fsh yüksek olanlar

Canim ozele gideceksen hic bi onemi yok.yaklasik igneler ile 7000 lirayi buluyor.eger devlet hastaneleri diyorsan prosedurler giriyo araya 3 yillik evlilik sarti gibi.
Keske doktorum hic o igneleri dayamasa bana.Hic ise yaramiyor bence de ben kimi gorsem yuksek fsh igne ya gelistirmiyor yumurta ya da kalitesiz yumurta gelisiyor.Bosa hormon dayiyoruz vucuda.Kilo almak da istemiyorum zaten psikolojim bozuk bi de aynalarla kusmek istemiyorum ozel dusunuyorum ben genarta gidip on gorusme yapacagiz bugun adet oldum yarin arayacagiz bir.

Canım 3 yıl evli olacaksın. 24 yasinda olacaksın. .bıde 900 gün prim günün olacak yanlış hatirlamiyorsam verdikleri listede o vardı. Bıde hiç çocuğun olmayacak.
Cokmus sarti.Hic yardimci degil.Napalim mecbur odeyecez o zaman , dugunde takilanlari tedaviye yatiracagim gittigi yere kadar.Ilerde keske yapsaydim dememek icin...

Amin canim, hepimizin.Ben de baslayacagim canim adet oldum bugun benim de amh gecen sene 0.5ti simdi kac Allah bilir , sen daha iyi durumdasin benden sen kavusacaksin bebegine kisa zamanda ben inaniyorum durumun cok umutsuz degil.

Aynen canim benim bir tedavim bu igneler yuzunden yarim kalmisti.2000 liralik igne vuruldum ama hic yaramamisti bana .dr lar fsh yuksek hastalara bence baska metot kullanmali ya dogal siklus yumurtalari.klomen ya da femera protokolu dedigimiz yontem ise yariyor ama maalesef cogu dr sanki yumurtalar artacakmis gibi igneyi veriyolar surekli

Ben aşılamayı Zeynep Kamil'de yaptırmıştım. Araştırma hastanesi kalabalık, suratsız insanlar, stres az çok herkes biliyor ama bunlara gözünü kapat. ne gerekiyorsa senin için eksiksiz yapıyorlar, infertilite kliniğindeki hemşire ve doktorla da arkadaş gibi olduk git gel yapa yapa. o kadar negatif bakma bence. Şimdi ben boşver bekleyelim derken eşim git bi randevu al Zeynep kamilden dedi 4 kasımda gidip bi görüşeceğim. Bizim çocuk olduğu için devlet karşılamıyor tedaviyi ama ben oraya daha çok güveniyorum özele göre. Çünkü aşılama ile olacak bir şey için illa ki tüp bebek yapmaya kalkmayacaklar. Ne gerekiyorsa onu yapacaklar.

Merhaba canım, hikayen çok enteresan geldi bana. Benim de tahlil sonuçlarım seninkine benziyor tabi bir farkla... Bundan 3 yıl önceydi çocuk istedik bekledik olmadı vs... sonra fsh 10 çıktı. o zamanlar amh bilinen bir tahlil değildi. Sonra sizin çocuğunuz olmaz dendi ama benim yumurtalarım var her ay 4-5 tane oluyor. Aşılama yapalım dedi doktor ve başarılı oldu. Şimdi yine tahlil yapıldı. FSH 9,5 tu sonra 8,7 ye düştü. AMH 0,21 ama benim hala 4-5 yumurtam oluşuyor. Bir yerlerde bir tutarsızlık mı var? olumsuz konuşan doktorlar tüp bebek yap diyor yine. Ama ben acaba aşılama olur mu yine diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Belki de kendi kendine olur? Daha bu ay denemeye başlayacağız çünkü

Canim merhaba.Senin hastaligin ya cok yavas ilerliyor ya da 3 yil onceki tahlil sonucunda hata vardi ya da benimki cok asiri hizli gidiyor.Aralikta 10 olan fsh temmuzda 30 oldu bende.Senin ise 3 yilda belirgin bir artis yok.Bence testlerini iyi bir laboratuvarda yaptir eger durumun iyiyse canim.Nerde yasiyorsun bilmem ama Ankarada duzen laboratuvari var mesela referans laboratuvarlardan biri.Amh i ve son fshlari ozelde yuksek cikinca bir de oraya yaptirdim.Hemen hemen ayni cikti ozeldekiyle ama en azindan sonuca guvendim.Gerci amh 0,21se acele etmen lazim ama benim anladigim sende kalan yumurtalar cok kalitesiz degil.Eger fshta hata yok ise normal yoldan bile kalabilirsin.Evet benim hikayem ilginc daha da ilginc olmaya devam edecek bence ben de gulsem mi aglasam mi halime bilmiyorum bazen.

Ben tahlilleri farklı devlet hastanelerinde yaptırdım. FSH bir çok defa yapıldı. o zaman da şimdi de 8-10 arası değişiyor, çok fazla değişiklik olmadı. AMH ise 1 defa yapıldı. Belki onu farklı bir yerde tekrarlasam iyi olur. Tahlili kurban bayramı tatilinden önceki gün yaptırmıştım, araya tatil girince tam 15 gün sonra sonucu aldım. Acaba fazla beklettikleri için sonuç şaşmış olabilir mi diye de düşünüyorum.

Evet o zaman amhi tekrarlat canim.Olabilir belki yani bekleyen kan ise olmus olabilir ama sonuc cikmis sana sonra verdilerse bilemicem.Sen tedavi goruyor musun simdi daha dogrusu kullandigin bir ilac var mi?ya da bitkisel destek? Bence klomen al onu kullan senin fsh cok yuksek degil zaten onla olur belki.

