Teşekkürler canım darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah...allahım bizede nasip etsin süperrrrrrrrrrrrr çokk sevindim
Canım allah istedikten sonra yaşın hiç bir önemi yok bol bol dua et hayırlısını iste
herkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çekilmiş çörek otu suyla birlikte yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
hemen ardından 1 tane limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
Rabbim herkese şifasını versin inşallah...
merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyinMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımfsh 58 lh 33 amh 0.26 ile basladı erken menapoz serüvenim.33 yaşındayım doktorlar tüp bebek íbile yapamayız dedi.hayat sevincim kayboldu yaşamanın anlamını bulamıyorum artık.çok üzgünüm[/QU
merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
1- Her sabah kalkınca 1 kaşık arı sütü bal polen karışımı yedim.Teşekkürler canım darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah...
Benım gün içindeyaptıklarımmerhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
HAYE PEKİ HİÇ TÜP BEBEK DENEMESİ YAPTINMI.HAYIT TOHUMUNU NASIL KULLANDIN.NE ZAMAN BAŞLADIN.ARA ARA FSHINA BAKTIRDINMI AMH NI ARA ARA ÖLÇTÜRDÜNMÜmerhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
3 AY KULLANDINYA HAMİLE KALDIĞIN AYDA KULLANDINMI.İLK BAŞTA HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORSUNYA O ARADA DA İÇTİNMİ.HAMİLELİĞE ZARARI VARMI ?merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
BİRDE BALKA BİRŞEYLER DENEDİNMİ3 AY KULLANDINYA HAMİLE KALDIĞIN AYDA KULLANDINMI.İLK BAŞTA HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORSUNYA O ARADA DA İÇTİNMİ.HAMİLELİĞE ZARARI VARMI ?
SADECE HAYITMI KULLANDIN ?merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
cyclo prognova nedir?Arkadaşlar cyclo prognova ve hayit tohumu kullandım. Hamileykende ki hamileligimi bilmrden kullandım bisey olmadı kızım maşallah çok sağlıklı. Ayrıca bana tüp bebek bile olmaz dediler. Ben neler yaşadım daha önceki yazılarımı okuyun.
merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
Harika bişey bu cok mutlu oldum bu yazıyı okuduğumda umut veriyor insana yaptıklarınıdeneyeceğim.özel bir bebek çocuğunuz bir cok kadına umut veren beklenen bebek .allah uzun güzel sağlıklı ömür versin annesinin mucizesinemerhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin
HAYYE DÜZENLİ ADET OLUYORMUYDUN?Harika bişey bu cok mutlu oldum bu yazıyı okuduğumda umut veriyor insana yaptıklarınıdeneyeceğim.özel bir bebek çocuğunuz bir cok kadına umut veren beklenen bebek .allah uzun güzel sağlıklı ömür versin annesinin mucizesine
canım merhaba , öyle okuyordum yorumları ama dayanamadım benim durumumda senın durumunla aynı malesef malesefcanım senin durumun nedir bilmiyorum ama bende durum su; ben ilaçsız adet olamıyorum (primer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu) fsh yüksek 98 lerde e2 düşük lh 35 lerde amh 0.16 dan küçük çıktı. Bende tüp bebek merkezine gidiyorum gerçi hangi doktora gidersem gideyim olmaz diyorlar. En son gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor clyo prognova verdi bir yıl kullanman lazım dedi onu kullanıyorum işte. Sen ilaçsız adet oluyor musun dediğim gibi ben ilaçsız olamıyorum. size konulan teşhis nedir, rahatsızlığınız nedir. Benim kullandığım ilaç 21 günlük gebeliğe engel değil. Bu güne kadar saraçoğlundan tut da mustafa eraslanın panaxı na kadar bitki ilaçları kullandım faydası sıfır. Ben Konyada ikamet ediyorum siz neredeki doktora gidiyorsunuz ve doktorunuzdan memnun musunuz.bir önceki mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler. görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?