Cnm merhaba.off cok sinir bozucu bir durum olsa gerek.p tesi tahlil sonucunu bekle dur bu ne ya.tatlm sikma canini ben de p tesi yi bekliyorm.ayni gun adet olmustuk.umarm adet olmayiz.kalinlasma varsa insallah gebesin cnm.tatlim olmasa bile dert etme bak ne guzel daha donanimli bi arastrmaya girdiniz.hersey guzel olcak insallah.birlikte bekleyelim p tesiyi.ikimiz de guzel haberlerle gelirz umarim..kızlar ben kayseriden yeni geldim sabah 5.30 akşam 5 mesai yaptık hastane mesaisii..haşatım çıktıı laa...doktor sperm tahlilini beğenmedii kruger kriterine göre yapılacak dedii benden de genetik test istediii.pıhtılaşma var mı yok mu bakaım dedii....hafta içi de onlarla uğraşacaz....muayene ederken adetime 2 ila 3 gün var...dedii hamile olabilirsin rahim kalın duruyorrr sonra biraz daha muayene ettii ama kirlenme başlamış dedii gene de kan testi yaptıralım bakalım dedii..kan verdim sonuçu almaya gittim gebeliğin yanında tsh ve prl testi de istemiş doktor hiçbiri çıkmamış birisini makina okumamış tekrar kan aldılar kolumdan fazla kan gelmedi aldığı da yetersiz miş diğer kolumdan tekrar aldıı ..tutamadım kendime ağladım ordaa..bu nee şans sabahın 6.30 unda hastanedeydik 4 çıktık taaaa..neler çekiyoruzz sonuca ulaştır dedim hepimiz için dua ettim....sonuçlar da pazartesiye çıkacakmışşş..enfeksiyon varmış onun için fitil ve 2 antiiyotik verdi..omega3 verdi b12 vitamini iğne şeklinde haftada bir vurulacakmışım...sonuçları öğrenince başlaa ilaçlara dediler ama ben hasta ollurum yarın birgüünn adetin 2. günü gel dedii..bakalım hayırlısı..ayrıca rahim filmimi hiiç beğenmedii yazık yaa böyle doktorlarda var ya dedi bu nasıl film dedii yıllar öncesinde böle çekiliyordu valal yazık yaa dedii...sperm testi de kruger kiterlerine göre olacakmışş ben eşime hep diyorduum bak gel iyi bir yerde yaptıralım yook diyordu saracoğlunda dinlemiştim krugerii ..şimdi paşa paşa yaptıracakk...
canım ben adet olacam diye alıştırdım zaten kendimi de doktru bğendim önlemi aıyor adamm burdaki hiçbiri pıhtılaşma testindn bahsetmedii u adam hemen onu yaptıralım bakalım bi dedii..pazartesii öğrenirim sonucumu da ayy inşALLAHH ŞURDAN HAMİLEYİZ DESEKK NASIL GÜZEL OLURRR VALALAAAAA..Cnm merhaba.off cok sinir bozucu bir durum olsa gerek.p tesi tahlil sonucunu bekle dur bu ne ya.tatlm sikma canini ben de p tesi yi bekliyorm.ayni gun adet olmustuk.umarm adet olmayiz.kalinlasma varsa insallah gebesin cnm.tatlim olmasa bile dert etme bak ne guzel daha donanimli bi arastrmaya girdiniz.hersey guzel olcak insallah.birlikte bekleyelim p tesiyi.ikimiz de guzel haberlerle gelirz umarim..
Doktorun icine sinmesi guzel bisey en azindan bundan sonraki adimlarda daha guvende hissedecen kendini.pihtilasma sorunu oldgunu sanmiyorm sen de cunku genelde düşük oldu mu pihtilasmadan supheleneliyor.pihtilasma dusuge sebep oluyor.senin yok ki düsugun.ama neyse zaten doktor istemisse bir nedeni vardr.ama bugune kadar gittgmden doktorlar da istemedi benden.belki de gebe kalamama nedenidr.tedavisi basit.coraspin veriyor bir de insallh hamis kalirsan igne veriyorlar hergun.bence adet olmayacaksin bak yarin burdan yazicaz insallahh...canım ben adet olacam diye alıştırdım zaten kendimi de doktru bğendim önlemi aıyor adamm burdaki hiçbiri pıhtılaşma testindn bahsetmedii u adam hemen onu yaptıralım bakalım bi dedii..pazartesii öğrenirim sonucumu da ayy inşALLAHH ŞURDAN HAMİLEYİZ DESEKK NASIL GÜZEL OLURRR VALALAAAAA..
