Galiba boşanıyoruz

Sizin de ruh sağlığınız bozulucak , enerjiniz kalmadıysa anneninizin evine gidin bir süre.Belki eşiniz de bu süreçte bazı şeyleri fark eder ve tedavi olmaya karar verir sizi kaybedeceğini düşünüp.

Gitmesi gerek acilen haklısınız artik bende hata olmadığını kabullendim . En azından bu beni biraz rahatlatıyor .Yukarda da yazdım geçen seneye kadar hep kendimi suçladim. Ceza vermek istedim kendime. Nefret ettim suçladim kendimi. Ama sorun esimde

Umudum kalmadı çoğu şeye. Bu saatten sonra boşanma falan olsabiriyle tanışıp evlensem en en en az bir yıl belki iki .kaldı ki o saatten sonra olur mu ki
Bacim boyle hic olmayacak, 40 dan sonra bebek zor ama yapan da cok var bu formda da var, nasip meselesi.

Bitti diyip aynı evde kalmaya devam mı ediyorsunuz? Ee trip gibi olmuş o zaman.

Haftalarca banyo yapmayan insan zaten piskoljik olarak sikinti yaşar.
Ben yaz kis hergun dusa giriorum, kisin cok soguk olursa maksimum 2 gunde bir oluor o.
Ama inanin 2. Gun bile aninda sikinti stres bunalma.yasiorum dusa girip rahatliyorum.

Haftalarca dus almazsam heralde cekilmez biri olur cikarm. Yada intihar ederim o derece...

Sizin de ruh sağlığınız bozulucak , enerjiniz kalmadıysa anneninizin evine gidin bir süre.Belki eşiniz de bu süreçte bazı şeyleri fark eder ve tedavi olmaya karar verir sizi kaybedeceğini düşünüp.
Bozuldu zaten bir yıldır ağır psikiyatri ilaçları kullandım antidepresan gibi şeyler değil hemde .bana onlar iyi gelmezmis bipolar dedi doktor. Yaşadığım depresyonlar ( evde yengemin çocukken beni istememesi nefret etmesi, onun yüzünden evde saklanmak ve kimsenin bunu umursamamasi,aylarca odadan çıkmadığım oldu ama aileden kimse gelip bırak gel demeyi sarilmazdi bile , kötü üniversite hayatı , okulun belalisinjn peşime takılması , ailemin hele hele abimin hiç arayıp sormamasi, annem ararsa zaten bişey anlatamazdim üzülmesin diye, babamın gözümün önünde vefatı ve hiçbir şey yapamamam, borçlar borçlar , sevdiğim adamın beni terk edip personeli ile evlenmesi, arkadaşımın sevdiğim adamla çıkıp bunu sana yzuldugum için intikam olsun diye yaptım şeklindeki ssacma bahanesi vsvsvsvs o kadar çok şey yaşadım ki hep tek başıma kaldım. Daha buraya yazmadımlarim var. En son da bu olay) haliyle psikolojim mahvolfu.

Zor şeyler yaşamışsınız.İlaçlarınız etki etmedi mi? Terapi denediniz mi?

Senin esin çocuk istemiyor , hatta seninle beraber olmak istemiyor .. Sorun eşinde ,
Kafam çok karışık ne istesem tyapar aslında .
Ama bilmiyorum bazen acaba diyorum. Bir kere evli eski sevgilisi olduğunu tahmin ettiğim bir kadına saçma bir mesaj atmış galiba anlayamadım ya da o kadın mesaj atmış faceten . Bazen profiline baktığını gördüm . Kadın evli olmasına rağmen nisanlandigimizda tuhaf şeyler paylaştı kadın içgüdüsü galiba anladım hemen. Bu ara eşim evli bir kadının hemde gorumcesi de biliyormuş onun peşinden koştuğunu söylemişti. Kadın şimdi boşandı. Bazen diyorum acaba

Bacim boyle hic olmayacak, 40 dan sonra bebek zor ama yapan da cok var bu formda da var, nasip meselesi.
Bilmiyorum bosansam evlenebilir miyim yaniden. Evlenirsem çocuklu biri olur herhalde çocuksuz olursa risk olarak görebilir beni. Sadece çocuk içinde evlenmem sanırım büyük konusmayayim ama

Bitti diyip aynı evde kalmaya devam mı ediyorsunuz? Ee trip gibi olmuş o zaman.
Gitmeyi düşünüyorum ama eşyalarımi toplayacağım aileme söyleyeceğim öyle. Paldır küldür gitmek istemiyorum. Annem kalp ve şeker hastası. Onlara durumu anlatayım . Haftasonuna kadar eşyaları toplar giderim

Aslında yanlış olmasın tuvaletten cikarker ellerini falan yıkar hemde dirseklerine kadar. Ama banyo ile sorunu var adamın . İlk başlarda vardı ama bu kadar değildi. Hep duzeltecegine söz verdi.degisen bişey yok.
Valla canım al karşına konuş ,ciddi olduğunu anlasın.Eger temizliğine dikkat etmezse bu evliligi bitireceğim de.Kayinbabam da ayda anca bir kez yıkanır.Ellerinide çok az yıkar.Kayinvalideme sorarim ,hep böyleydi diyor.Düşün artık ,35senelik evliler.Ya anne ne zaman banyo yapıyor diyorum ayda bir ,iki ayda bir sadece birlikte olduktan sonra yapıyormuş.Acidim kayinvalidene.Yazik kadına valla

Bilmiyorum bosansam evlenebilir miyim yaniden. Evlenirsem çocuklu biri olur herhalde çocuksuz olursa risk olarak görebilir beni. Sadece çocuk içinde evlenmem sanırım büyük konusmayayim ama
Canim baska bir uyeye kendine yaptiklarini yazmissin senin de psikolojin bozulmus, enerjin azalmis, bosver lutfen, kocayi, bebegi, bosanip yeniden evlenmeyi hepsi olur ama once sen saglikli ol acil bir psikiyatriste git lutfen. Kim bunlari yasasa bir uzmana gitmeli. Ne zaman kendini guclu hissedersin o zaman hayatinla ilgili kararlar alirsin. Maasin var, isin var kendini daha iyi hissetmek icin bir yardim al lutfen

Zor şeyler yaşamışsınız.İlaçlarınız etki etmedi mi? Terapi denediniz mi?
Terapi.icin param yok. Devlet hastanesi nde doktorum var ona gidiyorum lityum içeren bir ilaç ile s..q..l adlı ilacı verdi. Ama iç organlara çok zararı var ve ilerisi için yani ilerde bebek sahibi olursam zararlı diye kullanmak istemiyorum zaten sorun olan hasta olan ben degilim böyle düşünüyorum artık. İlaç içince anormalmisim hissine kapılıyorum daha kotu oluyorum.

Ayda bir terapi alabilirsiniz aslında.250 lira ayıramaz mısınız? Bilmiyorum , ruh sağlığı da beden sağlığı kadar önemli.Yanlış anlamayın.

Sizin yazılarınızı okudum geçen gün Allah nazarlardan korusun ozendim ne yalan söyleyeyim. Kizlarinizla hep mutlu olun.
Bende öyle olmaktan korkuyorum yani kayınvalide iz gibi ama fark var benimki hiç yanıma bile gelmiyro

Sağolun gidiyorum zaten doktorumda eşimin gelmesini istiyor

Bence esınız baska bır yerde banyo yapıyor, kokuda dus almama kokusu degıl. Esınız normal olamaz aksı sızın dedıgınız gıbı olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…