Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saol canm benim burda dert yanalik dedik topladim yarali kuşları sende mi bekliyosun ? Bilmiyordum
Aa nasil bilmezsin
Hemen anlatiyim kendimi ozaman
Ben 4 bucuk yillk evliyim eşim azosperm hastasi kucukken ameliyat olmus ama sperm cikisi yok 0.
Neyse amaliyatla bulunur dedi doktor tese oldu cok sukur bulundu bizde. Ilk tup bebek negatif oldu. 2. Denedik tuttu bos gebelk oldu kurtaj oldum. 3. Denedik tuttu oglum 3 aylk olmustu ama anensefali dediler yasamaz kafatasi olusmamis bebegin malesef gebeligi sonlandrdik 1 ay oldu daha.
Geride embriyoda kalmadi bi 6 ay bekleyip 4. Deneme icin baslicaz pes etmek yok

Hızı 0 . Rahim ağzım dar mı onu bilmiyorum
Anladım, ben spermler gitmiyor deyince rahim ağzında yapışıklık fln sandım,bende darlık vardı da spermler içeri gidiyomu gitmiyo mu ondan şüpheliyim aşılama oldum geçen eylülde içeri geçiş baya zor oldu falan onla ilgili bişey sandım
Bende de prolaktin yüksekti 2 sefer kullandım bırakınca hemen geri yükseldi diye kesintisiz kullanıyorum şuan, sizin hamilelik dostinex kullanırken mi olmuştu, dostinex kullanıldığı için mi düştü yoksa prolaktin yüksek olduğu için mi ?

Ben en son transfer olup negatif olduğunda kalmışım kacirmisim obur olaylari cok üzgünüm cok zor zamanlar gecirmissin Rabbim bu sabrınızın mükafatını versin insallah❤ bu alti ay icinde senin yanindayiz asla yalnız degilsin olmayacaksin bunu bil sana da aglamak uzulmek yasak burda tamam mi pozitif olacaksn ve umudun hep taze kalacak

Ben aşılama olurken hiç zorlanmadım hatta doktorum çok iyi falan dedi ama olmadı nasip.

Ahh ne guzel bi yazi bu ne guzeel
Hicbirimiz aglamayalim hic en kotu gunde bile bir gun goz yasi dokup rahatlayip ertesi gun hayata devam edicez. oglumu kaybettigmde aynen bu sekilde yaptim herkes nekadar guclusun dedi ama guclu olmak zorundayiz yoksa kalkamayiz bu imtihandan.
Ee sende kendini anlat sen ne zamandir bekliyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…