Öncelikle çok geçmiş olsun canım, kan verirken benimde hep aynı sorunlar,daha önceki hastane kruger a nasıl bakmaz hiç anlamıyorum, donanımlı bir hastaneye gitmeniz çok iyi olmuş, kırmızıları görmeden umut kesilmez, Allahım hakkınızda hayırlısını versin, tabii sinirlerin boşanmış o anda kıyamam yaaa,inşallah temiz çıkar sonuçlar ona göre bir yol izler dr.da,olacak Allah ın izniyle..kızlar ben kayseriden yeni geldim sabah 5.30 akşam 5 mesai yaptık hastane mesaisii..haşatım çıktıı vallaa...doktor sperm tahlilini beğenmedii kruger kriterine göre yapılacak dedii benden de genetik test istediii.pıhtılaşma var mı yok mu bakaım dedii....hafta içi de onlarla uğraşacaz....muayene ederken adetime 2 ila 3 gün var...dedii hamile olabilirsin rahim kalın duruyorrr sonra biraz daha muayene ettii ama kirlenme başlamış dedii gene de kan testi yaptıralım bakalım dedii..kan verdim sonuçu almaya gittim gebeliğin yanında tsh ve prl testi de istemiş doktor hiçbiri çıkmamış birisini makina okumamış tekrar kan aldılar kolumdan fazla kan gelmedi aldığı da yetersiz miş diğer kolumdan tekrar aldıı ..tutamadım kendime ağladım ordaa..bu nee şans sabahın 6.30 unda hastanedeydik 4 çıktık taaaa..neler çekiyoruzz sonuca ulaştır dedim hepimiz için dua ettim....sonuçlar da pazartesiye çıkacakmışşş..enfeksiyon varmış onun için fitil ve 2 antiiyotik verdi..omega3 verdi b12 vitamini iğne şeklinde haftada bir vurulacakmışım...sonuçları öğrenince başlaa ilaçlara dediler ama ben hasta ollurum yarın birgüünn adetin 2. günü gel dedii..bakalım hayırlısı..ayrıca rahim filmimi hiiç beğenmedii yazık yaa böyle doktorlarda var ya dedi bu nasıl film dedii yıllar öncesinde böle çekiliyordu valal yazık yaa dedii...sperm testi de kruger kiterlerine göre olacakmışş ben eşime hep diyorduum bak gel iyi bir yerde yaptıralım yook diyordu saracoğlunda dinlemiştim krugerii ..şimdi paşa paşa yaptıracakk...
Doktorun icine sinmesi guzel bisey en azindan bundan sonraki adimlarda daha guvende hissedecen kendini.pihtilasma sorunu oldgunu sanmiyorm sen de cunku genelde düşük oldu mu pihtilasmadan supheleneliyor.pihtilasma dusuge sebep oluyor.senin yok ki düsugun.ama neyse zaten doktor istemisse bir nedeni vardr.ama bugune kadar gittgmden doktorlar da istemedi benden.belki de gebe kalamama nedenidr.tedavisi basit.coraspin veriyor bir de insallh hamis kalirsan igne veriyorlar hergun.bence adet olmayacaksin bak yarin burdan yazicaz insallahh...
Öncelikle çok geçmiş olsun canım, kan verirken benimde hep aynı sorunlar,daha önceki hastane kruger a nasıl bakmaz hiç anlamıyorum, donanımlı bir hastaneye gitmeniz çok iyi olmuş, kırmızıları görmeden umut kesilmez, Allahım hakkınızda hayırlısını versin, tabii sinirlerin boşanmış o anda kıyamam yaaa,inşallah temiz çıkar sonuçlar ona göre bir yol izler dr.da,olacak Allah ın izniyle..
şekerciim sen nasılsınn test günün 12 si miydiiii..hadi güel haberlerini bekliyorum canım...
canım belli bir meslek olmayınca iş bulmakta zor..yaşta var tabiki birde buranın yabancısıyım çalıştığım yerler bilinmediği içinde çok iş başvuralarım olduğu halde haber yok..eşime diyorum rızkımda kesilmiş ölücem herhalde yakında tövbe tövbe ya iş olayınada çook moralim bozuluyor..
Hrşekerciim sen nasılsınn test günün 12 si miydiiii..hadi güel haberlerini bekliyorum canım...
