fsh yüksek olanlar

Ayni canim ya ben ogretmenim isten geldim 4 gibi.ev isleri yemek filan 6.30 gibi igne yaptirdim.yarin kontrolum var bakalim ne diycek doktor allahim insallh yarida kalmaz tedavim.az once esimle evlatlik cocuk konusunu konustuk inanir misin

Inşallah iyi haberler alırsın Dr. Dan canimm..
ben evlatlık işlerine yazın başladım. .duru adında 4 yaşında bir çocuğun gönüllü anne ve babasıyız. .ayda bir falan alıyoruz zaman geçirip geri goturuyoruz. .önce bebek istedik hafta sonları almak için. .olmaz dediler bebeği sadece evlatlık olursa veriyorlar. .yada koruyucu aile olursan bebek veriyorlar. .gönüllü aileye bebek olmuyo..
koruyucu aile olursan bebek hep seninle yaşıyor soyadını vermiyorsun. Ayda 6 20 tl para veriyorlar. .
evlatlık ta soyadını veriyorsun para vermiyorlar çocuk hep sende kalıyor.
Gönüllü ailede de hafta sonları bayramda tatilde alıyorsun sadece..
okadar sevgiye muhtaçlar ki ezgi ben bikaç ay öncesine kadar hep ağlıyorum daha yeni yeni alıştımhepsi bu kadar tatlı o kadar güzel ki.gittigimde avucumun icini openler bile var çaktırmadan gizli gizli..

Ayni canim ya ben ogretmenim isten geldim 4 gibi.ev isleri yemek filan 6.30 gibi igne yaptirdim.yarin kontrolum var bakalim ne diycek doktor allahim insallh yarida kalmaz tedavim.az once esimle evlatlik cocuk konusunu konustuk inanir misin
İyi Akşamlar bende kıbrıs ı düşünür oldum en azından eşimin çocuğunu dogurmus olurum ve bende hamilelik duygusunu tadarim ....

İyi Akşamlar bende kıbrıs ı düşünür oldum en azından eşimin çocuğunu dogurmus olurum ve bende hamilelik duygusunu tadarim ....

Canim ya ama bu dinen sakincali ne biliyiim ya benim de aklima takildi bi ara ama oteki tarafi da dusunuyorum

Peki evlatlik almayi dusunuyor musun.ne biliyim ya ben kendime guvenemiyorum o kadar sevgimi verebilirmiyim diye ama bi yandan da sevabi coktur kafam cok karisik

Peki evlatlik almayi dusunuyor musun.ne biliyim ya ben kendime guvenemiyorum o kadar sevgimi verebilirmiyim diye ama bi yandan da sevabi coktur kafam cok karisik
Canım aslında bir ara çok niyetlendi. Ama yetim alıp sevaba girelim dedik..önce gönüllü aile olarak başladık.ama hiçbişey hayallerindeki gibi olmadı. Duru yla önce iletisim problemi yaşadık. Ama şimdi iyiyiz çok şükür. .heralip getirdiğimizde daha mutlu oluyoruz oda bizde..ama evlatlık dersen orda duruyorum artık. .bıraz zaman geçsin olabilir ama suan çok erken ezgi benim için. ..istersen sende gönüllü aile olarak başla bu işe..hafta sonları
Alip bak..dene gerçekten çok güzel bir duygu..tarif edilemez. .

Muhakkak oyledir canim ama once bir kendimi toplamam lazim.once annemin olumu sonra fsh derken yiprandim cok.

Muhakkak oyledir canim ama once bir kendimi toplamam lazim.once annemin olumu sonra fsh derken yiprandim cok.

Basın sağolsun tatlimm. .el birliğiyle destek olalım birbirimize..derdimiz sorunumuzda aynı ikimizinde..sen benden daha sanslisin ezgi en azından tedaviye başladın. Adet olayım bakalım bana ne diyecek Dr. Lar. .tedavi olacam mi?

Canim yasimiz genc dalgalnmalar olur.dusecektir fshn.bana doktor ne dediyse cikti bu fsh dusermi artk dedim muhakkak dusecek dedi.dedim ama ben de pek follikul yok diye zaten senden cok yumurta bekleyemem dedi ee deneyimmi dedim kesinlikle deneyelim dedi.basladik.insallh hayirlisi ile baslarsin.fsh ni cok merak ediyorum e2 ni de olctur ama

Hayıt tohumu ile bakalım kaca düşecek her ay düzenli baktuliriyorum tatlım. Çok dengesiz çıkıyor hepsi..bakalım hayırlısı. Seninde inşallah herşey yolunda gider.yarın gene yazısalim olur mu ezgi.ozletme kendini..çok öpüyorum. Iyi geceler..

