Galiba evli bir adamla öpüştüm

Adam işine geldigi gbi davranıyor ve muhtemelende evli sizi cepte gibi hissettigi için umursamıyor yol yakınken cıkarın hayatınızdan

Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
İnsan hoşlandığı ya da sevdiği birinin başkaları ile olduğunu bilir ve umursamaz bu nasıl bişe acaba ? Bunun tek adı var para hırsı ? Kısa yoldan waterbaşı olma konusu ama o şans birine denk gelir herkes acun değil üzgünüm sizin adınıza

Zaten sadece ben yokum bunu en baştan beri biliyorum ve de umrumda değildi.
Niye konu açtınız peki?
Gece gece sinirlendirmek için mi?
Vicdanınız rahatsa gidin her şeyi yapın madem!.
Vicdanınızı kaybedecek kadar mı çaresizsiniz?

Yazık yazık..

Metres etmis adam seni
Kendine gel, yuva yikacaksin.
Adam evli bunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok.

Kizlar bosa arkadasa kizmayin. Bulmus zengin birini birakmak istemiyor. Evliymiş cocugu varmis umrunda değil . Bariz adam evli bunu bildigi halde bilmiyor ayagina yatip istanbulun zengin cemiyet sahibi bir beyden kopmak zor geliyordur.

Yapmam mi yapamam mı acaba?cesaretiniz mi yok korku mu var yani beni evli bir adam kandırsa rezil ederdim kesin onu.
Bu arada net fikrim sizden yani sizin gibilerden adamin elinde çok var.o opusmeden tat alsa koşa koşa gelirdi.
Ben o adamla zevk için öpüşmedik duygu vardı hoşlanma vardı. Koşa koşa getirtmem gerekseydi bu anlamda zaten getirtirdim. Korkumdan değil mükemmel bir adam bunu haketmiyor

Sorsaydın anam.bacim.evlilik durumun ne diye çocuğun annedemi kalıyor filan diye girseydin konuya opusmeden önce

Ben o adamla zevk için öpüşmedik duygu vardı hoşlanma vardı. Koşa koşa getirtmem gerekseydi bu anlamda zaten getirtirdim. Korkumdan değil mükemmel bir adam bunu haketmiyor

Aman ne mükemmel ne mükemmel...

Aynı anda bilmem kaç kadını idare eden karaktersiz ne ara " mikemmel " insan sinifina dahil oluverdi.
Bağlı olduğu cemiyet hayatı ve çok parasi olması oni mükemmel yapmaz ama bu koşullarda onunla yola devam etmek sizi en az 'onun kadar şerefli' biri yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…