Hiç sorma insan hayal kurmaktan korkar mi yaaa...suan aynı o durumdayım. .
Değerlerimiz 60 yaşındaki kadınla ayniymis düşün yaa ne kadar acııı
ben bugün ibrahim Saraçoğlu na meal gönderdim. .durumumu anlattım. Bakalım cevap yazacak mi yazarsa aynısını sanada gönderirim kader arkadaşım:)
Tamam canim emel seni cok seviyorum.insallah anne oluruz hatta cocuklarimizi bile tanistiririz bak bu emel teyzen ezgi teyzen filan diye ...insalaaaaaah
Ayyyy canimmm sın yaaaa insallah ezgi valla bende seni çok seviyorum. ..aynı durumda olunca dahada kanı kaynıyor insanın. ..tanistiralim tabii. ...zehra ela benim kızım olursa...memnun olduk ezgi teyzesi:) senın kızın adı ne olacak? ALLAH SOYLETTI KIZ OLACAK GALİBA AAA. ...AMASYA DAMI OTURUYORSUN EZGİ.
Yok canim nigdede oturuyorum.tedavimi kayseride oluyorum.aslen 68 aksarayliyim
Yok canim nigdede oturuyorum.tedavimi kayseride oluyorum.aslen 68 aksarayliyim
Him anladım Kayseri büyük gelişmiş. Senın Dr iyi gerçekten sana iyi şeyler söylüyor hayırlısı olsun inşallah. ..tutacak inşallah ALLAHIN IZNIYLE TÜP BEBEGIN TATLIMM. ..
BAKALIM ARAŞTIRMAYA GIDINCE BENİM DR NASIL OLACAK...ADET OLURSam tabii....
Doktorum gercekten cok tatli bi kadin.umut verici hep.emos biraz daha bekle olmazsan test yap fsh duserse sen de baslarsin tedavine.umutsuz olma aslaa.doktor menopoza girecek olan 45 yasinda kadini tek yumurta ile cocuk sahibi yaptik dedi.bizim farkimiz yok ondan ama en azindan yasimiz genc
EZGİ NE GÜZEL ŞEYLER YAZIYOSUN TATLIMM YA...HEYECANLA BEKLİYORUM. .ADET OLSamda AGLAMAYACAGIM BUSEFER. ..Çünkü ilk defa gerçekten kararlı bir şekilde tüp bebek merkezine gidecem. ..tedavi olmak istiyorum. ..
ezgi bence senin tüp bebek çalışman olumlu sonuçlanacak...inşallah inşallah:)
Insallah kiiiiz.6.hissim gucludur ikimizin de kizi olacak bana inan:) neyse emosum yarin gorusuruz insallah.opuyorum seni dualarini eksik etme.iyi geceler
kizlarr belki sizlereee umut olurumm diye yaziyorummm.bende zorlu bi uc yill atlattim ..gereksiz asilamalar klomen ile denemeler ve basarisiz bi tup denemesi..ikinci denememde hamile kaldimmm..ikizlerim olcak insallahh bi ay sonra..
Kizlar fsh 14 ve amh 1.0 di ..yaptirmadim test kalmamisti..yuzume 25'yasindasin ama iyi adet goruyosun dyen bile oldu ama umudumu hic yitirmedim..suan 29 yasimdayim ve inanin bebeginizin olcana herseyden onemlisi bu bencee..
Ayrica asilama ve klomenle zaman kaybetmeyin tup bebek uzun ve zahmetli bi surec gibi goxuksede en zoru olan negatifi her defasinda gormek..ayrica size az igne veren drlara guvenmenizi tavsiye ederimm
kızlar bende sizdenim fsh 20 amh 0.6
internetten bisürü doktora değerlerimi gönderdim %90 tüp bebek dene diyor
öğretmenim yazı bekliyorum ama hala umudum var 3 ay boyunca elimden geleni yapacağım
incir kürüne başladım 6.gün bakalım hayırlısı
yaşım 34
yapmazmıyım arkadaşım 3 hafta oldu öğreneli ancak toparlandım
elimden ne gelirse Allahın izniyle yapmak isterim
bu ay adetimin 2.günü tekrar yaptıracağım testi bi umut belki düşmüştür
Filtur hosgeldin canim.bende ogretmenim.seni cok iyi anliyoruz.yasamayan bilemez.doktorlarin vah vah dedigi hasta gruplariyiz malesef.ama hic umufumuzu kaybetmeyelim.ben de tupe basladim tek yum var fsh 9 cikti bu ay.insallh hepimiz anne oluruz
Ezgicim nasılsın bakalım:)
Caniiiiim yeni girebildim igneden geldim.ignelerim bitti .sen napiyosun nasilsin
Hadi hayırlısı bakalım canimmm. Isten geldim yatacam ya çok uykum var ezgi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?