- Konu Sahibi derinin_annesi
-
ayy deriniim çok sevindiiiiimmm
bana bak ablam demem yolarım bugünden tezi yok kocan hasta günah onla yatacaaan bak nasıl yumuşatıcı içmişcesine adam pof pof yumuşacık olcak.. o seni ÖZ LE MİİİİİŞŞ ...
günlerdir ayrı yatmanıza tepki koymuş senin bi kızın bide oğlun var sev kedi gibi sokul kocacıım sana ihtiiyacım var ben sana muhtacım miyaav adamın azcık kanatlarının altına sokul öyle erkek gibi horoz horoz gezme evde yawru kedi gibi miyaaav iki adım miyaaw... böylee sanki ipler ondaymış gibi yapıcan ama ipi vermiycen aslında ip sende... tabi bunları pat diye değil hele şuan sadece dilsiz ol o sorarsa cevap ver o kadar azcık gizemli olcan surat asmıycan derinle herzamanki gibi oyna konuş gül ama eşine sorarsa söyle surat asmadan azcık gizem yapalım aynı terrada yaptığımız gibi
eşinizin sizde keşfetmediği kişiyi orta çıkarın.
Arzulu,tutkuluo akşam abartmamak kaidesiyle hoş bir elbise.düz saçlıysanız dalgalı,dalgalıysa düz bir saç modeli yaptırmanızı öneririm.makyaınızda sade görünsün ama size ayrı bir hava katsın.
Eve geldikten sonrasıyla ilgilide düşüncelerim var ama yazmamak en doğrusu sanırım
Siz yıllarca onun karısı olmuş,herşeyi paylaşmışsınız.Ona karısının ne olduğunu tekrar hatırlatın derim
Ben eşinizin sinirle böyle konuştuğunu düşünüyorum.Tamam yapmaması gerekiyor ama olmuş bir kere.
Yuvanızı dişi kuş olarak siz toparlayacaksınız ve elinizden geleni yapacağınızı düşünüyorum.
Eşinize cinsellikle kendinize bağlayın demiyorum asla.Bir ilişki sadece bununla ayakta durmaz
Siz yıllarca onun karısı olmuş,herşeyi paylaşmışsınız.Ona karısının ne olduğunu tekrar hatırlatın derim
Ben eşinizin sinirle böyle konuştuğunu düşünüyorum.Tamam yapmaması gerekiyor ama olmuş bir kere.
Yuvanızı dişi kuş olarak siz toparlayacaksınız ve elinizden geleni yapacağınızı düşünüyorum.
Eşinize cinsellikle kendinize bağlayın demiyorum asla.Bir ilişki sadece bununla ayakta durmaz
ewet sadece bu unla ayakta durmaz ama büyük rolü var ben aldatıldıgım ı ögrenmeden önce ailevi ne sorunumuz olursa olsun 2. gün gayet yumuşar ona karşıda hörmetimi güler yüzümü gösterirdim gece o bana suratyapsada bir müddet sonra kolun ayatardım konuşurdum beni çok kırdın olayı büyütmemize gerek yok falan diye oda bir müddet sonra dayanamaz banasarılırdı ve güzel bir gece sonunda sabah herşey eskisinden iyi olurdu ona biraz daha yakın ve sıcak olman daha faydalı olacak bence ona soguk davrandıkça dahada inada biner bu iş ona sıcak tavırlarınala sokul hep sinirle erkekler ne dediğini bilmiyor bence aşacaksınız bu günleri ben bu dediğimi uyguluyormuyum hayır eşim çok büyük suçlu ben onu boşayacaktım o beni degil çok zor bir şans verdim ama atlatamıyorum ama eskiden böyle davranışımda heşey daha kolayca tatlıya baglanırdı.
