Yok Allah'a şükür yok bende günümde olurdum da geçti 26 nda olmam gerekiyor duIlk zamanlar o kadar stres yapıyordum ki 2 hafta kadar gecikmelerim olurdu eylülde hsg çekildim o zamandır gününde oluyorum sizde pco mu var
He anladımYok Allah'a şükür yok bende günümde olurdum da geçti 26 nda olmam gerekiyor du
Aynen canimHe anladımbi kaç gün geçmesinden bişey olmaz ya
Canim senin daha önce gecikme yapar mıydı yoksa inositol mu yaptıKizcelerim ben hyla olmadım düzenim şaştı yine galiba
İnositol derken canım öyle birşey kullanmadım kiCanim senin daha önce gecikme yapar mıydı yoksa inositol mu yaptı
Bide ovu testi yaptım gebelik olsaydi onda koyu çıkardı bugünCanim senin daha önce gecikme yapar mıydı yoksa inositol mu yaptı
Diğer arkadaşla karıştırdım canimİnositol derken canım öyle birşey kullanmadım ki
Bende sabah test yaptım çıkmadı olcam galiba ilk defa gecikti hiç başıma gelmediBide ovu testi yaptım gebelik olsaydi onda koyu çıkardı bugün
Hakkımızda hayırlısı inşallah biz yanılırız da olmayızBende sabah test yaptım çıkmadı olcam galiba ilk defa gecikti hiç başıma gelmedi
Canim ben regl oldumHakkımızda hayırlısı inşallah biz yanılırız da olmayız
Hadi ya inşallah bidaki ay olur canim bnimmmm bnimde çok fena kasigim ağrıyorCanim ben regl oldum
İnşallah canım İnşallah seninki gelmezHadi ya inşallah bidaki ay olur canim bnimmmm bnimde çok fena kasigim ağrıyor
İnşallah canım ya inşallahİnşallah canım İnşallah seninki gelmez
İnşallah canım test yaptın miAy nedense içime bi heyecan girdi ne kdr umudum yok desemde icim kıpır kıpıren umutsuz olduğumuz da şaşırız ya inşallah öyle olur ya
Hyr cnmİnşallah canım test yaptın mi
Yap bi test canim için rahat olsunHyr cnm
Elimde test yok canım ya şuan sağ kasık ağrım bacağıma vuruyor resmen yerinde duramiyrm ağrıdan neden böyle oldu anlmadimYap bi test canim için rahat olsun
Canim gebelikte de kasık ağrısı oluyor normalde adette çekiyor musun agriElimde test yok canım ya şuan sağ kasık ağrım bacağıma vuruyor resmen yerinde duramiyrm ağrıdan neden böyle oldu anlmadim
Adette karın agrimdan başka ağrı olmuyordu canım ya olsa ovu testinde çıkardı diye tahmin ediom bnCanim gebelikte de kasık ağrısı oluyor normalde adette çekiyor musun agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?