Şuan adetim devam ediyor, ondan sonra denemeye başlayacağız ama henüz bir ilaç ya da kür kullanmadım. Bana klomen ile başlayıp takip edecek güvenilir bir doktor lazım. Bir de çalıştığım için sık sık izin alıp hastaneye gitmek sıkıntı oluyor

aynı şekilde sık sık izin alınca göze batıyorsun 1-2 den sonra mıkırdanmaya başlıyorlar çok zor yaaa, nasıl olacak bilmiyorum.

Biz de simdi aradik genarttan randevu aldik persembe gunune esimle aysun baltaciya.Nette hep olumlu pozitif sicak bir bayan yazmislar ama bakalim ne diyecek on gorusme ucretsizmis zaten , umarim olumsuz seyler soylemez

Biz de simdi aradik genarttan randevu aldik persembe gunune esimle aysun baltaciya.Nette hep olumlu pozitif sicak bir bayan yazmislar ama bakalim ne diyecek on gorusme ucretsizmis zaten , umarim olumsuz seyler soylemez
çok iyi yapmışssınız evet okudum bende... hep olumlu şeyler yazılmış, benim eşimde perşembe tahlil yaptıracak, cuma çıkar, pazarteside dr. ile görüşücez, bakalım ne diyecek...

çok iyi yapmışssınız evet okudum bende... hep olumlu şeyler yazılmış, benim eşimde perşembe tahlil yaptıracak, cuma çıkar, pazarteside dr. ile görüşücez, bakalım ne diyecek...
Benim esimden de isterler muhtemelen.Aslinda ben yarina alacaktim adetimin 3. Gunu diye ama doluymus hep mecbur persembeye kaldi.Simdilik deneyecegim bakalim aysun hanimi umarim memnun kalirim biraz da hastaligim disinda ogrenci olmamdan vs cekiniyorum aslinda terslerler falan diye. bakalim canim insallah ikimiz de guzel seyler duyariz.

Evet canim ve pozitif bir doktor lazim.Sen hangi sehirdesin peki var mi aklinda olan bir doktor?

Ben merkez olarak da baktim biraz.Kafama genart daha cok yatti gidenler genelde hep memnun.Bir de esimin su bayan doktor inadini kiramadim henuz.Aysun hanimla bir baslayalim bakalim...Ben ilk kez alttan ultrasona girecegim.Biraz heyecanliyim biraz da korkuyorum kotu seyler duyarim diye insallah iyi seyler soyler.

Hiç ama hiç çekinme, tersleyeceklerinide sanmıyorum herkesin öyküsü farklı farklı , hayat karşımıza ne çıkaracak bellimi, bende hemen korunmayınca gebe kalıcam zannediyordum ama olmadı, onun yerine şimdi bambaşka şeylerle uğraşıyorum.sen bildiğin yolda yürü, engel olan olursada silkelersin gider. güzel dileklerin içinde amin inşallah canım benim.
vajinal usg dende korkma diceksinki neden benim vajinismus geçmişim var düşünsene çatala çıkarken bile ağlardım, şimdi her gidişimde muayene oluyorum, smear verdim hatta hsg mi bile çekildim anestezi olmadan.iyi şeyler duyacaksın Allah ın izniyle :)

Insallah terslemezler bir de ben yasimdan kucuk gosteririm hep minyonum diye galiba kesin bakacaklar bu kizin burda isi ne diye.Bazen cok icim karariyor diyorum hayati akisina birakmamakla hata mi yaptim sartlari cok mu zorladim okurken evlenerek vs diye.Sonra da mezun oldugumu dusunuyorum tum arkadaslarimin birer birer evlendigini bebeklerinin oldugunu ellerim bombos kalmaktan korkuyorum pisman olmaktan, zamani geri alamamaktan.Bugun de biraz is yaptim oturdum simdi ders calisiyorum hava da kapali yine icim karardi yalniz yalniz.Persembe gununden de korkuyorum cok catala cikmak urkutuyor beni de spekulumla bakacak di mi nasil oluyor alttan ultrason aleti sokup ekranda mi bakiyor? Hic bilgim yok benim o konuda tip okuyom guya ama :)

Bu arada iyi ki varsiniz bura olmasa insan icine at at bunaliyor depresyona giriyor.Yeri geliyor en yakin arkadasin bile seni anlamiyor , ben hastaligimi ilk soyledigimde sen de evlatlik al noluyo ki demislerdi.Yasamayan bilmiyor iste , disardan kolay geliyor herkese.Iyi ki varsiniz...

Merhaba arkadaşlar ben cmts doktoruma gititim

5,54 fsh , 5,21 lh , 18,86 prolaktin , 79 E2 yi son derece normal buldu.
hatta fsh için çok güzel dedi..
ancak 0,90 çıkan amh değerim için de olumsuz birşey söylemedi... :/ bende kararsız kaldım ..
biraz rahat ama internette zebil süper yorumları olan bir doktor..
biraz daha bebek düşünmeyeceğiz deyince ısrarla acele edin demedi
ama sadece d.k. hapı kullanmayın prez.yada geri çekilme yöntemi olabilir dedi..
sadece fazla uzatmayın dedi :)
yani çok çok ço krahat oluncada doktor insan yine tatmin olmuyor..
0,90 birçok doktora göre kritik bir rakam çünkü ..
doktor dediki sadece amh bakmıorum fsh da bize son derece iyi bilgi veryor dedi... :/

önümüzdeki ay bu adetimde oluşan kist kaybolmuşmu ddiye tekrar gidicem .. zaten çikom da var 3 cm civarı bakalım neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…