Merhaba hosgeldn aramiza.yasadklarinin aynisini yasadk biz de.ben de 24 umde menopozla tanistm.fsh yuksek.amh 1.2.ama benm bir cocugm vardi cok sukur.erken evlenmenin avantaji :) fsh la bogusali 3 yil oldu.bizm gibi hastalarda yumurta uretmi az oluyor.bazen hic olmuyor.bak ne guzel iste.iki tane de olsa yumurtan var.duzenli takip yaptr.fsh yuksek olup hamile kalan cok var.yeter ki fsh in esiri olup stres yapma.yasin buyuk avantaj.dr lari dinleme seni uzmelerne izin verme.bu arada pek adetim degildir.profilini tikladm icimden bi ses hemserim oldgunu soyledi.anam bi baktm D bakir.yanilmamisim.ne guzel ya bi hemsermle karsilastm :)Merhaba hanimlar. Bende sizin gibi fsh degeri yukseklerdenim. Ama sadece onemli. Olan fsh degil amh testi en onemli yumurta rezervinize bakiyorlar o testte cunku fsh sinire strese gore degisiyor. Ben bir bucuk yillik evliyim ve bir yildir fsh yuksek oldugundan amh de dusuk oldhgundan gebelik yasayamadim bazi ay yumurtam olmuyo bazi ay oluyo. Oldugu ayda yumurtam catlamiyo kist oluyor. Cok zor bir durum allah hepimizin yardimcisi olsun benim fsh simdi hep dusuk cikiyor adetlerim 22 gunde bir oluyor adetimde duzeldi. Onceleri cok duzensizdi ne zaman olacagimi bilmezdim. Bir defa asilama yaptirdim. Tutmadi. Ama bana adet duzelmesinde yardimci oldu artik adetlerim duzeldi. Bu arda bir suru doktora gittim yas 22 erken menepoz tesisi kondu kimse inanmiyor onllar inanmayinca ben daha kotu oluyorum 6 tane tup bebek doktoruna gittim hic biri elimdeki testlere bakarak sana tup bebek yapamam dedi cunki yumurtan yok dedi. Ya o birisi beni resmen oldurdu hayallerimi herseyimi aldi gotursdu. Annemdeinanmiyor ya bu teshise annemle gittim doktorcuk dicem kusura bakmayin testebakti bunun bebegi olmaz anneligi unut bosa paran gider dedi sustum sadece annemin yuzune baktim muayene etti annemin israri uzerine yok annem yumurtasi yok dedi ama kendimi nasil tutuyorum annemi suclar gibi yuzune bakmisim anem agliyor bir taraftan arabaya binince aglamaya basladim. Dedim bana basindan beri inansaydiniz belkide bu kadar kotu olana kadar bir bebegim olurdu. Hala cevremde ki insanlar yasin kucuk olur takma kafaya diyor. Bizim durumumuzun ne kadar ciddi oldugunu bilmiyorlar cok uzattim galiba :) ocak ayi tup bebege gidecegim bende ama ne hikmetse artik iki tane yumurtam oluyor buyuyor ve catlamiyor vucut artik iki iki uretiyor. Suanki durumumu olecegimi biliyor gun sayiyor gibi hissssehiyorum yani yumurtam bitince oluyorum gibi. Bu ayda tutmadi. Ama hala umut var icimde haydi gelin bu ayda bal tarcin corek otu kurunu yapalim
uHr
Merhaba hosgeldn aramiza.yasadklarinin aynisini yasadk biz de.ben de 24 umde menopozla tanistm.fsh yuksek.amh 1.2.ama benm bir cocugm vardi cok sukur.erken evlenmenin avantaji :) fsh la bogusali 3 yil oldu.bizm gibi hastalarda yumurta uretmi az oluyor.bazen hic olmuyor.bak ne guzel iste.iki tane de olsa yumurtan var.duzenli takip yaptr.fsh yuksek olup hamile kalan cok var.yeter ki fsh in esiri olup stres yapma.yasin buyuk avantaj.dr lari dinleme seni uzmelerne izin verme.bu arada pek adetim degildir.profilini tikladm icimden bi ses hemserim oldgunu soyledi.anam bi baktm D bakir.yanilmamisim.ne guzel ya bi hemsermle karsilastm :)
:) Merhaba canim benim fsh tas catlasin simdi 9 dur yarin bellli olucak sonuc yooo o stres kalmadi artik okul vs. Ama amh testim cok kotu benim malesef tup bebekten baska carem yok gibi amh:0.16
Cnm cok gecmis olsun allahim sana bir mucizeyasatir ins. Bu test sonucunu ne zaman ogrendin cnm bir kist var demissin sana birsey yap desem yaparmisinAramıza hoşgeldinnnnnn arkadaşım benimde fsh 89 u gördü amh 0.1 den küçük çıktı
3 yıllık evliyim bu ay tüp bebeğe gittik esım doğal olacağına inaniyordu anca bu ay gittik. .benim hiç yumurtlamam yok follikul de yoktu.simdi en fazla 3 follikul oluyor. Bu ay kist var oyüzden tüp bebeğe baslayamadik. Birdahaki adetim e inşallah..benim undan sonra her ay tüp bebeğe gideceğiz ne zaman tahlıller güzel çıkıp follikul görülürse tüp bebek tedavisi ne başlayacağız inşallahbu arada 24 yasinda öğrendim erken menopoza girdigimi şimdi 26 yaşındayım. .
Tüp asamasina gelirsin insallah.iyi boyle pozitf olman cok guzel aşarsin yakinda fsh i.fsh iyi düsmus.amh ta degisiyor cnm ben de degsmiyor diye biliyordum ama yok degisiyor duzeliyor merak etme.olsun antep te yabancimiz degil :) hangi doktora gidiyosun?[/QUOTE]OTE="ebrulikis, post: 38180248, member: 614998"]B
u
Bu arada diyarbakirda oturuyorum guzel sehir gorev icabi burdayiz :) aslen memleket gaziantep
Kok hucre fareler uzerinde etkili olmus da daha insanda denemiyorlar ben denek olmaya raziyim ilk bana yapsinlar:)merhaba arkadaşlar
Rabbim tedavi sürecinde olan bütün arkadaşlara kolaylık versin hayırlı sonuçlar nasip etsin
Kader arkadaşlarım kök hücre hakkında bilginiz var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?