galiba bende boşanıyorum:(

herkese fikirleri için tşk ederim.. ama inanın tam ne yapacağımı nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.bu akşam evde neler olacak neler yasanacak bilmiyorum sadece korkuyorum...endişeliyim....

gelişmeleri yazarsan içimiz rahat eder canım, her duruma karşı bi senaryo yazarız biz sana

çok üzüldüm....ama boşanmak öyle kolay değil canınızı sıkmayın.kavga da herşey söyleniyo ...birbirinize zaman verin...işallah düzelir...çocuklara kıyıp bırakmaz bence sizi....

Korkularınızı ve endişelerinizi eşinize yansıtmayın ki bunu koz olarak değerlendiremesin hiçbir zaman.
Eğer yuva yıkma kararı almışsa döndürmeniz çok zor olur. Başarsanız bile tat vermez.
Sıradan davranmaya çalışın. Gayet ölçülü ve durgun.
Asla tartışmaya çevirmesine izin vermeyin

Uzun zamandır aynı yatakta yatmıyrz kızım rahatsızdı nerdeyse 1aydır ayrı yataklarda yatıyrz....dün akşamda tabii

çocuklarını al aralarına yat kıkırdaşın çocuklarla oynayıp zıplayın yatakta...gayet mutlu ve umursamaz bi tablo çiz....o evdeyken kendi kendine mırılda şarkı söyle ..pastalar yap evi temizle ...bırakma kendini o zaman tepkisi değişecek...dene .....dinsizin hakkından imansız gelir demişler ...bu akşamdan itibaren bu moda gir..

Biz de bu nedenlerle boşandık.Ben atlatacağımızı düşünürken o pesetti.İnsanın isteği dışında gerçekleşen bir boşanma insanda derin yaralar bırakıyor.Toparlamaya çalış.Bayana düşen de biraz susmak;olgun davranmak oluyor..Hele kafasında annesi gibi bir eş ideali varken o idealin dışına çıkmamaya çalışmalısın;onu seviyorsan;sonra derin yaralarla başbaşa kalmak istemiyorsan..Ha evli olmasaydın başka konuşurdum.Anlaşamayacağınız belli evlenmeyin derdim.İlk yıllar bunlar olur aslında;önemli olan bu kritik zamanı atlatmak;sen atlatacağını düşünürsün ama o atlatamayacağını düşünürse orda ip kopar sen istemesen de..Onun da bu kritik zamanı atlatmak için sabredeceğini düşünme.Erkekler herzamann daha sabırsız ve daha vefasız..Bunu bilmek gerekmiş meğer..

bende senin gibi düşünüyorum kimi zamn sonrada ben yapıyım hiç değilse ben elimden geleni yaptım derim vicdanım rahat olur diyorumm

kesinlikle sakinliğinizi koruyun derim
madem boşanmak istemiyorsunuz bu tartısmalara bir son verin zamanla eşinizde sizin verdiğiniz özverinin farkına varacaktır...
sabredin kendinizi toplayın şöyle bir saçlarınızı havalandırın kendinize gelin aynada yüzünüze bakın asıksa hemen toparlayın kendinize güvenin ve olumlu düşünün nasıl düşünürsek öyle davranırız ve davranışlarımızda yaşamımıza etki eder )))

boşanmayı istemiyorsan sakin ve soğukkanlı ol canım neden tartışıyorsunuz kavgalarınız niye büyüyor bilmiyorum ama bazen sinir anında susmak sonra konuşmak çok daha iyi oluyor.bunu çocuğun için yapabilirsin.bağırarak zıtlaşarak evi terkederek hiçbir sorun çözülmez iyilikle güzellikle sakince konuşursanız sonuç alabilirsiniz bu ikiniz içinde geçerliumarım eşin sinirle o sözü söylemiştir üstünde durma bundan sonra daha sakin ve yapıcı olmaya çalış

tşk ederim... Bende sinirle söylediğini umut ediyorum.....

