doktor biberir anlatmis ben de yazilani buraya tasidimBen halk ağzından yazdım
Lütfen olabilir. İnan. Azospermi değil neticede Allah vermiş.Totalde 7 milyon aşko nasıl olsuno açıdan takmıyorum demek istedim ama olursa mükemmek bişey olur ya
Heee. Doktor bana gerizekalıya anlatır gibi anlattıSana doktor biberir anlatmis ben de yazilani buraya tasidim
İyi gecelerKiz senin kocan görevde galiba nie uyumysn senn
Neyse Kızlar size iyi gecelr ben yavaştan kaçar bugün erken uyanmstm alese girdim. Yarn görüşürüz inşallah yeni umutlarla❣
İnşallah yaLütfen olabilir. İnan. Azospermi değil neticede Allah vermiş.
Yoo oturuyo karşımda o olsa da olmasa da ben 2den önce uyumam bilmeyen bi sen kalmışsın demek piki.Kiz senin kocan görevde galiba nie uyumysn senn
Neyse Kızlar size iyi gecelr ben yavaştan kaçar bugün erken uyanmstm alese girdim. Yarn görüşürüz inşallah yeni umutlarla❣
Heee. Doktor bana gerizekalıya anlatır gibi anlattı
Ben de bunsuz yapamamDeli kız bayılıyorum bu emociye yaa
Benmkide yanmda horluyorYoo oturuyo karşımda o olsa da olmasa da ben 2den önce uyumam bilmeyen bi sen kalmışsın demek piki.
Ahahhahahahah pörsüyüncede adam istemez aşkoHuylaniyom ben adama vermiyorm fazla onu
Yok canm gecen hafta bi bes gun falan akinti seklinde devam etti artk yok rahatım agrimda yok ama erken yoruluyorum
Daha ona var onu o zaman düşünürüzAhahhahahahah pörsüyüncede adam istemez aşko
İnşallah abla ❤Amin inşaallah
Rabbim hepinize çifter çifter versin İnşaallah
Çok şükür senin erkenden kesmiş. az önce de yazdım baK, 27 Gün oldu. kanamadığı 1 gün yok. ameliyattan sonraki 3-4-5. Günlerde leke geldi. Sonra bir kan boşaldı, adet gibi mübarek. sonra yine kesildi leke gibiydi, bayağı rahatlamıştım. Gel gelelim şu son 2 gündür gene kanamaya çevirdi. Çıldırmak ğzereyimYok canm gecen hafta bi bes gun falan akinti seklinde devam etti artk yok rahatım agrimda yok ama erken yoruluyorum
adamın gözü yaşlı .
Off surekli ped zor oluyordurÇok şükür senin erkenden kesmiş. az önce de yazdım baK, 27 Gün oldu. kanamadığı 1 gün yok. ameliyattan sonraki 3-4-5. Günlerde leke geldi. Sonra bir kan boşaldı, adet gibi mübarek. sonra yine kesildi leke gibiydi, bayağı rahatlamıştım. Gel gelelim şu son 2 gündür gene kanamaya çevirdi. Çıldırmak ğzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?