Ben de cok optm cnim.iyi geceler

canım ya bılemıyorum yıne de korkuyorum. bakalm eşım sperm testı versın bı bı de su hormonlara bakayım Allah büyüktür

ezgi nasılsın canım..nasıl gidiyor çalışmalar Tedavin Ne durumda..

Canim dun yazamadim ya.gittim doktora.2 follikulun malesef 1 i buyumus 12 mm.benim surat dustu tabi.doktor ben tek yumurtayla bile yapicam dedi.senin fsh yulsek bu senin altin yumurtan dedi bunu mikroenjeksiyon yapacagiz dedi canim umutlu konustu.catlamamasi icin igne verdi.ignelere devam cuma gunu tahliller var yine ve ultrason var.18 mm olursa catlatcaz. Bu arada e2 mi tekrar olctu 42 idi.52 olmus cok guzel kaliteli yumurta dedi.rahmimi cok begendi .bakalim canim tek yumurtaya umut bagladik.sen nasilsin adet falan oldun mu

canım yaaa çok sevindim..bak yumurtan var çok şükür...tek yumurta bile yeter tabiki allahtan hayırlısı be tatlım..ama bak ne güzel tedavini oluyorsun bunada şükür...inşallah tutrda hayırlıysa gebe kalırsın sağlıklı kucagına alırsın yarabbim inşallah
Ben progestan biteli 3 gün oldu adet olamadım daha..gecen ay progestanı kullandığım günlerde bile adet olmuştum
Ama bu ay daha adet olmadım dün kasıklarım çok ağrıyodu adet olacam dedim ama bugün hiçbişey yok..olsaydımda araştırmaya gidecem merakla adetimi bekliyorum tatlım yani..en son 2 martta olmuştum..normalde şimdiye ikinciyi olup bitmesi lazımdı adetimin.:44::44::44:

Test yapsana kiiiiiz.Allah buyuk vardir belki

Test yapsana kiiiiiz.Allah buyuk vardir belki

Yokkkkkk kizzzz sanmam...bakalım 2 nisanda hala olmazsam kanda baktiririm daha 24 gün oldu. .ben hiç yumurtlamiyorum ki....ama ınsan umutlaniyor beee. ...fsh geçen ay 52 di...nerde bende o şans. ..ALLAHIM BÜYÜK. ..

Yokkkkkk kizzzz sanmam...bakalım 2 nisanda hala olmazsam kanda baktiririm daha 24 gün oldu. .ben hiç yumurtlamiyorum ki....ama ınsan umutlaniyor beee. ...fsh geçen ay 52 di...nerde bende o şans. ..ALLAHIM BÜYÜK. ..

Emel canim hic belli olmaz yaaaa bi de oluyomus var ya ne sevinirim kiz kendim hamile kalmis gibi

Emel canim hic belli olmaz yaaaa bi de oluyomus var ya ne sevinirim kiz kendim hamile kalmis gibi

Yüreğim hop etti.heyecanlandim.Umutlanmak istemiyorum Ezgi mm mm yaaa...ALLAH RAZI OLSUN..AMA OCAK AYINDA 31 GÜN OLMUŞTUM. OYUZDEN UMUTLANMIYORUM. .DÜN ÇOK AĞRI VARDI KARŞISINDA BUGÜN YÖK. ..GENEDE BIZ YÖK GIBI DUSUNELIM. .ÇÜNKÜ HEP HUSRANLA BİTİYOR. ..

Canim benim yaaa.su yasimizda bunun hayalinin bile kendimize cok goruyoruz.ben dun doktora dedim ki valla herseyi kabullendim de bu erken menopoz nedir ya menopoz denmesin kendimi kotu hissediyorum dedim guldu baya.ne o oyle 60 yasinda kadin gibi

Canim benim yaaa.su yasimizda bunun hayalinin bile kendimize cok goruyoruz.ben dun doktora dedim ki valla herseyi kabullendim de bu erken menopoz nedir ya menopoz denmesin kendimi kotu hissediyorum dedim guldu baya.ne o oyle 60 yasinda kadin gibi

Hiç sorma insan hayal kurmaktan korkar mi yaaa...suan aynı o durumdayım. .
Değerlerimiz 60 yaşındaki kadınla ayniymis düşün yaa ne kadar acııı
ben bugün ibrahim Saraçoğlu na meal gönderdim. .durumumu anlattım. Bakalım cevap yazacak mi yazarsa aynısını sanada gönderirim kader arkadaşım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…