Yaa kafam karıştı:s yaklaşıyımmı yoksa geri mi çekileyim anlamadım vallaa kimi kendini biraz cek braz zan-man dyo kimi sokul dyoo ne edyim ben yaffff:))))))))
bence erkege ne kadar soguk davranırsan senden okadar çok sogur bir yerde okumuştum( erkekler bukelamun gibidir sen ne renksen o rengi alırlar) diye ben öfkemden soguk duruyorum benim sorunum çok ayrı ama seninki başka sen bu gece ona daha sıcak davran sıcak olarak yaklaş seni hissetsin karşı koyamayacak bir zamanını yakala ben tartışmalarımızda bunu yaptıgıda çok işe yarardı ama hamile kalmıştım ve aramızda bilemediğim bir duvar vardı eşim hep düşünürdü meger şeytan kanına girmiş ona karşı koyamamış bizdede tam tersi eşim beni boşamasın diye bana sıcaklık gösteriyor neyse konu senisin yani ilerde keşke şunuda deneseydim dememek için bence dene çok soguk durursan oda gurur yapar senden dahada çok uzaklaşır diye düşünüyorum
ben duygusal mesafelerin insan ilişkilerine iyi gelmediğini düşünen biriyim.bu benim fikrim tabi.
Haftasonuna kadar inşallah aranız yumuşar diyeyim en başta.yaklaştığınızda sizi istemezse ve kadınlık gururunuzu kırarsa uzaklaşın yanından.
Ama geçen onca güzel günün hatrına son bir kez denemek gerekir belkide.
Karar tabiki sizin.mutlu haberlerinizi bekliyorum
denemek istyorum ama hemen mi yoksa yne 1-2 gün sonra mı karar veremiyorum
aranıza iyice yumuşatmakla başlayın işe.hele ki hastaysa yanında olun.insan hastayken en çok eşini arıyor yanında.ilgilen onunla.anlasın onu önemsediğini.ıhlamur kaynat yine,ilaç ver,terlesin atletini değiştir..bilsin ki onun hep yanında olan karısı.
Aranız yumuşadıktan sonra dediğimiz mevzuya gelebilirsiniz diye düşünüyorum.inşallah spontane bir şekilde gerçekleşir bu kavuşma
bu akşamki tutumuna bir bakayım ona göre hareket edcem ama yne de bu akşam olacagını sanmıyorum pek:s
bence siz bi an evvel birlikte yatmak için bir bahane bulun meselaaaa
-ne kadar çok öksürüyorsun bu gece ben yanında yatayım üstün açık mı yatıyorsun acaba nerde üşüttün bu kadar deyin...(Yorganı sen açarsan ben örterim gibisinden)
- yada sizde yalancıktan hasta olun =)=)=) çocuğa geçmesin şimdi bu gece bende odamda yatayım deyin..(arada üşüyün bi sarılmayı deneyin...)
araya daha fazla soğukluk girmesin derim ben bide akşama sevdiği çorbayı yapın sıcak sıcak iç iyi gelir falan deseniz????
bence durum o kadar kötü değil ilginiz ve sıcak davranışlarınızla eşiniz yumuşayacak bence..
bence bu aksam deneme, sadece onun hastalıgı ıle ılgılen ctesi nişandan sonra deneyebılırsın mesela. hem bıraz daha vakıt gecmıs olur. hemde iyileşmiş olur:)))
tabı yatagına gerı dön hala gerı dönmediysen. 5 ay ayrı yatmak ne demek yaaa. bende cocuk annesıyım. benım evım kucuk. yatak odamızda salonumuzda zaten 1+1 evımız. cocugumuzn yatagını koyucak yer yok düşün. kocamdan ayrı yatıcagıma kızım kocam ben hepberaber yatıoruz. bazen uyutmadıgı oluo ama olsuunn :))) sabah bebıs bızı kaldırıo kıkır kıkır gule oynaya kalkıoruz... kocandan uzak durma. nolursa olsun karı kocanın eli birbirne değdimi hersey unutulur gıder.
nısanda da gıyıcegım kıyafet aklımda demıssın. kıyafetı bılmedıgım ıcın bı sac makyaj söyleyemıcegım. kıyafetın resmını cekıp koy buraya soyleyelım sana ok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?