- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
Buyuk ihtimal plabilir ama bagzi bilmeni istemedi seylerde gizleyebilir ama iste telefonu cok gizliyorsa iyice suphe verici ben mesala yakalidm insan supheyle yasayamiyor iste sende evlenmeden emin ol kednisinden telefonu gizlemesin hic guven oyle evlen cok zor birsey cunku allah kimsenin basina vermesin birkere guven gittimi hayat zindan oluyor insanaBirlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn
Buyuk ihtimal plabilir ama bagzi bilmeni istemedi seylerde gizleyebilir ama iste telefonu cok gizliyorsa iyice suphe verici ben mesala yakalidm insan supheyle yasayamiyor iste sende evlenmeden emin ol kednisinden telefonu gizlemesin hic guven oyle evlen cok zor birsey cunku allah kimsenin basina vermesin birkere guven gittimi hayat zindan oluyor insana
Haklısınız ama elimde kanitim olmayınca suçlu duruma bni düşürüyor dışarı çıkmaları yok çok nadirdir arkadaş ortamına kendi gider heryere birlikte gideriz bazen çok iyi çok romantik bazende pek umursamaz gbi
Onu nasil yapicamTam eğlenilecek erkek işte daha ne istiyosunevlenme ama ayrılma da. Zaten zamanla senin için neyin iyi olacağına karar verirsin. Acele etme derim.
Onu nasolembefular, post: 42294958, member: 651419"]Tam eğlenilecek erkek işte daha ne istiyosunevlenme ama ayrılma da. Zaten zamanla senin için neyin iyi olacağına karar verirsin. Acele etme derim.
kızım erkek adam ağzı ile seni aldatıyorum der mi . Gece uyuyunca gizlice karıştır bişey yap bir şekilde öğren. Şüphe ile yaşanmaz .
Yaş kaçGuwen yok ama herkes ewliligimiz için cabalio o ne için cabalio bilmiorum
Asla huylu huyundan vazgecmezPeki bi insanı degistirmek mümkünmu
Nerde çalışıyorsunuz alakasız oldu ama merak ?Birlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?