Kızlar ben eşime söyleyemedim erken menepoz teşhisi konduğumutüp bebekte istemiyor nasıl mücadele edeceğim bilmiyorum lütfen dua edin bana
Kiiiiiiz uyku hali filan.bi test yap da rahatlat beni cift cizgiliiiii:)
daha 6 aylık evliyiz sorun olması bile onun için yıkım oldu
kabullenmiyor hayırlısı bakalım mevlam herşeyin iyisini bilir
daha 6 aylık evliyiz sorun olması bile onun için yıkım oldu
kabullenmiyor hayırlısı bakalım mevlam herşeyin iyisini bilir
selam kızlar nasılsınz?
nasıl gıdıyo hayat?
Selam canım benim. ..çok şükür sen nasılsın ?
Emeeeel kafam karman corman oldu.bugun ignelerim bitmisti.ben 12 mm yumurtamin buyudugunu hayal edip gitmistim dra bu baska dr. Adam demez mi yumurta yok sok oldum ama sag da 10 mm bi yumos buyumus.meger digeri gecen aydam kalanmis
Rahim kalinligim cok guzel mis.bu seferde buna diyolar altin yumos diye off ne zormus bu isler.bu yumosu buyutmek icin igneye devam.sen adet oldun mu
Rahim kalinligim cok guzel mis.bu seferde buna diyolar altin yumos diye off ne zormus bu isler.bu yumosu buyutmek icin igneye devam.sen adet oldun mu
Ezgiiii nerdesin kizzzz. .
Emos burdayiiiiim.igne arasi verdim yeni geldim eve.kiz bi test yap yaaaaa allahim ne olur emel hamis olsun
Ezgi canım umutlanmayalim kizzzz. Benim gebe kalmam çok zor..daha günümde geçmedi zaten.2 martta odun en son..sadece kafamin karismasindaki tek sebep progestonu bitince 4 gün falan adet olurdum olmadım ondan. .kendime hamileliği bile bagdastiramiyorum. ..Salı gününe kadar olmazsam kanda baktiririm
Iyi de kanda cikar hamileysen .yaaaa tamam cok umutlanmayalim ama insan umut efiyor iste yasimiz genc ya valla ben bugun buna sahit oldum neremizden ne zaman yumurta cikacagi hic belli olmuyor:)
Selam canım benim. ..çok şükür sen nasılsın ?
Emeeeel kafam karman corman oldu.bugun ignelerim bitmisti.ben 12 mm yumurtamin buyudugunu hayal edip gitmistim dra bu baska dr. Adam demez mi yumurta yok sok oldum ama sag da 10 mm bi yumos buyumus.meger digeri gecen aydam kalanmis
ıyıyım canım ıdare edıyorum
canım sanrm tup bebek tedavısı göruyorsun. ınsallah guzel haberler gelırsın.
bu diğer aydan kalma yumurta nasıl oluyoı canım olabılıyo mu ya da bu zamana kadar hıc duymadım
bıde kızlar ben sımdı ates olçüyorum belkı bilirsinz bu atese göre salı gunu yumurtlamısım.
ama ben sadece pazartesı salı günü ovulasyon testı yaptım pazartesi daha koyuydu çizgi.. şimdi ben ovulasyona gore bakarsam yumurtlamamıs oluyorum
dertleşelim neler yaptığımızı paylaşalım arkadaşlar..
Günaydın ezgiiii bu arkadasin çok hasta cokk. .
Caniiiiim gecmis olsun gunaydin.hayirdir ya soguk alginligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?