- Konu Sahibi derinin_annesi
-
herkese fikirleri için tşk ederim.. ama inanın tam ne yapacağımı nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.bu akşam evde neler olacak neler yasanacak bilmiyorum sadece korkuyorum...endişeliyim....
eşimle 6 senelik bir evlilğimiz var,5 yaşında da bir kızım.zaten sürekli problemler yaşıyorduk ama artık dün akşamki kavgamızdan sonra bana içindeki herşeyin tamamen bittiğini bundan sonra zamanın neler getireceğini bilmediğini söyledi..artık karım değilsin sadece çocuğumun annesisin dedi.eşimi seviyorum ayrılmak boşanmak istemiyorum...sizden fikirlerinizi bekliyorum ne yapcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum..sadece kızımı düşünüyorum ona cokk üzülüyorum(
Uzun zamandır aynı yatakta yatmıyrz kızım rahatsızdı nerdeyse 1aydır ayrı yataklarda yatıyrz....dün akşamda tabii
biz de bu nedenlerle boşandık.ben atlatacağımızı düşünürken o pesetti.insanın isteği dışında gerçekleşen bir boşanma insanda derin yaralar bırakıyor.toparlamaya çalış.bayana düşen de biraz susmak;olgun davranmak oluyor..hele kafasında annesi gibi bir eş ideali varken o idealin dışına çıkmamaya çalışmalısın;onu seviyorsan;sonra derin yaralarla başbaşa kalmak istemiyorsan..ha evli olmasaydın başka konuşurdum.anlaşamayacağınız belli evlenmeyin derdim.ilk yıllar bunlar olur aslında;önemli olan bu kritik zamanı atlatmak;sen atlatacağını düşünürsün ama o atlatamayacağını düşünürse orda ip kopar sen istemesen de..onun da bu kritik zamanı atlatmak için sabredeceğini düşünme.erkekler herzamann daha sabırsız ve daha vefasız..bunu bilmek gerekmiş meğer..
boşanmayı istemiyorsan sakin ve soğukkanlı ol canım neden tartışıyorsunuz kavgalarınız niye büyüyor bilmiyorum ama bazen sinir anında susmak sonra konuşmak çok daha iyi oluyor.bunu çocuğun için yapabilirsin.bağırarak zıtlaşarak evi terkederek hiçbir sorun çözülmez iyilikle güzellikle sakince konuşursanız sonuç alabilirsiniz bu ikiniz içinde geçerliumarım eşin sinirle o sözü söylemiştir üstünde durma bundan sonra daha sakin ve yapıcı olmaya çalış
Uzun zamandır aynı yatakta yatmıyrz kızım rahatsızdı nerdeyse 1aydır ayrı yataklarda yatıyrz....dün akşamda tabii
yaa çok üzüldüm gerçekten herkesin yazdıgını okudum sabırla..ne yapalım canım erkekler biz yuvaya sahip çıkıyoruz işte..herkez istiyor yardımcı bireş ,güler yüzlü seni seven,en önemlisi saygı gösteren ama olmuyor işte herkesin bir kaderi var. Yaşanacak bu akşam için san dua edecem inş,çok zor çok o kadar iyi anlıyorum ki senin inan yalnız degilsin yorumları okuyunca anlamışsındır zaten allah yardımcın olsun..
kızlar günaydın.... dün akşam ben işten çıkıp eve giderken eşim geç kalcam yemeğe beklemeyin dye mesaj attı bende zaten gec cıkmıştım...cvp yazmadım.....eve gittim k.validemden kızımı aldım eve geçtik yemeği hazırladım tam sofraya otryoduk geldi açtım h.geldn dedim h.bulduk dedi..yemeğe otryrz ycekmisin dedim yemicem dedi..zaten önceki günde rahatsızdı grip gibi ıhlamur koydum ocağa biz kızımla yemek yedik sonra ona ıhlamur koydum 2 fincan falan içti sonra duşa girdi sonra be kızımla yattım beni kaldır dedim o otryodu sonra kaldrdı kalktım bgnn yemeğini yaptım o da o arada gtti yattı ilacını götrdüm içti uyudu...sonra ben yatarken yanına gttim öptüm öptüm öptüm:s zannedersem uyanıktı sonra gttim yattım..az öncede msnden nasıl oldun dedim öksryorum dedi bende akşam şurup içersin dedim tamm bakarız dedi dün akşamın özeti budur kızlar.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?