Galiba boşanıyoruz

Ayda bir terapi alabilirsiniz aslında.250 lira ayıramaz mısınız? Bilmiyorum , ruh sağlığı da beden sağlığı kadar önemli.Yanlış anlamayın.
Ayda bir çağırmıyorlar canım genelde kendimden bahsetsem maden bulmuş gibi sevinirler haftada bir falan çağırırlar

Sağolun gidiyorum zaten doktorumda eşimin gelmesini istiyor
Tamam harika, esine benim icin gel falan dedin mi, hani ikna etmek icin, sen de tedavi ol degil de , benim tedavim icin sana ihtiyac var seklinde. Allah yardimcin olsun canim.

Simdi okudum ama siz paraniz olmadigi icin terapi alamiyormussunuz sadece ilac vermisler onu da kullanmiyormussunuz.

Bence esınız baska bır yerde banyo yapıyor, kokuda dus almama kokusu degıl. Esınız normal olamaz aksı sızın dedıgınız gıbı olamaz
İmkansız canım . İşyerlerimiz çok yakın. Genellikle birlikte gider geliriz. İmkansız başka yerde yapmasi

Bilmiyorum bosansam evlenebilir miyim yaniden. Evlenirsem çocuklu biri olur herhalde çocuksuz olursa risk olarak görebilir beni. Sadece çocuk içinde evlenmem sanırım büyük konusmayayim ama
Bunları nıye sımdıden dusunuyorsun daha iyisini de bulabılırsın daha farklısınıda ama suanda halı hazırda kocan gibisini evet zor bulursun. Benım 1 cocugum varken bekar bırıyle evlendım kısmet bu ısler

Olabilir . Yani bir erkek de cinsel sıkıntısı var , ya da başka bi kadın . Çok geç kalmissin ama 5 yıl çok uzun süre . Ciddi ciddi konuş tabiki .

İmkansız canım . İşyerlerimiz çok yakın. Genellikle birlikte gider geliriz. İmkansız başka yerde yapmasi
Soyle soylıyım gelen koku makattakı bır enf baglı olabılır, bunu cok yakınım olan bırınden maalesef duymustum

Tamam harika, esine benim icin gel falan dedin mi, hani ikna etmek icin, sen de tedavi ol degil de , benim tedavim icin sana ihtiyac var seklinde. Allah yardimcin olsun canim.
Dedim bak o doktora da randevu al baş ağrılarını falan anlat dedim. Bu gitse zaten doktor biliyor durumu. İnat ederse hiç gitmez biliyorum gittin doktora benimi anlattın der. Hiç altta kalmaz esim. Ama bugün yarın konuşursak artık ciddi ciddi diyeceğim git diye

İşte senin çocuğun varmış benim hiç olmadı belki evleneceğim kişi ya olmazsa o riski almam diyecek. Güvenimi kaybettim ben

Ayda bir çağırmıyorlar canım genelde kendimden bahsetsem maden bulmuş gibi sevinirler haftada bir falan çağırırlar
E maddi durumunuzu anlatın ona göre belirlerler seansları.Ha 1 senede bitmez de 1 buçuk senede çözülür.Neyse siz sadece yakınmak için konu açmışsınız ne çözüm sunulursa dert yanmaya devam ediyorsunuz dinlemeden.

İşte senin çocuğun varmış benim hiç olmadı belki evleneceğim kişi ya olmazsa o riski almam diyecek. Güvenimi kaybettim ben
Olur mu canım sende 5 senede 1 kere ılıskı deneyip onuda basarmıssın, neden cocuk olmasın. Cocuk olacak durum olmamıs kı sızde

Hiç ilişki yaşamıyor bu adam haftalarca da duş almıyor ama bı şekilde tatmin olmuyor mu,nasıl duruyor eşiniz boşalmadan?yani rüyalanıp boşalır hiç bişey olmazsa, bu durumlarda banyoyu gerektirir.allah yardımcın olsun seni el üstünde tutacak adam çokta güzel bulursun bence bu adamı birakirsan,çekilmez bu boyle

Bilmiyorum bosansam evlenebilir miyim yaniden. Evlenirsem çocuklu biri olur herhalde çocuksuz olursa risk olarak görebilir beni. Sadece çocuk içinde evlenmem sanırım büyük konusmayayim ama
Sen evli sayilmazsin ki.yasadigin evlilik degil hic olmamis.
Cifler once kendisi sonra esi icin temiz olmali.
Cinsellik iki tarafinda zaten isteğiyle haftada bilmem.kac olmaliyken sizde hic yok.
Yikanmamak ne demek.cekmek zorunda oldugunu mu dusunuyor.
Ayrica simdiden kimle.evlenirim nasil.olur diye dusunme.ben cocuklu bir kadindim hic evlenmemis.biri ile evlendim.
Kader kismet ask bu isler.

Dinlemediğimi nereden biliyorsunuz araştırdım öyle söylüyorum boşa konuşmuyorum. Çok doktor sordum sorusturdum. Çok para istedilrr. devlet hastanesindeki doktordbirtek yardım etmeyi kabul etti o da muayene saati izin verdiği olcudeökonusuyor. Başka doktor istemedim yeni baştan anlatmak istemiyorum doktorlara ki psikiyatri zaten zor bir konu bir hasta için doktorddegistirmek kolay değil . teşekkurler ama zaten psikolojim bozuk lütfen yapmayın boyle

Olur mu canım sende 5 senede 1 kere ılıskı deneyip onuda basarmıssın, neden cocuk olmasın. Cocuk olacak durum olmamıs kı sızde
İşte asıl sorunda bu. Çevremde herkes soruyordu eskiden şimdi pek soran yok . Sorunlarda tedavi görüyor musun diye falan. Ne yazık ki tedavi gören bir arkadaşımıza gulen densizin teki bile vardı kurumda . Ne ilginç insanlar var .

O zaman Allah yardımcınız olsun.Psikolog arkadaşlarım var , çok da yardımcı oluyorlar açıkçası danışanlarına maddi olarak kısıtlı bütçesi olanlara yani.Yine de siz bilirsiniz.

Bacim sen ne yapıyorsun Allah aşkına yaaa.Görmuyormusun elin kokarca adamı seni kaybetmiş,psikolojinin bozmuş.Allah aşkına kimse senden daha kiymet li değil.Ne olursun kendine gel,restini cek,kendine yeni bir hayat kur.Bu koskoca hayat bir o adamdan ibaret değil.Yeniden evlenirsen,seversin,aşık olursun.Ne bu kendini koyvermişsin ya.Hemen bir adım at,güçlü ol.Allah gönlündeki murâdini versin.Saglikli evlatların olsun.Bunlar imkansız değil ,inan bana.Yeryuzundede boşanan bir sen değilsin, lütfen kendine bunu yapma

Eşinizin cinsel tercihi farklı olabilir mi? Ve neden banyo yapmıyor? sebepleri var mı? Gerçi bunun sebebi olamaz ama.

Canım özür dilerim,yemin ederim çok uzuldum.Senin yazdigima üzülmene,üzüldüm .Eğer kalbini incittiysem affet beni.Sen güçlü bir kadınsın.Bak yukarıda anlatmıştım,neler neler yaşamış son,ama hala dimdik ayaktasin.Maasin var,işin var ,yaşın çok genç.Dilerim evin mutlulukla,neşeyle dolsun

Calisiyor musunuz?
Maddi durumunuz elveriyorsa, yumurtalarinizi dondurup bu kokusuk adami bosayin.
Karsiniza duzgun biri cikinca tup bebek denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…