çok pişmanımasla ben izin vermezdim valla basiniz cok agrir niye disarda degil evde izin vermeseydiniz keske..
evet sadece bızım kaynım yanımızda kalıyo. ılla bıdaha isticek boyle bısey bikere yaptım o hatayı bıdaha yapmam dıcemSinir olunmayacak gibi değil ama hata sizde.
O ev size ve eşinize ait değil mi? Kaynınız sadece yanınızda kalıyor...
Şahsen ben böyle bir şeye müsaade etmezdim, gitsinler otel mi bulurlar ne yaparlarsa yapsınlar bana ne, ama evimde... Hayır.
bi an önce postalamam lazım bu cocugu evden..Kaynının sizinle yaşaması ile başlayan ve çığ gibi büyüyen bir sorun......
yanlış anlamasınlar dıye kitlememıstım ya ofhata sizde. neden siz evde yokken geliyor ki.. neden geldiği de, apaçık belli. senin yatağında işi pişirmişler.. ne iğrençlik. madem gidiyorsun, yatak odanı kilitle de öyle git. sonuçta mahremiyet denen bir şey var...
kız cocukluk arkadasım ondan cesaret almıstır. yanlıs anlasılcagını akıl edememıs olablır mi acabaDaha yeni tanışmışlar belki düşündüğünüz gibi degildir. Yine de büyük cesaret yatak odasına girmek dolabı açmak falan.
istedıklerını yapabılırler de benım evimde olması irrite etti benıNe bekliyordunuz ki? Mercimek fırına verilmiş işte, sizde buna aracı olmuşsunuz.
Belli ki parfüm sürüp sevişmişler ..bu ne fütursuzluk
bundan sonra odamın kapısını kapalı tutucam da gırerse nasıl engel olucam ne dıcek bılmıyorumEvli bir hanımın kaynıyla yaşadığı bir evi asla asla tasvip etmiyorum. Olacak iş değil. Ki yatak odası mahremiyettir. Eşler harici kimse ama kimse yatak odasına girmemeli. izin verilmemeli. Böyle edepsizliklere izin vermeyin lütfen. Gerçekten ben sinir oldum. Özeliniz kalmamış eşinizle.. Tatlı bir dille eşinizle konuşun. Ve bu duruma son vermelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?