Tut bi tercümanım eksiktiEvvaya tercüman tutacağım
Duygularına tercüman ?Tut bi tercümanım eksikti
İşte ona sen ol ❤Duygularına tercüman ?
Vaaaaaay evvoş vurdun kalbimi onikidenİşte ona sen ol ❤
Aminnnnn hoşgeldinBen de varım arkadaşlar hepimize nasip olsun hayırlısıyla inşallah:)
Koğuşşşşş kalkkkkkUyuyodum yav
GünaydııııınKoğuşşşşş kalkkkkk
İnşallah canm issizAyyyy ne güzel topik olmuş burası böyle..
Bizi bizden başkası anlamaz sloganım ile geldim kızlar.. hayırlı olsun.. bol pozitifli hamişli olsun topigimiz
Tabiki hosgeldinBana da yer var mı acaba
Rabbimjn imtihani elden bisey gelmez canm insallah hersey düzelecek inaniyorm asla kotu düşünme ❤merve beni etiketlemiş sağolsun, okudum yazını amanita. Topiğin hayırlı olsun
Beni bilenler var yine yazayım, derdimizi birbirimizle paylaşalımDua edelim.
2 yıldır evliyim, geçen haziranda çocuk istedik 1-2 ay denedim ovulasyon şu bu baktım olmuyor sıkıldım bıraktım. Sonra allahın hikmeti ağustos ayı boyunca ev dışında olduğum halde tek seferlik ilişki ile hamile kaldım. Biraz beklemediğim için afalladım gitgellerim oldu idrak edemedim. Zaten etmeye de kalmadı bebeğimin kalbi durdu. Sonra 3 gün içinde kürtaj oldum ne oldu ne bitti doğru düzgün anlayamadan bebeğim gitti. Herşey allahtan dedim toparladım çabucak kendimi. Ya da toparladığımı sandım.... Çünkü ara ara kalbime saplanan bıçak ağrıları ağlama krizleri ile anladım neyin ne olduğunu. Elden ne gelir yine şükrettim oturdum yerime. Sonra muayene için gittim insülin direncim çıktı idrar yolumda da enfeksiyon, şimdi bunlar için kullanıyorum ilaçları. Toparlanınca anne olmayı çok istiyorum. Kimse yanlış anlamasın ama kaybedince evlat daha değerli olur diyenler öyle haklıymış ki. 50 çocuğum olsa ilk bebeğimin acısı asla geçmeyecek. Kanayan yara oldu içimde. Bazen kendimi suçluyorum sen bebeğini istemedin yürekten ondan gitti diye. Allah kimseye yaşatmasın. Büyük acıymış....
Ve inşallah dileyen, isteyen, layıkıyla annelik yapacak herkese rabbim sağlıklı evlatlar versinİnşallah bu topik de uğur getirir sırayla alırız haberleri.
HoşgeldinBende varım umutla anne olmayı bekliyorum
Çok geçmiş olsun Hoşgeldin rabbim sifa versin❤Bende varım kızlar bu ay yüz felci geçiriyorum o yüzden ağır ilaçlar kullandım biraz zaten reglimde geldi umutlar bi dahaki aya artık
Amiiinnn canm ❤Haydi bismillah diye başlıyayım rabbim burdaki arkadaşlarıma ve bana çifter çifter versin inşallah❤❤
ay yeni uyandım saat daha 9 olmamis 9 da zoom da olmam lazm 12 den sonra burdayimTanrı aşkına amanita nerdesin sen darlinggg ?
Hahahha keskeeeeeNerde olacak tekne keyfisi yapıyordur
Dalga geçiyor zaarTeknemi nasıl yani
HoşgeldinBen de varım arkadaşlar hepimize nasip olsun hayırlısıyla inşallah:)
Dilerim ki rabbbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimsenin gönlünden geçeni geri çevirmesin. Bu yolda bol du ve sabır yanımızda olsunHadi gelin dertlerimizi kederlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.
Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik.❣
Beni niye öpmedin amanitaHoşgeldin
Hoşbulduk canım rabbim bizleri daha fazla bekletmeden hayırlısıyla kucaklarımızı evlatlarımıza doldursunİnşallah canm issiz
Tabiki hosgeldin
Rabbimjn imtihani elden bisey gelmez canm insallah hersey düzelecek inaniyorm asla kotu düşünme ❤
Hoşgeldin
Çok geçmiş olsun Hoşgeldin rabbim sifa versin❤
Amiiinnn canm ❤
Amiin inşallahDilerim ki rabbbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimsenin gönlünden geçeni geri çevirmesin. Bu yolda bol du ve sabır yanımızda olsunAllah büyüktür
Beni niye öpmedin amanita
Bu nasıl öpücük uçuyor mu ne oluyor belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?