galiba hata ettim..

Izin vermen hata olmuş...

Yatagi anladim ama dolaplarda ne aramış acaba...

Yok artık yaa midesiz terbiyesizler.
Kaynınıza da pes, abisinin yatağında........
Daha 1 haftadır tanıştığı erkeğin evine gidip abisinin yatağında yatan kıza da dencek laf yok, al birini vur ötekine!
Dolapları açmak, parfüm kullanmak, bir de söylemek... Of konunun her ayrıntısı dehşet yani

Kesinlikle eşinize söyleyin
Bir daha böyle bir hata yapmazsınız zaten de kaynınızı evden göndermeye bakın bir an evvel.
Doğru bişey değil zaten sizle yaşaması

maddi destek ıcın geldı zaten. bu yaz da gidicek

özür diledi kız. bısey yapmadık ama parfumunu ızınsız aldım özurdılerım yanlıs anlamanı ıstemem dedi.
ay deme öyle
hamılelıgımı kullanıp evden gönderıcem en kısa zamanda

O çarşafları neyim yıkamakla uğraşma, yak direkt
Yani o parfüm olayı da yanlış anlaşılmayacak gibi değil ki insan çekinir yatak odasına girmeye.
Dolaplarına da bak, iç çamaşırlarına. Ayy... Neyse çok da takılmamak lazım artık olmuş bitmiş.
Bi daha evinde böyle bi şeye izin vermezsin.

asla. kıza da artık sık sık gelme dıcem mahallede laf olmus bak bıze yuklencekler dıcem.

Kiz sen ne safsin yaaa
Ev verilir mi hic? Ben evlenmeden once yasanan iliskilere fingirdesmelere asla karsi degilimdir ama bunun icin asla evimi bosaltmam. Yarin obur gun basim belaya girer. Olmamis bu is. Esinin haberi var mi? Kiz da ne rahatmis gelip elin evinde sevistigi yetmemis bir de esyalarini karistirmis cok ayip. Ben yerinde olsam kiza bunu soylerim, esyalarimi neden karistirdin derim. Yuzsuze bak

iyi niyetıme geldı kuzum sinirden ağlıcam sımdı
dedım kıza. tamam ozurdılerım bende artık odana değil evine de girmem sen yokkken dedı. salakmıdır nedir sanki normal bıseymıs de ben abartıyomusum gbı
gelmedı daha gelınce söylıcem esıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…