Ezgimmm çok sevindim Rabbim bütün istediklerini veriyor inşallah bak maşallahhhh :))Kizlaaar nerelerdesiniz.kimseler gelmez oldu sayfanin eski halini istiyorum.bu arada bir kizim olacsk insallah teyzeleri.bugun gordum kizimi kocaman olmus .sizler nasilsiniz emelcigim cok ozlettin kendini dugunlerle kafani dagit tatlim benim
Ezgimmm çok sevindim Rabbim bütün istediklerini veriyor inşallah bak maşallahhhh :))
canıım günaydııınnn..ay kızlar grip oldum şu sıcaktaa hapsır hapsır ölüyorum saba h ve gece daha yoğun oluyoorr..gece sıcktan pencere açık üstüm açık yatıyodum katım şifayı...
ezgiim senii gördüğüme çook sevindiimm..aynne öle daha dikkat edeceemm..sen daha dikka t ett anneeemmm..Canim gecmis olsun aynisi bana da olmustu 1 ay kadar once ustum acik pencere acik uyuyunca .ilacta kullanamadim.yazin gribi daha fena olurmus dikkat et kendine pencere ile kapiyi ayni anda acma
9 haftalık oldu canm inşallah bi sıkıntım yok her şey yolunda bazen bulantım oluyo o kadar Rabbim tamamına erdirsin herkesinkini ibşallah isteyenlere de hemen versin önce buradakilere tabiSaol kuzum insallah sagliklada kucagimiza aliriz.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik kac haftaliksin
ezgi ben cok kotuyum ıcıme bi korku düştü..saf gibi durup durup ağlıyorum ..millete ne soyleyecegım dıye dusunup duruyorum..biliyorum pozıtıf düşünürsem pozıtıf olur ama elimde degıl korkuyorum..yalnızlıktan sıkıldım..nerdeyse 10 sene olacak..artık bana hayırlısı olsun demesınler-HAYIRLI olsun desınler..sen bu bekleme aşamasında kendınde degısıklıkler hıssettınmı ..mesala karnın belın agrıdımı..offf son 3 gun bı bellı olsa da rahatlasam..Canim gecmis olsun aynisi bana da olmustu 1 ay kadar once ustum acik pencere acik uyuyunca .ilacta kullanamadim.yazin gribi daha fena olurmus dikkat et kendine pencere ile kapiyi ayni anda acma
belkı okursunuz belkı okumazsınız ama ben yazıp ıcımı rahatlatcam..ben ılahıyat okuyorum ve yazın evımde eltımın ve mahalleden bı kac çocuğa kuranı kerım ve dını dersler gosterıyorum elımden geldıgınce..ve esım eltımın çocuklarına içine doğmus gibi hacer anne dıye hıtap ettırdı..3 tane kızı var..onlardan duyan dıger çocuklarda hep hacer anne dıye hıtap edıyolar..mahallenın hacer annesı oldum.. bı gorsenız derste hepbı ağızdan bana dua edıyolar. bu benı hem sevındırıyo hem çok yaralıyo..onlar hep hacer anne dedikçe allahım ben arık sadece anne olmak ıstıyorum.. hacer annelikten ıstıfa etmek ıstıyorum dıyorum..tövbe rabbım..çocuklarla aram çok ıyıdır bı asagı ınıyım hemen yanıma gelıyolar hacer anne dıye..gulermısın aglarmısın..esım dıyokı cocugumuz olmazsa sana kreş acarım bı cok cocugun annesı olursun..çok uzuluyorum..ne olur bana çokça dua edın..inşallah hacer anneliğimin yanında bide anne olurum...
Esi dedirtmis anne diye elti degil canim.Kusura bakmayin ama o eltinizde az değil hayir sizin mutlu olacaginizimi saniyor madem siz mutlu degilsiniz o zaman belirtin demesinler en mantiklisi bu sanki dalga gecer gibi sen yasayamadin da benim cocuklarimla avun der gibi bu daha cok insani kirar ama yinede bu benim fikrim siz ne dusunursunuz bilmem.
ezgi ben cok kotuyum ıcıme bi korku düştü..saf gibi durup durup ağlıyorum ..millete ne soyleyecegım dıye dusunup duruyorum..biliyorum pozıtıf düşünürsem pozıtıf olur ama elimde degıl korkuyorum..yalnızlıktan sıkıldım..nerdeyse 10 sene olacak..artık bana hayırlısı olsun demesınler-HAYIRLI olsun desınler..sen bu bekleme aşamasında kendınde degısıklıkler hıssettınmı ..mesala karnın belın agrıdımı..offf son 3 gun bı bellı olsa da rahatlasam..
Canim sorunu anlamadim ne dusukse fsh mi.Düşük ise ne yapmak lazim hanimlat
Masallah yagmurum ilk 3 ay dikkat et kendine kuzum folik asitini unutma lekelnme olursa dr ihmal etme.rabbim yavrularimizi bize bagislasin insallah.9 haftalık oldu canm inşallah bi sıkıntım yok her şey yolunda bazen bulantım oluyo o kadar Rabbim tamamına erdirsin herkesinkini ibşallah isteyenlere de hemen versin önce buradakilere tabi
Canim fsh degeri dalgalanma gosterebiliyor ama 12 cok yuksek degilmerhaba kızlar bu gun doktordan tahlil sonuçlarımı aldım ve fsh 12,83 çıktı normal deger aralığında en yüksek 12, 5 görünüyor ve canım çok sıkıldı. yanlız anlamadığım düzenli yumurtlamam gerçekleşiyo bunu kendim de takip ediyorum ve geçen ay adetimin 10. gününde 22 mmlik bi yumurtam vardı ultrasonla bakıldığında ama neden de fsh ım genelde hep 9 larda çıkardı ilk kez bu ay bu kadar yüksek 4 aylık evliyim ve 33 yaşındayım bir an önce bebeğim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?