günaydınn kızz bi kalktım saat 10 filan var herhalde dedimm iyi uyumuşum dedimm baktıkii 6.30 sonrada uyuyamadım..ben erkebnciyim uyumak istiyorum ama fazla uyuyamıyorum... ezgiiimm hadi güzel haberlerini bekliyorum namazlardan sonra isminle dua ediyorum kabul olur inşALALH..SEN hamile kal ardından bizlerde geliriz inşALALH..BENDE TÜP BEBEĞİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM EŞİMLE DE KONUŞTUM OLUMSUZ CEVAP ALMADIM SONUNDA. SUSTURUYODU BENİ AKŞAM güzelce konuştuk ..okul kapansın kayseri de başka doktora gidelim dedi hattaaa kızz önereceğin kadın doğumcu var mı.....
Guzel haberler var bende yumurtam bolunmus su an 4 hucreliymis.hemsire embriyonuz cok guzel dedi.yarin sabah transferim var
Ezgiiiii çok şükür bebeğim çok şükür. .ALLAHIM SEN BUYUKSUN BAK BIR HAFTADA NELER DEGISTI ÇOK ŞÜKÜR. ..ÇOK SEVINDIM BITANEMM HALI HAYIRLISI...TEYZE OLIYORUZ GALİBA. ..
Insallah kuzum transfer sonrasi da bi geciverse.cok heyecanliyim emel rabbim ne buyuk gordun mu.
Guzel haberler var bende yumurtam bolunmus su an 4 hucreliymis.hemsire embriyonuz cok guzel dedi.yarin sabah transferim var
Hu huuu kızlar nerelerdesiniz? :) Ezgi yarın gideceksin sanırım, dua ettim bol bol inşallah kabul olur. Farrah'cım senin düşük olan gebeliğinde ne gibi belirtiler vardı? Azucuk bilgilendur beni uşağum :)
Hu huuu kızlar nerelerdesiniz? :) Ezgi yarın gideceksin sanırım, dua ettim bol bol inşallah kabul olur. Farrah'cım senin düşük olan gebeliğinde ne gibi belirtiler vardı? Azucuk bilgilendur beni uşağum :)
Ezgiii harika bi haber bu.transfer sonrasi yanlis hatrlamiyosam 12 gun beklenck test icin.ah 12 gun bize de gecmz kuzum.pozitiflii haberlerin olsun iinsallh...
Ezgiiiii çok şükür bebeğim çok şükür. .ALLAHIM SEN BUYUKSUN BAK BIR HAFTADA NELER DEGISTI ÇOK ŞÜKÜR. ..ÇOK SEVINDIM BITANEMM HALI HAYIRLISI...TEYZE OLIYORUZ GALİBA. ..
Ezgiii harika bi haber bu.transfer sonrasi yanlis hatrlamiyosam 12 gun beklenck test icin.ah 12 gun bize de gecmz kuzum.pozitiflii haberlerin olsun iinsallh...
Emos yumurta toplama gunu doktoru cagirdim dr cok sicak elimi tuttu.ben dedim klomen ve dhea kullandim dedim o da bunlarin onemi yok o senin yumurtan dedi ilac yumurta uretmez dedi. Bi de ben erken menopoz dedim simdi dusunme bunlari dedi
Emos yumurta toplama gunu doktoru cagirdim dr cok sicak elimi tuttu.ben dedim klomen ve dhea kullandim dedim o da bunlarin onemi yok o senin yumurtan dedi ilac yumurta uretmez dedi. Bi de ben erken menopoz dedim simdi dusunme bunlari dedi
Canim memorial tup bebek merkezinde arzu yurci ya da turgut aydin kayseri acibadem de.arzu hanim da cok ilgili.ama acibademin de hastane cok luks guzel donanimli turgut beyin cok hastasi var.ama arzu hanim da cok anlayisli fsh yukseklere cok ilimli
Kuzlar bu doktoru bilen, giden, duyan ya bi yakını giden var mı aranızda ben ilk denememde olmazsa eğer ona gitmeyi düşünüyorum da ankaraya bir kere burada deniycem erzurumda eğer tutmazsa gidicem. Yardım edin
canım farahdiba gitti ona çok da mennun ayrıldıı yanından o tavsiye ediyooor.......
Hmm ben de eğer olmazsa ona gidicem galiba mail aymıştım halkla ilişkiler müdürü aradı dün çok olumlu pozitif okur gözüyle konuştu bakalım inşallah öyle olurrr
ÇOK GÜZEL EZGİİMM OH MİS MİSSS...gözümüz aydıınn ALALH ım çok büyük çoookk.hadii artık gerisii pozitif test sonuucnu yazmayaa.......
turgut aydın ı duymuştumm normal kadın doğumcu önerebilir misin cnım.. ezgii acıbadem i tavisye edermisin kız..bende yola koyulayım diyorum umut oldunn vaaaa canımsıın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?