Galiba evli bir adamla öpüştüm

Üç beş kere görüşüyorsunuz istediğinizde yazışıyorsunuz,hatta öpüşüyorsunuz ama neden neden evlimisin ayrıldınız mı sorusunu soramıyorsunuz ??Yasaklı sorumu bu ? Ayrıca bu kadar zengin ve cemiyetce ünlü birinin evli olup olmadığını öğrenmek hiçte zor olmasa gerek eşinin instasına baksanız bile yeterli olabilir bence, sizin işinize gelmiyor evli olduğunu kabullenmek nede olsa zengo tabi.

bu adama daha fazla tutulmayin derim
kesin evli.
kızmayın ama sadece başka bi kadın istediği zaman arar sizi . yani kullanmak için. en güzel duygularınızı böyle adamlarla mahvetmeyin

Kadın çift soyisim kullanıyor ama hâla evli olmayabilir diyorsunuz.
Evli olduğunu net öğrenseniz de başka şekilde kandırırsınız kendini.
Mecburen devam eden bir evlilikleri vardır kesin, sizde de kağıt üzerinde kalmış bir evliliği sorun etmeyecek göz var sanki.

Adam evli ya da değil zengin böyle adamlara hesap soramzsın canın isterse vakti olursa gelir arar o kadarı sana yeterse ne ala yetmezse sen bilirsin Bi arkadaşımın vardı böyle bi sevgilisi ya da biz sevgili sanıyorduk bulunduğumuz şehirde fabrikası vardı. O fabrikaya gelince arardı arkadaşımı. Evine gelir kalırdı. Sabah giderdi. Ama kalan zamanlarda napar nerdedir sırdı arkadaşım için. Sonra azalarak bitti zaten

Birde eşiyle fotoğrafları var ama evlendiler boşandılar tarzı hiç yazı yok oğluyla alakalı bile yok biraz gizli bir hayat
BEnce gayet acik bi hayat. Sİze neresi gizli geldi tam olarak? Adamin esiyle sosyal medyada resmi var bu mu gizli hayat Rahat birakin bi sarmayin su evli adamlara yaa

Şimdi iş İstanbulu zenginlerinden birisi olunca değişir bak evli de olsa boşver iş çıkar kendine bir de çocuk yaptın mı tamam. Şuraya nefret bırakıp gidiyorum. Allah ıslah etsin
Aklıma Şeyma Subaşı geldi ama herkes Acun değil dikkatli olmak lazım

Evliyse de işte arasın kaçamak yapsın yani...

Yukarıdaki yorumunuza bakınca evet sizin de suçunuz..
Adama sormadınız mı evli misin diye.. çok umrunuzdaysa emin olmak için kimliğine bakın..
Birincidi yeni kimliklerde evli bekar yazmiyor. Ikincisi benim eski esimin kimliginde, eski kimlikte, evli oldugumuzda bile bekar yaziyordu cunku evlenince kimligini degistirmemisti. Kimlik kanit degil.

Nasil sorgulattiniz merak ettim? Sorgulattim evli degil yaziyor dediniz ya.
Bir de ben bu adamin hayatinda yalniz sizin oldugunuzu dusunmuyorum.

Eyy zenginlik neler yaptırıyorsun..
Ben sizin o haysiyetsiz adam evli olsa bile vazgeçeceğinizi hiç düşünmüyorum.
Sizde sütten çıkma ak kaşık asla değilsiniz.
Burada herkes kadın.
Gerçekci olalım..
Birbirimizi kandırmayalım.

Adam maaşlı çocuklu biri olsa umrunuzda olmaz..
Ama zengin olunca arka fonda çalan yalandan kalpler öpücükler ile "Çocuğunu Allah bağışlasın.(!).. oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…