fsh yüksek olanlar

canım ben durumumu öğreneli 3 sene olucak nerdeyse ...dur daha yolun başındasın ve fsh çok yüksek değil ve ysşındaa çok küçük yumurtalar tükenmez bu yaşta korkma canımcığım tükense benim tükenirdi..bence biraz normal deneyin bebişin dünyaya gelme zamanı geldiyse inan normalde olur ama zamanı gelmediyse tüpte garanti değil canım ben 3 tüp denedim tutmadı..herşeyin hayırlısını isteyelim acele işe şeytan karışırmış biz hemen menopoza giricez diye bişey yok..bende yaş 35 fsh ramen evlenince bir sene normal denedik olmadı sonra eşimin başının etini yedim tüp yatıralım diye hep bir umutla 3 tüp denedik olmadı kısmet değilmiş..bütün paralıarımızı yatırdık tedavilerimize şimdi elde var sıfır ve ne elde ne avuçta kaldı üstüne birde kredi ödüyoruz tüp bebek için çekmiştik..Allah yardımcımız olsun çok bebek istemek piskolojiyi dahada bozuyor canım

canımcığım doktor kontrolü olmasan bu ay klomen içme bence bitane kistin varmış geçen aydan onu dahada büyütürsün dengen bozulur bidaki aya kist yüzünden tedaviye başlayamasın bırak yumoşları kendi haline eşinide rahat bırakma gün aşırı çalışın..olursa doğalda gelir bebeişin hiç belli olmaz bu işler..ben kendi kafama göre hiç klomen kullanmadım ve bu ay tedavi olmıycaksan neden vicuduna vercen o hormonu..sen arı sütü kullan Qenzim kullan omega 3 bakıma devam canım..

canım doktorlar çok korkutmuş seni asaiğıda yazdım ama yine yazmak istedim hiç korkma o yumoşlar gizleniyor annesi zamanı gelince saanna ççööö yapıcaklar...dedi dersin no panik..bak o kontrolde pıtır pıtır görcen o yaramaz minişleri..

Canim fshim temmuzda 30du benim.Simdi kimbilir kac belki 50-60 belki daha fazla.Amh 0.5ti taaa ne zaman.Yani tablo boyleyken dogal yoldan beklemek biraz hayalcilik olmaz mi? Ha giderim doktora bakar der sende yumurtalar var dogal yoldan dene o zaman denerim tabi ama fsh almis basini gitmisken kaybettigim bir yilin ustune bir 6 ay daha harcayamam.Klomen , DHEA falan verir en azindan onlari kullanirim.Yani fshim 10 da kalsa haklisin ama degil kisa zamanda epey yukseldi.Ben en azindan ultrason goruntumu cok merak ediyorum kac yumurta var ya da yumurta var mi su an falan? Cunku hep fsh sonucuna bakildi suana kadar ultrasona hic girmedim.Belki tup bebek yapacak asamaya bile gelemem belli mi olur.Belki yumurtam duzgun gelisirse ilk aylar asilama falan denerim.Bilmiyorum aslinda tamamen doktorun diyeceklerine bagli.

Sagol canim insallah gorurum cok korkuyorum doktor kotu seyler der diye Ama pes etmicem surekli yumurta takibine gidecem ezgi gibi bir tane altin yumurta yakalasam yeter :) sana da gecmis olsun canim 3 tup bebek yormustur seni cok maddi tarafi da ayri bir kulfet tabi insallah bu ayki yumoslarla sonuca ulasirsin canim :))

Kizlar bir de rapor cikarttirabilmek icin 3 yil evlilik sart mi? Ya da neler gerekiyor.

Günaydın kızlar dogumda nobetciyim bugün. Biraz önce bir bayan geldi dr demişki menopoza girmişsin. 40 yasinda.oda korunmamis nede olsa menopoz dayım diye.kadin şimdi kürtaj oldu.megersem hamile kalmış düşük yapmış. .HEPIMIZE UMUT OLSUN..

