- 12 Aralık 2019
- 25
- 2
- 3
- 29
- Konu Sahibi Senalagalayaha
-
Asıl onlar bizim peşimizi bıraksın ben mi dedim ona aa gel evliymişsin ne güzel takılalım diye ? İlk gün sorduğumda deseydi evliyim diye.Bırakın su evli adamların peşini
Yok ne alakası var erkeğin elinin kiri bunlar kadında suç! Burada ki kadınların %90 ı kadınlara buluyor suç. Ne çekti bu kadınlar böyle iğrenç insanlardan türkiyedeNiye ki kadından çok adam suçlu bence eğer evli ise ki evli gibi duruyor..
Evli adam hava değişikliği istemiş gelir gider canım (ki buda son derece cibiliyetsiz bir durum) sen kendine yakistiriyosan bunu sorun yok.Asıl onlar bizim peşimizi bıraksın ben mi dedim ona aa gel evliymişsin ne güzel takılalım diye ? İlk gün sorduğumda deseydi evliyim diye.
Yok ne alakası var erkeğin elinin kiri bunlar kadında suç! Burada ki kadınların %90 ı kadınlara buluyor suç. Ne çekti bu kadınlar böyle iğrenç insanlardan türkiyede
Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
Ben o adamla zevk için öpüşmedik duygu vardı hoşlanma vardı. Koşa koşa getirtmem gerekseydi bu anlamda zaten getirtirdim. Korkumdan değil mükemmel bir adam bunu haketmiyor
Yok ne alakası var erkeğin elinin kiri bunlar kadında suç! Burada ki kadınların %90 ı kadınlara buluyor suç. Ne çekti bu kadınlar böyle iğrenç insanlardan türkiyede
Adam peşinden koşmuyor ki sen paracik peşinde kosuyorsun. Adam bi iki kere kulkanir kenara atacak hersey ortada zengolar cimri olur sana da zor nin koklatmaz waterbasi ornek aldıysan hali ortada milli m.. diyorlar para sevdasına değer miAsıl onlar bizim peşimizi bıraksın ben mi dedim ona aa gel evliymişsin ne güzel takılalım diye ? İlk gün sorduğumda deseydi evliyim diye.
Şimdiki bazı kadınlarda Şeyma subaşı olma yarışı var zaten keşke para için koşacaklarına çalışsalarAklıma Şeyma Subaşı geldi ama herkes Acun değil dikkatli olmak lazım
Sen kendine hic mi deger vermiyorsun da kendini bu durumlara sokuyorsun?Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
Adam bu bayana deseki EVLİYİM AMA SENİDE İSTİYORUM,bence kızımız devam edicek.Sadece bulmacayı çözmek için burada soru soruyor.Adamkn neden ilgisiz olduğunu anlamak için.Yani adam evli olduğuny söylese ve bu kızla ilgilense sorun ortadan kalkacak.Mevzu evli olması bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?