fsh yüksek olanlar

Kızlar ben eşime söyleyemedim erken menepoz teşhisi konduğumu tüp bebekte istemiyor nasıl mücadele edeceğim bilmiyorum lütfen dua edin bana

Niye istemiyor ki canim ne var bunda senin yumurtan onun spermi.canim bence anlat esine basa cikacak olan ikinizsiniz .hem ne var ki bunda evlilik hem iyi gunde hem kotu gunundedir

Kiiiiiiz uyku hali filan.bi test yap da rahatlat beni cift cizgiliiiii:)

Yok kız ben hep normalde erken uyurum yapım bu :)
EZGİ KASIKLARIM AĞRI YO ARA ARA..ADET OLURUM birkaç güne. ..ümitlenme tatlimm mm. .bende umitlenmek istemiyorum. ..

Son düzenleme:
daha 6 aylık evliyiz sorun olması bile onun için yıkım oldu

kabullenmiyor hayırlısı bakalım mevlam herşeyin iyisini bilir

daha 6 aylık evliyiz sorun olması bile onun için yıkım oldu

kabullenmiyor hayırlısı bakalım mevlam herşeyin iyisini bilir

süreç bu durumlarda biz kadınlar için negatif yönde işliyor ne kadar çabuk tedaviye başlanırsa o kadar çabuk sonuca varılır.
eşinle beraber doktora gidip bu konuyu doktorla konussun.sen zaman kaybedip menapoza girersen , o elinde olan azıcık umudunda gider.
ege tüp bebek merkezi bana bebeğiniz olmaz boşuna denemeyin ,ama ALLAH'tan ümit kesilmez dediğinde, hayatım ellerimden kayıyor zannetmiştim.
ufacık umut için neler yapıyoruz ,sen geçiktirme konus sonra eşin bana söyleseydin bu kadar acil oldugunu giderdim derse daha cok üzülürsün.
ALLAH'ım hiçkimsenin kucagını boş bırakmasın

Selam canım benim. ..çok şükür sen nasılsın ?

Emeeeel kafam karman corman oldu.bugun ignelerim bitmisti.ben 12 mm yumurtamin buyudugunu hayal edip gitmistim dra bu baska dr. Adam demez mi yumurta yok sok oldum ama sag da 10 mm bi yumos buyumus.meger digeri gecen aydam kalanmis

Emeeeel kafam karman corman oldu.bugun ignelerim bitmisti.ben 12 mm yumurtamin buyudugunu hayal edip gitmistim dra bu baska dr. Adam demez mi yumurta yok sok oldum ama sag da 10 mm bi yumos buyumus.meger digeri gecen aydam kalanmis

Rahim kalinligim cok guzel mis.bu seferde buna diyolar altin yumos diye off ne zormus bu isler.bu yumosu buyutmek icin igneye devam.sen adet oldun mu

Rahim kalinligim cok guzel mis.bu seferde buna diyolar altin yumos diye off ne zormus bu isler.bu yumosu buyutmek icin igneye devam.sen adet oldun mu

Canimmm Merhaba. Bende 3 ay önce gittiğimde 1 tane yumurta var geçen aydan kalmış demişti ama bir işe yaramaz demişti. .bak neguzel diğer yumurta liginde varmış çok şükür tatlım benim..incir bol ye..inşallah bı dahaki gittiğinde istenilen büyüklüğe gelir...gelmesede canını sıkma tattliimm. Nasıl olsa yumurta var bak çok şükür ALLAHIMA:)
ADET OLMADIM. .AMA HIC UMUDUM YOK. BEN KIM GEBE OLMAK KIM. ALLAHIM SEN BUYUKSUN. .

Emos burdayiiiiim.igne arasi verdim yeni geldim eve.kiz bi test yap yaaaaa allahim ne olur emel hamis olsun

Ezgi canım umutlanmayalim kizzzz. Benim gebe kalmam çok zor..daha günümde geçmedi zaten.2 martta odun en son..sadece kafamin karismasindaki tek sebep progestonu bitince 4 gün falan adet olurdum olmadım ondan. .kendime hamileliği bile bagdastiramiyorum. ..Salı gününe kadar olmazsam kanda baktiririm

Iyi de kanda cikar hamileysen .yaaaa tamam cok umutlanmayalim ama insan umut efiyor iste yasimiz genc ya valla ben bugun buna sahit oldum neremizden ne zaman yumurta cikacagi hic belli olmuyor:)

Iyi de kanda cikar hamileysen .yaaaa tamam cok umutlanmayalim ama insan umut efiyor iste yasimiz genc ya valla ben bugun buna sahit oldum neremizden ne zaman yumurta cikacagi hic belli olmuyor:)

Biliyorum suan bile yapsam varsa çıkar. Ama kasiklarima ara ara ağrı giriyor adet olacakmış im gibi sonra geçiyor. ..offf yaaa bu ne beee. Adet olursam elimle kapatıp gelmesini engelleyecegim haaa. ..okadar ki ANNE OLMAK ISTİYORUM EZGİ. ....

Son düzenleme:
Selam canım benim. ..çok şükür sen nasılsın ?

ıyıyım canım ıdare edıyorum

canım sanrm tup bebek tedavısı göruyorsun. ınsallah guzel haberler gelırsın.

bu diğer aydan kalma yumurta nasıl oluyoı canım olabılıyo mu ya da bu zamana kadar hıc duymadım

bıde kızlar ben sımdı ates olçüyorum belkı bilirsinz bu atese göre salı gunu yumurtlamısım.

ama ben sadece pazartesı salı günü ovulasyon testı yaptım pazartesi daha koyuydu çizgi.. şimdi ben ovulasyona gore bakarsam yumurtlamamıs oluyorum

Canım Günaydın. .şimdi geçen ay yumurtlayinca bı dahaki ay ultrasonda görünüyor. .kiste donusmezse küçülüyor yok oluyor zamanla. Sonra gene yumurtluyorsunddiğer ay.

yumurtlama da atesinin çıktığı günden 1 gün önce yumurtlamis oluyorsun..ovulasyon testini bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…