- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
merhabalar direk konuya gırıyorum.
benım kaynım bızımle yasıyor. mahalleden bı kız arkadasımla görüşmeye basladılar bır haftadır. dün bana kızın adı x olsun x le kahvaltı yapalım evde sen sabah annene gitsene dedi. ben hönksonra x e sordum haberı var yoo sorun yok falan dedı ıyı dedim bende x cekınmıyosa ben mı cekıncem.
sabah evımız temızledım yatagımı topladım odamın kapısını cektım cıktım. neyse sonra gelmeden once x le görustuk. parfümğnü sıktım cok guzelmıs adını yazsana dedi . parfümüm odamda dolabımdagardropta hemde. yatagım oda falan topluydu sorun yok dolabımın kapagı acıktı sadece. ama ben yatak örtümü düzeltince iki kenarını sıkıştırıyorum kaymasın köpeğim üstune zıplayıp kaydırıyo dıye. örtümün kenarları sıkısık değil.
okadar rahatsız oldum ki şu an..
tamam kız yabancı değil cocukluktan berı arkadasım parfumu alsın onun olsun hıc sıkıntı değil. ama odama girip dolabımdan alması.. yatak örtümün sankı yenıden düzeltilmiş olması..
ben iyilik yapıp ızın verdım ama böyle sonuc beklemıyodum acayip sinir oldum
of kıza dıyım laf oluyomus mahallede annem dedı dıkkat edıp gelıp gıtmelerıne dıyeKiz basiniz belaya girecek mahallenin kizlarini eve atiyorlarmis diyecekler sizin icin
Benim de aklıma geldi bu.Belki de kıza özellikle o sıktırdı ay çok fena...
yok canım. konuyu saptırmasak.Behlül senaryoları gelmeye başlamış
bu yaz ona bı ev tutup yerlestırene kadar kalıcak. bıze maddı destek ıcin..bebek doğunca da kalıcak mı?
maddi destek ıcın geldı zaten. bu yaz da gidicek
Yok artık yaa midesiz terbiyesizler.
Kaynınıza da pes, abisinin yatağında........
Daha 1 haftadır tanıştığı erkeğin evine gidip abisinin yatağında yatan kıza da dencek laf yok, al birini vur ötekine!
Dolapları açmak, parfüm kullanmak, bir de söylemek... Of konunun her ayrıntısı dehşet yani
Kesinlikle eşinize söyleyin
Bir daha böyle bir hata yapmazsınız zaten de kaynınızı evden göndermeye bakın bir an evvel.
Doğru bişey değil zaten sizle yaşaması
özür diledi kız. bısey yapmadık ama parfumunu ızınsız aldım özurdılerım yanlıs anlamanı ıstemem dedi.
ay deme öyle
hamılelıgımı kullanıp evden gönderıcem en kısa zamanda
Baya bi hatalısınız. Kaynınızı ne olursa olsun maddi destek amaçlı eve almıcaktınız. Öyle şey mi olur ya. Eve kız atmış sizde izin vermişsiniz. Kahvaltı dışardada yapılıyo, bunlar bildiğin yiyişmeye ev ayarlamış.
asla. kıza da artık sık sık gelme dıcem mahallede laf olmus bak bıze yuklencekler dıcem.O çarşafları neyim yıkamakla uğraşma, yak direkt
Yani o parfüm olayı da yanlış anlaşılmayacak gibi değil ki insan çekinir yatak odasına girmeye.
Dolaplarına da bak, iç çamaşırlarına. Ayy... Neyse çok da takılmamak lazım artık olmuş bitmiş.
Bi daha evinde böyle bi şeye izin vermezsin.
korkuyorum zaten eve x i alıp kaynıyla görusturuyo dıcekler dıyeEn son herşey başınıza patlar. Demedi demeyin..
Belli bence tekrar izin vermeyin ne olur ne olmazbiraz saf acıkcası.
asla. konustum zaten özür dıledı bende değil odana evıne sen yokkken girmem dedı sankı girılırmıs de o gırmezmıs gbı salak yaBelli bence tekrar izin vermeyin ne olur ne olmaz
iyi niyetıme geldı kuzumKiz sen ne safsin yaaa
Ev verilir mi hic? Ben evlenmeden once yasanan iliskilere fingirdesmelere asla karsi degilimdir ama bunun icin asla evimi bosaltmam. Yarin obur gun basim belaya girer. Olmamis bu is. Esinin haberi var mi? Kiz da ne rahatmis gelip elin evinde sevistigi yetmemis bir de esyalarini karistirmis cok ayip. Ben yerinde olsam kiza bunu soylerim, esyalarimi neden karistirdin derim. Yuzsuze bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?