- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
daha haberı yok gelınce oldugu gbı anlatıcamsizin yatağınızda iğrenç.
eşiniz ne dedi bu duruma?
yok odası canım. evım 1+1Kayninizin yatagi odasi yok mu?
Niye sizing yatagi kullanmislar sevismek icin? Ben buna da takardim :d
Hee etrafi karistirmak, biseyleri almak izinsiz kullanmak.. o da tamamen hirsizliktir benim gozumde.
evet sadece bızım kaynım yanımızda kalıyo. ılla bıdaha isticek boyle bısey bikere yaptım o hatayı bıdaha yapmam dıcem
yok odası canım. evım 1+1
yok odası canım. evım 1+1
Yani ikinciye böyle bir şey yaşamazsınız, ders olmuş ama ne bekliyordunuz ki evi bırakıp?
"Bi şey yapsalar da koltukta neyim yaparlar, yatak odama girmezler" diye mi düşünmüştünüz?
Parfümünüzü sıkmış, ne malum başka şeylerinizi de kullanıp kendilerine fantezi yapmadıkları?
Neyse artık... O kayına da ufaktan yol vermeye bakın bence.
özür diledi kız. bısey yapmadık ama parfumunu ızınsız aldım özurdılerım yanlıs anlamanı ıstemem dedi.Yani ikinciye böyle bir şey yaşamazsınız, ders olmuş ama ne bekliyordunuz ki evi bırakıp?
"Bi şey yapsalar da koltukta neyim yaparlar, yatak odama girmezler" diye mi düşünmüştünüz?
Parfümünüzü sıkmış, ne malum başka şeylerinizi de kullanıp kendilerine fantezi yapmadıkları?
Neyse artık... O kayına da ufaktan yol vermeye bakın bence.
bıze maddı destek olmak ıcın geldi yanımızaay ne isi var 1+1 de sizinle? Kimsenin ozeli olmaz
bıze maddı destek olmak ıcın geldııı. alttan alıyorum bı süre..siz nasıl yaşıyosunuz öyle iç içe
banyoda wc de ve yatak odasında nasıl rahat edebiliyosunuz?
Yani evde buluşmayı kabul ederken bile bunu düşünmesi lazımdı. Dolabın içindeki parfüme kadar söylemesi ya bu kız çok saf ya da umurunda değil yanikız cocukluk arkadasım ondan cesaret almıstır. yanlıs anlasılcagını akıl edememıs olablır mi acaba
ay demeyın öyleAyrica Angela nin dedigi gibi sizing parfumu skip yaptilarsa, o kaynindan kork bence. Senin kokunu ala ala bilmem ne yapmis olmasi bence guzel bi durum degil.
biraz saf acıkcası.Yani evde buluşmayı kabul ederken bile bunu düşünmesi lazımdı. Dolabın içindeki parfüme kadar söylemesi ya bu kız çok saf ya da umurunda değil yani
bıze maddı destek olmak ıcın geldi yanımıza
Ayrica Angela nin dedigi gibi sizing parfumu skip yaptilarsa, o kaynindan kork bence. Senin kokunu ala ala bilmem ne yapmis olmasi bence guzel bi durum degil.
hata sizde. neden siz evde yokken geliyor ki.. neden geldiği de, apaçık belli. senin yatağında işi pişirmişler.. ne iğrençlik. madem gidiyorsun, yatak odanı kilitle de öyle git. sonuçta mahremiyet denen bir şey var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?