Galiba aldatiliyorum

Birlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn
Buyuk ihtimal plabilir ama bagzi bilmeni istemedi seylerde gizleyebilir ama iste telefonu cok gizliyorsa iyice suphe verici ben mesala yakalidm insan supheyle yasayamiyor iste sende evlenmeden emin ol kednisinden telefonu gizlemesin hic guven oyle evlen cok zor birsey cunku allah kimsenin basina vermesin birkere guven gittimi hayat zindan oluyor insana

Aynen ole cnm bana da ole oldu zaten

Tam eğlenilecek erkek işte daha ne istiyosun evlenme ama ayrılma da. Zaten zamanla senin için neyin iyi olacağına karar verirsin. Acele etme derim.

embefular, post: 42294958, member: 651419"]Tam eğlenilecek erkek işte daha ne istiyosun evlenme ama ayrılma da. Zaten zamanla senin için neyin iyi olacağına karar verirsin. Acele etme derim.[/QUOTE]
Onu nasol
Tam eğlenilecek erkek işte daha ne istiyosun evlenme ama ayrılma da. Zaten zamanla senin için neyin iyi olacağına karar verirsin. Acele etme derim.
Onu nasil yapicam

embefular, post: 42294958, member: 651419"]Tam eğlenilecek erkek işte daha ne istiyosun evlenme ama ayrılma da. Zaten zamanla senin için neyin iyi olacağına karar verirsin. Acele etme derim.
Onu nasol

Onu nasil yapicam[/QUOTE]

Ben sonraki mesajları okumamışım. Hamileymişsin. Sorun etme bu kadar evlenmeden de çocuk sahibi olabilirsin hemde erkek zırıltısı olmadan mis gibi. Ya da aldır çocuğu ayrıl. Adam senden sürekli bişeyler gizliyosa ilerde çok sorun yaşarsınız çocuğunu o huzursuz ortamda büyütmek ister misin?

kızım erkek adam ağzı ile seni aldatıyorum der mi . Gece uyuyunca gizlice karıştır bişey yap bir şekilde öğren. Şüphe ile yaşanmaz .

Canım benim bak kırıcı olmak istemem ama bir yol bulmaya çalışmıyorsun.Ayrılamam seviyorum,gidemem geri getirir,telefonu alamam gizliyor,gece karıştıramam kapatır..Bir şeyler saklamasa neden gizlesin ? Telefonunu vermiyorsa bağır,çemkir,kavga çıkart,ağla bir şekilde al o telefonu.Gece koy çantana,sabah ondan önce uyan git bir telefoncuya kırdır şifresini.Çelik kasada saklamıyor telefonu değil mi ? Herkes destek olmaya çalışıyor ama sen hep yapamam edemem diyorsun.Biz daha nasıl yardımcı olabiliriz ? Daha 20 yaşındaymışsın.Zehir etme hayatını.Gerekirse ara onun ailesini,bir bir anlat.Evlilik oyun değil.Nasıl olsa düzelir diye düşünme lütfen.

Guwen yok ama herkes ewliligimiz için cabalio o ne için cabalio bilmiorum
Yaş kaç
Küçüksün galiba, bilmiorum cabaliolar filan
Hayat senin boşver milleti
Güven yoksa evlenilmez
Millet bu yüzden kocasını boşuyo sen bu yüzden nikah kıyacaksın farkında mısın ?

kesinlikle takıp et canım bile bile ayrılıkla sonuçlanıcak bi evliliğe yürüme, ama inşallah yanlıs düşünmüşsündr

Aklın varsa ne o çocuğu doğur nede o adamla evlen .

Ewli gbi yaşıyosun adamla beraber. Seni kaybetse ne kaybetcek . Elinin altndasın ztn. çok üzülmez ona eminm

Bu arada bn eşimi kendi haline bıraksam oda telfnla uğraşır heralde. Sende o uyumadan uyuma. O uyyana kadar bekle beraber uyyun.. Bide uzaktan takip et belli etme güvenmedğni

Birlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn
Nerde çalışıyorsunuz alakasız oldu ama merak ?

"Love of Coffee, post: 42296804, member: 635524"]Nerde çalışıyorsunuz alakasız oldu ama merak ?[/QUOTE]
Arcelik yan sanayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…