galiba bende boşanıyorum:(

derinim süper şeyler var, demekki neymiş sukunet işe yararmış,gecenin sonu güzel bittiyse korkma artık rahat ol, seni istemeyen adam beraber olur mu ? sinirle söylemiş o günkü lafları bence. hadi bakalım üzüldüğünü görmeyecem artık. daha güzel olcak herşey

canım nasıl duruyonuz 5 aydır beraber yatmadan,bi adım at artık, araya soğukluk girmesin iyice.

Ama ben sana demedim mi sonu iyi olacak diye

Çok sevindim canım.Eski konuları açmadan güzel güzel geçinmeye bakın..

Mutluluğun daim olsun

inşallahh durucum inşallahhh

bende simdi sana atıcam ok onu yap

canım bak bu taktik sendede boşa gitmemiş çok sevindim bak bu geceden sonra sana dahada yumuşak davranacak eger gerçekten seni gözden çıkartmış olsa seninle beraber olmazdıhadi bakalım devamı gelir inşallah.....
kızlar bu özelden yazdıgınız neymiş yaa bende merak ettim tiyo gibi birşeyse bend eisterim kızlar ):)

ok canım bekle atıcam

turkooo sana attım özeline bak. 7511 sana da atcam 10dk sonra...sen nerdeydin dün bakim deli kız merak ettik seni...

canım ben butür tiyolara çok inanırım rabbime el açan eller boşa çevrilmez inşallah ama eşime karşı soguyan benim o daha sıcak davranıyor bana bunu için ene yapmalıyım eskisi gibi sevmiyorum sogukluk hissediyorum

turkooo sana attım özeline bak. 7511 sana da atcam 10dk sonra...sen nerdeydin dün bakim deli kız merak ettik seni...
ınternetım kesıktı butun gun senı dusundum gece gırdım okudum hheryerı sınır oldum dun meraktan kudrdum

ama ıste geldım burdayım....

baya taktık konusmussnz bız yenı ewlılerede taktık werın yahu ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…