- Konu Sahibi derinin_annesi
-
7511e attım 10 dk sonra sana atcam bulutolsam....7511 sende duruya yolla emideriinimmmmmmmmmm bende isterim o tuyodan
durummmm duy sesimi derine verdiğin ttüyodan bende istiyorummmmmmm
7511e attım 10 dk sonra sana atcam bulutolsam....7511 sende duruya yolla emi
atıyım bacım bnm7511e attım 10 dk sonra sana atcam bulutolsam....7511 sende duruya yolla emi
turkooo sana attım özeline bak. 7511 sana da atcam 10dk sonra...sen nerdeydin dün bakim deli kız merak ettik seni...
leennnnnnnn gadınımmm naptın yaaa, herkeselere mi gönderdin o aramızdaydı ama...cık cık cıkkkk
canım işte sevabına giriyor fenamı :)
leennnnnnnn gadınımmm naptın yaaa, herkeselere mi gönderdin o aramızdaydı ama...cık cık cıkkkk
şaka kızzzz, bana da bi arkadşaım tavsiye etmişti. inşallah önce allah sonra dularımız. deneyin bacım. inanırsak olur değil mi.
seninkini değil kız başka buu 7511 sanada yollcaktı ama msj kutun dolu boşalt onu çabukkkkkkk
herkes olduk heeee bız mutlu olmayalımmı yanııı hıh kustum bnde senn habrn yok dıe ozelden sanada attım hıhleennnnnnnn gadınımmm naptın yaaa, herkeselere mi gönderdin o aramızdaydı ama...cık cık cıkkkk
herkes olduk heeee bız mutlu olmayalımmı yanııı hıh kustum bnde senn habrn yok dıe ozelden sanada attım hıh
he sırke dımı bnde yapıom bak onn baska versoyınunuda buldum bn ama anlamdım pek .lennnnnnnn delüüüü gadın aynı kişinin tavsiyesi bu bana da mandal tavsiye etti derine yolladığımı senin yazdığını da yaptım aklıma geldikçe de yapıyom. el değil ya ... olcaktı. lahavle var. neyse size yazarım özelden. taam mı bende dah bi kıpırdı göremedim ama okuyorum ve inanıyorum. budunun dediğini yapıyom her hafta
he sırke dımı bnde yapıom bak onn baska versoyınunuda buldum bn ama anlamdım pek .
bu ya.... ıse yarr ınsallh bzdede var bugnlerde bı buzlanma..
ıns ıse yararr ya
he sırke dımı bnde yapıom bak onn baska versoyınunuda buldum bn ama anlamdım pek .
bu ya.... ıse yarr ınsallh bzdede var bugnlerde bı buzlanma..
ıns ıse yararr ya
sabh grmıs sankı uykuluyum bn gordm sankı ama hhatrlmıomterra yok gıııııııı nerde bu gadın hiç gelmedi bugün
msj atamıorm ya baksana kutuna atabılmsmıyıminşallah hepimizde işe yarar galiba bu ara hepimizde kara bulutlar var. neymiş o versiyon anlat bakalım belki çözeriz.
msj atamıorm ya baksana kutuna atabılmsmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?