Evet merviş ya vala kaç gündür kendimde değildim
Kazen abiye yazdım sağolsun oda değiştirdi
Evvaa iyiki degistirmissin o neydi yaKazen abiye yazdım sağolsun oda değiştirdi
Saol canm benim
Aa nasil bilmezsinSaol canm benimburda dert yanalik dedik topladim yarali kuşları sende mi bekliyosun ? Bilmiyordum
K.k olaraktan kısa bir göz kirliliğine maruz kaldık geçti şükürEvvaa iyiki degistirmissin o neydi ya
Evet cok sukurK.k olaraktan kısa bir göz kirliliğine maruz kaldık geçti şükür
Anladım, ben spermler gitmiyor deyince rahim ağzında yapışıklık fln sandım,bende darlık vardı da spermler içeri gidiyomu gitmiyo mu ondan şüpheliyim aşılama oldum geçen eylülde içeri geçiş baya zor oldu falan onla ilgili bişey sandımHızı 0 . Rahim ağzım dar mı onu bilmiyorum
Bende de prolaktin yüksekti 2 sefer kullandım bırakınca hemen geri yükseldi diye kesintisiz kullanıyorum şuan, sizin hamilelik dostinex kullanırken mi olmuştu, dostinex kullanıldığı için mi düştü yoksa prolaktin yüksek olduğu için mi ?Ben varım.. benim de 2 yıl boyunca hep yüksekmiş prolaktinim stresten yükseliyor bende.. bunu daha sonra anladık..
Dostinex kullandım şubat 'ta başladım haftada yarım tablet aldım 64 den 5 e düştü.. kullanmaya devam ettim ve temmuz da tam tüp bebek tedavisine gidecektim adetim gelmedi normal yolla hamile kaldım maalesef kaybettik düştü...
nasip değilmiş.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım benim eksik olmayınEvet cok sukurbiz seni sade evva olarak sevdik
Ben en son transfer olup negatif olduğunda kalmışım kacirmisim obur olaylari cok üzgünüm cok zor zamanlar gecirmissin Rabbim bu sabrınızın mükafatını versin insallah❤ bu alti ay icinde senin yanindayiz asla yalnız degilsin olmayacaksin bunu bilAa nasil bilmezsin
Hemen anlatiyim kendimi ozaman
Ben 4 bucuk yillk evliyim eşim azosperm hastasi kucukken ameliyat olmus ama sperm cikisi yok 0.
Neyse amaliyatla bulunur dedi doktor tese oldu cok sukur bulundu bizde. Ilk tup bebek negatif oldu. 2. Denedik tuttu bos gebelk oldu kurtaj oldum. 3. Denedik tuttu oglum 3 aylk olmustu ama anensefali dediler yasamaz kafatasi olusmamis bebegin malesef gebeligi sonlandrdik 1 ay oldu daha.
Geride embriyoda kalmadi bi 6 ay bekleyip 4. Deneme icin baslicaz pes etmek yok
Olsun olur boyle seyler hersey eskiye dönduya oraya bakSağol canım benim eksik olmayın❤ kendimde değildim bence başka bir açıklaması olamaz
Ben aşılama olurken hiç zorlanmadım hatta doktorum çok iyi falan dedi ama olmadı nasip.Anladım, ben spermler gitmiyor deyince rahim ağzında yapışıklık fln sandım,bende darlık vardı da spermler içeri gidiyomu gitmiyo mu ondan şüpheliyim aşılama oldum geçen eylülde içeri geçiş baya zor oldu falan onla ilgili bişey sandım
Bende de prolaktin yüksekti 2 sefer kullandım bırakınca hemen geri yükseldi diye kesintisiz kullanıyorum şuan, sizin hamilelik dostinex kullanırken mi olmuştu, dostinex kullanıldığı için mi düştü yoksa prolaktin yüksek olduğu için mi ?
Ahh ne guzel bi yazi bu ne guzeelBen en son transfer olup negatif olduğunda kalmışım kacirmisim obur olaylari cok üzgünüm cok zor zamanlar gecirmissin Rabbim bu sabrınızın mükafatını versin insallah❤ bu alti ay icinde senin yanindayiz asla yalnız degilsin olmayacaksin bunu bilsana da aglamak uzulmek yasak burda tamam mi pozitif olacaksn ve umudun hep taze kalacak
Kafa buluyor hee benm kafam daha yerine bile gelmemişkenay yeni uyandım saat daha 9 olmamis 9 da zoom da olmam lazm 12 den sonra burdayim
Hahahha keskeeeee
Dalga geçiyor zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?