- Konu Sahibi derinin_annesi
-
anacım sende artık yavaştan eşinle uyumaya başlasan :)
bu akşamda ben başlayım bari yavaştan yavaştan :)))
senin neyin var kiiii
yarında senin haberlerini alalım
bak tavsiyelerde hazır hatları belli eden elbise, kırmızı ruj, kalın bukleler, adam cepte
bizde bebek doğduktan sonra iki yabancı gibi olduk ayrı yatmayı geç doğru düzgün konuşmuyoruz bile evin içinde zaten bende işe başlayınca sabah çıkıyoruz o işe ben işe akşam geliyoruz yemek felan o tv karşısına ben yatak odasına.
hemen anlatıyımmmm sekerim....AKŞAM EVE GİTTİM SOFRAYI HAZIRLADIM YEMEĞE OTRDK YEMEK YEDİK KALKTIK...IHLAMUR YAPTIMM ONA SONRA ÖKSÜRÜK İÇİN SURUP VERDİMM SONRA OTRDM TVNİN KARŞISINA.....SONRA TEYZESİNİN OĞLU VAR O ÇAĞIRDI AZCIK TAKILALIM DYE BU YOK MOK DEDİ ÇOK ISRAR EDNCE GİTTİ..BENDE KUZUCUĞUMU GYDRDİM YATAĞA YATIRDIM DEDİM SEN UYU BEN DUŞA GİRCEM SONRA O UYUDU BEN DUŞA GİRDİM TAM ÇIKIODUM KAPI AÇILDI GELDİ....SONRA GİYİNDİM FALAN NEYSEE...BUDA GİYİNDİ YATACAK GTTİM İLAÇ GÖTRDÜM BİRA İÇTİM İÇEMEM DEDİ PEKİ DEDİM ACIK SOKULDUM ÖPTÜM SONRASINI ANLATMMIYIM İSTERSENİZ........AMA SONRA HİÇ BİŞİ KONUŞMADIM ÜSTÜNE GİTMEDİMMM BAKALIM BU AKŞAM NELER OLACAK......
derinim süper şeyler var, demekki neymiş sukunet işe yararmış,gecenin sonu güzel bittiyse korkma artık rahat ol, seni istemeyen adam beraber olur mu ? Sinirle söylemiş o günkü lafları bence. Hadi bakalım üzüldüğünü görmeyecem artık. Daha güzel olcak herşey
ama ben sana demedim mi sonu iyi olacak diye
çok sevindim canım.eski konuları açmadan güzel güzel geçinmeye bakın..
Mutluluğun daim olsun
inşallahh durucum inşallahhh
bacım özelden msj attıydım aldın mı, dediğimi yap ben yaptım inşallah herşey güzel olcak...duacınım sende bana dua et
hemen anlatıyımmmm sekerim....AKŞAM EVE GİTTİM SOFRAYI HAZIRLADIM YEMEĞE OTRDK YEMEK YEDİK KALKTIK...IHLAMUR YAPTIMM ONA SONRA ÖKSÜRÜK İÇİN SURUP VERDİMM SONRA OTRDM TVNİN KARŞISINA.....SONRA TEYZESİNİN OĞLU VAR O ÇAĞIRDI AZCIK TAKILALIM DYE BU YOK MOK DEDİ ÇOK ISRAR EDNCE GİTTİ..BENDE KUZUCUĞUMU GYDRDİM YATAĞA YATIRDIM DEDİM SEN UYU BEN DUŞA GİRCEM SONRA O UYUDU BEN DUŞA GİRDİM TAM ÇIKIODUM KAPI AÇILDI GELDİ....SONRA GİYİNDİM FALAN NEYSEE...BUDA GİYİNDİ YATACAK GTTİM İLAÇ GÖTRDÜM BİRA İÇTİM İÇEMEM DEDİ PEKİ DEDİM ACIK SOKULDUM ÖPTÜM SONRASINI ANLATMMIYIM İSTERSENİZ........AMA SONRA HİÇ BİŞİ KONUŞMADIM ÜSTÜNE GİTMEDİMMM BAKALIM BU AKŞAM NELER OLACAK......
bende simdi sana atıcam ok onu yap
canım bak bu taktik sendede boşa gitmemiş çok sevindim bak bu geceden sonra sana dahada yumuşak davranacak eger gerçekten seni gözden çıkartmış olsa seninle beraber olmazdıhadi bakalım devamı gelir inşallah.....
kızlar bu özelden yazdıgınız neymiş yaa bende merak ettim tiyo gibi birşeyse bend eisterim kızlar ):)
canm cok sewındım yehuuuuuuuuuuuuuuuuok canım bekle atıcam
canm cok sewındım yehuuuuuuuuuuuuuuuu
oh ya rahatladım
du bakalım napcak bu asam
kız ozelden ne atıosunuz banada atın yahu nolur
ok canım bekle atıcam
turkooo sana attım özeline bak. 7511 sana da atcam 10dk sonra...sen nerdeydin dün bakim deli kız merak ettik seni...
ınternetım kesıktı butun gun senı dusundum gece gırdım okudum hheryerı sınır oldum dun meraktan kudrdumturkooo sana attım özeline bak. 7511 sana da atcam 10dk sonra...sen nerdeydin dün bakim deli kız merak ettik seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?