galiba bende boşanıyorum:(

inşallah canım yaaa hepiniz dua edin bana ne olurr(((((((
kulun birbiri için ettiği dua daha çok kabul olurmuş inan benimd eduaya çok ihtiyacım var dün çok daralmıştım kalktım bir suyun alıtına girdim şöyle rahatlayayım diye sonrada kuran okudum bizim gibi eşiyle sorunları olanlar için sanki bugün faydası oldu inanki eşimin yanına gittim ve bugün dünkünden daha huzurluyum sanki ..
allah yar ve yardımcımız olsun sende bana due et dualarımız seninle

aminnnnnnnnnn.... edicem canım bizim gbi olan herkes için edicem

canım kusura bakma bu evlilik cideen bitmiş eşilinizin kafasında yazık sen yumuşadıkca o daha çok ateşlenecek oluruna bırak bakalım ......zamanaaa............

Son düzenleme:
derinim gunaydın.
mutlusun anlat hadı

hemen anlatıyımmmm sekerim....AKŞAM EVE GİTTİM SOFRAYI HAZIRLADIM YEMEĞE OTRDK YEMEK YEDİK KALKTIK...IHLAMUR YAPTIMM ONA SONRA ÖKSÜRÜK İÇİN SURUP VERDİMM SONRA OTRDM TVNİN KARŞISINA.....SONRA TEYZESİNİN OĞLU VAR O ÇAĞIRDI AZCIK TAKILALIM DYE BU YOK MOK DEDİ ÇOK ISRAR EDNCE GİTTİ..BENDE KUZUCUĞUMU GYDRDİM YATAĞA YATIRDIM DEDİM SEN UYU BEN DUŞA GİRCEM SONRA O UYUDU BEN DUŞA GİRDİM TAM ÇIKIODUM KAPI AÇILDI GELDİ....SONRA GİYİNDİM FALAN NEYSEE...BUDA GİYİNDİ YATACAK GTTİM İLAÇ GÖTRDÜM BİRA İÇTİM İÇEMEM DEDİ PEKİ DEDİM ACIK SOKULDUM ÖPTÜM SONRASINI ANLATMMIYIM İSTERSENİZ........AMA SONRA HİÇ BİŞİ KONUŞMADIM ÜSTÜNE GİTMEDİMMM BAKALIM BU AKŞAM NELER OLACAK......

sonrası daha heyecanlıymış yaw

bütün buzlar erimişşşşş sen yine çok fazla üstüne gitme ama kadınlığından vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…