Kizlar bir de sosyal guvence onemli mi? Simdi biz medikososyaldeyiz annebabalarimizdan ciktik evlenince bunun fiyatlara yansimasi oluyor mu? Beni biraz bilgilendirir misiniz bu konuda.

Kizlar bir de rapor cikarttirabilmek icin 3 yil evlilik sart mi? Ya da neler gerekiyor.
caım bildiğim kadarıyla şart değil ama tüp bebek için belirli bir yaş sınırı vardı öyle okumuştum burdan..fsh yüksek ve amh düşükse evlilikte yılına bakılmıyor rapor veriliyor..neten araştır bilgi edinirsin..

canım böyle hikayeler bizlere umut oluyor RabiM ol desin YETER..

Kizlar bir de sosyal guvence onemli mi? Simdi biz medikososyaldeyiz annebabalarimizdan ciktik evlenince bunun fiyatlara yansimasi oluyor mu? Beni biraz bilgilendirir misiniz bu konuda.
Canim ozele gideceksen hic bi onemi yok.yaklasik igneler ile 7000 lirayi buluyor.eger devlet hastaneleri diyorsan prosedurler giriyo araya 3 yillik evlilik sarti gibi.

Ta
Tatlim fsh 30 birine hicbi dr dogal deneyelim biraz demiyor .yumurtalarina baktir ve bitmeden tip altenatiflerini dene canimcim.

Kızlar size bugün gelen ilginç vakaları yazıyorum. .
bıraz önce bir hasta geldi.5.gebelik 4 ü düşük olmuş 4-5 aylıkken. ..şimdi 9 aylık gebe rahim ağzını daraltmislar band ile düşük olmasın diye. .ne hastalıklar var ALLAH YARDIM ETSIN HEPIMIZE. .

Canım 3 yıl evli olacaksın. 24 yasinda olacaksın. .bıde 900 gün prim günün olacak yanlış hatirlamiyorsam verdikleri listede o vardı. Bıde hiç çocuğun olmayacak.

Oy rabbim yardimcisi olsun o da hamile kaliyo ama hic devam etmiyo desene o da cok zor.muhtemelen rahim agzi yetmezligi rahatsizligi.insallah bu sefer kavusur bebegine

Kader arkadaşı sayılırız,benimde ilk,eşimin 2.evliliği,uzun ve stresli bir dönemdi evlilik öncesi, sonrasıda vajinismus falan derken bir baktım bu sefer de bebek olmuyor, şöyle ki hayatta hiç bişeye kolay ulaşamadım, bebeğimin hemen olmasını gerçekten hayal ettim ama oda olmadı, Allah yavrunuza uzun sağlıklı ömürler versin, sizede biyolojik olarak anneliği Allah ım nasip etsin inşallah

Haklısın tabii yaşa bakmıyor asla, yuvanızı daimi olsun her daim mutlu olun inşallah gelecek yavrularla artsın çoğalsın mutluluğunuz,evet kaderimizde var,temel nokta bu,tedaviye başlıcam Allah ın izniyle, amh 0,72 çıkınca hemen başlamak istiyorum, bakalım nasibimizde annelik ve babalık varmı?

Aminnnn inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ım,kardeşsizde bırakmasın,ben 32 yaşındayım, 2,5 senelik evliyim.mart tan beri yani vajinusmus u yendiğimden beri hiç korunmadım,Timur benide araştırırım,ben ankaradayım, daha tam karar veremedik.erken evlenmekte kesinlikle çok çok iyi yapmışsınız,bizde olmadı, kısmet bu zamanaymış,.

Eşimle konuştuk bugün, Perşembe sperm testi verecek, inşallah onda bir sorun yoktur,sonra hemen dr.a gideceğiz,bakalım bize ne diyecek, umut olmadan yaşanmıyorki,her ne kadar o kadın dr,yumurtaların bitmiş desede,rapor için umarım 3 sene evlilik şartı yoktur, temmuz da 3 senemiz doluyor çünkü,bekleme şansım varmıki? Şüpheli çokça

Himm ben bi arastirayim o zaman bunu ama daha once bakmistim net bir bilgi bulamamistim sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…