Ebru cok uzuldum rabbim yardimcilari olsun ne zordur kimbilir.hepimiz farkli imtihan ediliyoruz .bi soz var ya baskalarinin hayatina imrenme senin hayatina imrenen o kadar insan var ki diye gercekten oyle ne zor durumda olan insanlar var cok sukur bugunumuze[/QUOTE]oyy çook sevindim canıımm benimm ağlama canıımm..ne yapalım herşey ALLAHTAN..BİZİM OKULDA BİR HOCANIN EŞİNDE TÜMÖR VARDI DAHA 35 YAŞINDA CUMARTESİ DEN BERİ YOĞUN BAKIMDA YAPACAK HİÇİŞEY KALMADI DEMİŞ DOKTORLARR RESMEN ÖLÜMÜNÜ BEKLİYORLARR..AMANN HİİÇÇ DERT ETMEE VALLAAAA..
Canm çok güzel maşşallaahh kötü olucak hiçbişey yok gayet güzel bölünmüştür brlki ikisi bile tutabilir :) iyi düşün iyi olsun inşallahh bol bol et çok öptümArkadaslar dun yumurta toplama islemim oldu. 2 tane yumurta aldılar, 2 ila 5 gun arasinda dollenme olursa sizi cagiririz dediler,bugun aradilar yarin transfer olcakmis 2 side dollenmis..2.gunde..bu iyi mi kötü mu acaba..
Ben şuan bekarım bunu takip edemem sanırım da erken yaşta girdiğim için evliliğe kadar hiç bir şansım kalmamasndan korkuyorumCanim ansizin bir yumurta olup buyuyor duzenli takip ettirirsen mutlaka yakalarsin.bir de dhea biesteronun faydasi oluyor.
Canim sonucun belli oldu sanirim.meraktayiz ne oldu sonuc???insallah guzel haber verirsinbelkı okursunuz belkı okumazsınız ama ben yazıp ıcımı rahatlatcam..ben ılahıyat okuyorum ve yazın evımde eltımın ve mahalleden bı kac çocuğa kuranı kerım ve dını dersler gosterıyorum elımden geldıgınce..ve esım eltımın çocuklarına içine doğmus gibi hacer anne dıye hıtap ettırdı..3 tane kızı var..onlardan duyan dıger çocuklarda hep hacer anne dıye hıtap edıyolar..mahallenın hacer annesı oldum.. bı gorsenız derste hepbı ağızdan bana dua edıyolar. bu benı hem sevındırıyo hem çok yaralıyo..onlar hep hacer anne dedikçe allahım ben arık sadece anne olmak ıstıyorum.. hacer annelikten ıstıfa etmek ıstıyorum dıyorum..tövbe rabbım..çocuklarla aram çok ıyıdır bı asagı ınıyım hemen yanıma gelıyolar hacer anne dıye..gulermısın aglarmısın..esım dıyokı cocugumuz olmazsa sana kreş acarım bı cok cocugun annesı olursun..çok uzuluyorum..ne olur bana çokça dua edın..inşallah hacer anneliğimin yanında bide anne olurum...
Canim merhaba adet kanamasi icin erken degil mi prognova 28 gunde bir getiriyor regli .sayet adet kanamasi degilse ozur kanamasi oluyo ve kilabilirsin diye biliyorum.selam kızlar. bende erken menopoz hastasıyım. Cyclo progynova ile adet oluyorum.bugün adetimin 18.günü ve ilaç almadım bu ay öğlen kırmızımsı kanama geldi.Acaba bu adet kanaması mıdır yoksa yumurtlama kanaması mıdır?ve ben bu durumda namaz kılabilir miyim?Bu konularda bi fikri olan var mı?
Hayir canim.menopoz bir surectir belki 10 15 yil suren bi surec oyle pat diye girilmez menopoza sen arada dr a git durumuna baktir evlenince de vakit kaybetmeden evlat sahibi olursun insallhBen şuan bekarım bunu takip edemem sanırım da erken yaşta girdiğim için evliliğe kadar hiç bir şansım kalmamasndan korkuyorum
Emeeeel soyle seyleri izleme lutfen turk halkinin zayif yanlarini kullanarak prim yapiyorlar sana iyi gelen moral veren seyleri izle tatlim.canini da sikma boyle seylereKızlarrrr benim adım gultepe ye bakıyorum baştan sona agladım çok güzel bir dizi..bir kadının çocuğu olmuyordu bir çocuğunun babası hocalık yapıyordu kadınla birlikte olmak karşılığında üfledi hoca..oğlu bunlara dayanamadı polise şikayet etti aglayarak babasını çok acikliydi. ..insan çaresiz kalınca bebek olsun diye neler yapıyor ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. .ÇOCUĞU DA AĞLADIM BEBEGI OLMAYAN KADINADA. .BUGÜN HASSAS GUNUMDEYIM GENE...
Canim merhaba adet kanamasi icin erken degil mi prognova 28 gunde bir getiriyor regli .sayet adet kanamasi degilse ozur kanamasi oluyo ve kilabilirsin diye biliyorum.
Sonuc Negatif arkadasim..Canim sonucun belli oldu sanirim.meraktayiz ne oldu sonuc???insallah guzel haber verirsin
Deme hacerim ya arkadasim bildigim kadariyla inancli birisin teselliye ihtiyacin yok biliyorum .rabbim biliyor arkadasim insallah senin de mujdeli haberler verecegin gunler gelecek .Allahim 10 yillik sabrinin mukafatini verecek biliyorum ama zamani gelince ne olur uzuntiye kapilma bizler burda her zaman yanindayizSonuc Negatif arkadasim..
Evet tatlim yumurtlamadada geliyo bazi kisilerden kan.canim kanaman devam etmiyorsa adet degil demekki gir bence bos gecirme bellimi olurbende kılmayı tercih ettim canımpeki bu özür kanaması olduğuna göre ilişkiye girilir mi çünkü yorumlarda okuduğum kadarıyla bu tarz kanamalar yumurtlamanın habercisi olabiliyormuş ve ilişkiye girmek tavsiye ediliyor ama kanama varken caiz midir değil midir bilemedim??
Iyi aksamlar canm.nasil gidiyor gebelik? Dogum hazirligina girdin mi artik.guzel telaslar bunlar en tatli yorgunluklar..Iyi aksamlar kizlaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?