galiba bende boşanıyorum:(


çok güzel yazmışsınız çok beğendim:)))) bende uygulucam:)))))))ama bizim biraz daha zorr ayrı yataklarda geçen tammm 5 ay varr.(((
 
derinim saçlarına iri dalgalar yaptır
sana siyah çok yakışır
siyah giyinsen kırmızı ruj ve oje sürsen
hem hanım hem seksi olursun.
 
Eşinizin sizde keşfetmediği kişiyi orta çıkarın.

Arzulu,tutkuluO akşam abartmamak kaidesiyle hoş bir elbise.düz saçlıysanız dalgalı,dalgalıysa düz bir saç modeli yaptırmanızı öneririm.Makyaınızda sade görünsün ama size ayrı bir hava katsın.

Eve geldikten sonrasıyla ilgilide düşüncelerim var ama yazmamak en doğrusu sanırım
 

eve geldikten sonraki konuya girmiyorum... Cünkü adam artık beni karısı olarak görmediğini söledi o kanuda bi beklentim yok artık.........
 
Siz yıllarca onun karısı olmuş,herşeyi paylaşmışsınız.Ona karısının ne olduğunu tekrar hatırlatın derim

Ben eşinizin sinirle böyle konuştuğunu düşünüyorum.Tamam yapmaması gerekiyor ama olmuş bir kere.

Yuvanızı dişi kuş olarak siz toparlayacaksınız ve elinizden geleni yapacağınızı düşünüyorum.

Eşinize cinsellikle kendinize bağlayın demiyorum asla.Bir ilişki sadece bununla ayakta durmaz
 



Katılıyorum yazılanlara.Kavgalar zamanla aradaki saygı sevgiyi köreltebiliR.aMA ZAMANLA TEKRAR CANLANDIRABİLİRSİNİZ.Toparlayım yuvanızı çocuğunuz için
 

ewet sadece bu unla ayakta durmaz ama büyük rolü var ben aldatıldıgım ı ögrenmeden önce ailevi ne sorunumuz olursa olsun 2. gün gayet yumuşar ona karşıda hörmetimi güler yüzümü gösterirdim gece o bana suratyapsada bir müddet sonra kolun ayatardım konuşurdum beni çok kırdın olayı büyütmemize gerek yok falan diye oda bir müddet sonra dayanamaz banasarılırdı ve güzel bir gece sonunda sabah herşey eskisinden iyi olurdu ona biraz daha yakın ve sıcak olman daha faydalı olacak bence ona soguk davrandıkça dahada inada biner bu iş ona sıcak tavırlarınala sokul hep sinirle erkekler ne dediğini bilmiyor bence aşacaksınız bu günleri ben bu dediğimi uyguluyormuyum hayır eşim çok büyük suçlu ben onu boşayacaktım o beni degil çok zor bir şans verdim ama atlatamıyorum ama eskiden böyle davranışımda heşey daha kolayca tatlıya baglanırdı.
 

Kadınlar çok şeye dayanıyor ama konu ihanet olunca içleri paramparça oluyor.Ve üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin unutamıyor sanırım.

Sevgili derinin-annesi;Eşine biraz yaklaş,yaklaş ki karısını tekrar hatırlasın

Görsün ki yıllarca aynı yastığa baş koyduğu,çocuğunun annesi,yuvasının kadını sensin.Bunu görsün ve vazgeçemesin senden.
 
Yaa kafam karıştı:s yaklaşıyımmı yoksa geri mi çekileyim anlamadım vallaa kimi kendini biraz cek braz zan-man dyo kimi sokul dyoo ne edyim ben yaffff:))))))))
 
Yaa kafam karıştı:s yaklaşıyımmı yoksa geri mi çekileyim anlamadım vallaa kimi kendini biraz cek braz zan-man dyo kimi sokul dyoo ne edyim ben yaffff:))))))))

bence erkege ne kadar soguk davranırsan senden okadar çok sogur bir yerde okumuştum( erkekler bukelamun gibidir sen ne renksen o rengi alırlar) diye ben öfkemden soguk duruyorum benim sorunum çok ayrı ama seninki başka sen bu gece ona daha sıcak davran sıcak olarak yaklaş seni hissetsin karşı koyamayacak bir zamanını yakala ben tartışmalarımızda bunu yaptıgıda çok işe yarardı ama hamile kalmıştım ve aramızda bilemediğim bir duvar vardı eşim hep düşünürdü meger şeytan kanına girmiş ona karşı koyamamış bizdede tam tersi eşim beni boşamasın diye bana sıcaklık gösteriyor neyse konu senisin yani ilerde keşke şunuda deneseydim dememek için bence dene çok soguk durursan oda gurur yapar senden dahada çok uzaklaşır diye düşünüyorum
 
Son düzenleme:

eşim çok inat yanına yaklaşsam istemicek biliyorum daha öncede yaşadım çünkü((((((
 
Ben duygusal mesafelerin insan ilişkilerine iyi gelmediğini düşünen biriyim.Bu benim fikrim tabi.