Uzun zamandır aynı yatakta yatmıyrz kızım rahatsızdı nerdeyse 1aydır ayrı yataklarda yatıyrz....dün akşamda tabii

canım ne sebeple olursa olsun hiç bir zaman eşten ayrı yatılmamalı yoksa araya soğukluk girer bence sendede böyle olmuş
şöyle yapabilirdin bence çocuğuna bir yatak ayarlasaydın yatak odanda hem eşinden hemde çocuğundan ayrılmamış olurdun malesef erkekleri boş bırakmaya gelmiyor ne acı dimi sonra biz kadınların başına patlıyor malesef
sana bir önerim çocuğunu kayınvalidene emanet et bir geceliğine sonra akşam eşine içindeki ona olan bütün hislerini tabiki güzel ve en özenli kelimelerini seçerek ona tüm duygularını anlat ve ondan seninle olan hislerini anlatmasını iste ve sonra çocuğunuzu ve geleceğinide düşünerek davranmasınıda iste
bana kızma ama sende kendinden taviz verebilirsin en azından çocuğunun geleceği yuvan için hı eşinizle yeniden hayata başlamak istediğinizide söyleyin bazı huylarınızıda değiştirerek eşinizede teklif edin nihayetinde 6 yıllık yuvanızın hatrına

yaa çok üzüldüm gerçekten herkesin yazdıgını okudum sabırla..ne yapalım canım erkekler biz yuvaya sahip çıkıyoruz işte..herkez istiyor yardımcı bireş ,güler yüzlü seni seven,en önemlisi saygı gösteren ama olmuyor işte herkesin bir kaderi var. yaşanacak bu akşam için san dua edecem inş,çok zor çok o kadar iyi anlıyorum ki senin inan yalnız degilsin yorumları okuyunca anlamışsındır zaten Allah yardımcın olsun..

tşk ederim sağol canım inşallah önümüzdeki günlerde aydınlığa çıkacağım..........

İnşallah iyisindir,gelişmeleri mutlaka bizlere yaz beklıyoruz.

Hakkında hayırlısı olsun ben olsaydım eğer empati kurarak düşünerek yazıyorum sana..
ağlayıp sızlamam uzun süre ayrı kalırım o süre çok önemli eğer gerçekten duyguları bitmemişse bu süre zarfında gün yüzüne çıkıyor ve duygular depreşiyor özlem heycan oluyo özlüyosun ve sevdiğini hissediyosun eşin bu süre içerisinde kendini anlasın duygularını tartsın ama asla konuşma ve seni görmesine izin verme hayatından çık sonra özlemişse ne yapıp edip seni bulacaktır eğer duyguları bitmiş seni aramassa boşanmak en iyisi yani ben olsaydım eğer böle yapardım canım Allah sorunlarınızı düzeltsin onu sana tekrar aşık etsin bol dua et dua ile neler olmaz ki...

kızlar günaydın.... dün akşam ben işten çıkıp eve giderken eşim geç kalcam yemeğe beklemeyin dye mesaj attı bende zaten gec cıkmıştım...cvp yazmadım.....eve gittim k.validemden kızımı aldım eve geçtik yemeği hazırladım tam sofraya otryoduk geldi açtım h.geldn dedim h.bulduk dedi..yemeğe otryrz ycekmisin dedim yemicem dedi..zaten önceki günde rahatsızdı grip gibi ıhlamur koydum ocağa biz kızımla yemek yedik sonra ona ıhlamur koydum 2 fincan falan içti sonra duşa girdi sonra be kızımla yattım beni kaldır dedim o otryodu sonra kaldrdı kalktım bgnn yemeğini yaptım o da o arada gtti yattı ilacını götrdüm içti uyudu...sonra ben yatarken yanına gttim öptüm öptüm öptüm:s zannedersem uyanıktı sonra gttim yattım..az öncede msnden nasıl oldun dedim öksryorum dedi bende akşam şurup içersin dedim tamm bakarız dedi dün akşamın özeti budur kızlar.........

zaten evlılıkde en buyuk rol kadının bızde cok defa bıtırdık guya ama olmuyo oyle ha dıyınce... insallah tamamen barsırsınız...

derinim herşey yoluna girecek işte
erkekler böyle biz kadınlara çok iş düşüyor
boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye
sen böyle davrandıkça o belli etmese bile sana söylediği o sözler yüzünden üzülüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…