galiba hata ettim..

Çok istiyorlarsa bir kafe de buluşup kahvaltı yapsınlar ev ortamı her an herşey olabilir.Olan sana olur

evet sadece bızım kaynım yanımızda kalıyo. ılla bıdaha isticek boyle bısey bikere yaptım o hatayı bıdaha yapmam dıcem

Yani ikinciye böyle bir şey yaşamazsınız, ders olmuş ama ne bekliyordunuz ki evi bırakıp?
"Bi şey yapsalar da koltukta neyim yaparlar, yatak odama girmezler" diye mi düşünmüştünüz?
Parfümünüzü sıkmış, ne malum başka şeylerinizi de kullanıp kendilerine fantezi yapmadıkları?

Neyse artık... O kayına da ufaktan yol vermeye bakın bence.

Ayrica Angela nin dedigi gibi sizing parfumu skip yaptilarsa, o kaynindan kork bence. Senin kokunu ala ala bilmem ne yapmis olmasi bence guzel bi durum degil.

özür diledi kız. bısey yapmadık ama parfumunu ızınsız aldım özurdılerım yanlıs anlamanı ıstemem dedi.
ay deme öyle
hamılelıgımı kullanıp evden gönderıcem en kısa zamanda

kız cocukluk arkadasım ondan cesaret almıstır. yanlıs anlasılcagını akıl edememıs olablır mi acaba
Yani evde buluşmayı kabul ederken bile bunu düşünmesi lazımdı. Dolabın içindeki parfüme kadar söylemesi ya bu kız çok saf ya da umurunda değil yani

özür diledi kız. bısey yapmadık ama parfumunu ızınsız aldım özurdılerım yanlıs anlamanı ıstemem dedi.

+1

Yatak odasında takılmışlarişte, başka niye insan yengesinin odasına sevgilisini götürsün ki? İğrenç gerçekten başkasının yatağı üstünde utanmadan tepişmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…