Haftasonuna kadar İnşallah aranız yumuşar diyeyim en başta.Yaklaştığınızda sizi istemezse ve kadınlık gururunuzu kırarsa uzaklaşın yanından.

Ama geçen onca güzel günün hatrına son bir kez denemek gerekir belkide.

Karar tabiki sizin.Mutlu haberlerinizi bekliyorum
 

denemek istyorum ama hemen mi yoksa yne 1-2 gün sonra mı karar veremiyorum
 
denemek istyorum ama hemen mi yoksa yne 1-2 gün sonra mı karar veremiyorum


Aranıza iyice yumuşatmakla başlayın işe.Hele ki hastaysa yanında olun.İnsan hastayken en çok eşini arıyor yanında.İlgilen onunla.Anlasın onu önemsediğini.Ihlamur kaynat yine,ilaç ver,terlesin atletini değiştir..Bilsin ki onun hep yanında olan karısı.

Aranız yumuşadıktan sonra dediğimiz mevzuya gelebilirsiniz diye düşünüyorum.İnşallah spontane bir şekilde gerçekleşir bu kavuşma
 

bu akşamki tutumuna bir bakayım ona göre hareket edcem ama yne de bu akşam olacagını sanmıyorum pek:s
 
bu akşamki tutumuna bir bakayım ona göre hareket edcem ama yne de bu akşam olacagını sanmıyorum pek:s

bence bu aksam deneme, sadece onun hastalıgı ıle ılgılen ctesi nişandan sonra deneyebılırsın mesela. hem bıraz daha vakıt gecmıs olur. hemde iyileşmiş olur :)))
tabı yatagına gerı dön hala gerı dönmediysen. 5 ay ayrı yatmak ne demek yaaa. bende cocuk annesıyım. benım evım kucuk. yatak odamızda salonumuzda zaten 1+1 evımız. cocugumuzn yatagını koyucak yer yok düşün. kocamdan ayrı yatıcagıma kızım kocam ben hepberaber yatıoruz. bazen uyutmadıgı oluo ama olsuunn :))) sabah bebıs bızı kaldırıo kıkır kıkır gule oynaya kalkıoruz... kocandan uzak durma. nolursa olsun karı kocanın eli birbirne değdimi hersey unutulur gıder.

nısanda da gıyıcegım kıyafet aklımda demıssın. kıyafetı bılmedıgım ıcın bı sac makyaj söyleyemıcegım. kıyafetın resmını cekıp koy buraya soyleyelım sana ok???
 
bence siz bi an evvel birlikte yatmak için bir bahane bulun meselaaaa

-ne kadar çok öksürüyorsun bu gece ben yanında yatayım üstün açık mı yatıyorsun acaba nerde üşüttün bu kadar deyin...(Yorganı sen açarsan ben örterim gibisinden )
- yada sizde yalancıktan hasta olun =)=)=) çocuğa geçmesin şimdi bu gece bende odamda yatayım deyin..(arada üşüyün bi sarılmayı deneyin...)

araya daha fazla soğukluk girmesin derim ben bide akşama sevdiği çorbayı yapın sıcak sıcak iç iyi gelir falan deseniz????
bence durum o kadar kötü değil ilginiz ve sıcak davranışlarınızla eşiniz yumuşayacak bence..
 

ewet ne kadar ayrı yatarsaı aranız okadar açılacak soguyacaktır ...
bu üşüdüm diye sarılma bahaneleri çok işe yarıyor bu arkadaşı dinle sen :)
inşallah herşey düzelecek arkadaşım inşallah
 
eşinizin bu hastalıgı yakunlaşmanız için bi fırsat olabilir iyi degerlendirin sonuçta oda erkek dişiliğinizi sıcaklıgınızı ona tatlılıkla hissettirin ama yiter atarsa bu defa gerçekten geri durmanız gerekiyor demektir tabikdie karar sizin..
 

kızzzzzz 5 aydır ayrı yatan ben değilim o sezgim di galibaaa:)))))))))))))))))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…