Galiba patronuma aşık oldum

Adam tuttuğunu eve atıyor, attığını da sabahında bye bye ile postalıyor. Sen de galiba bu yüzden aşık oldum diyorsun.

Adamın eski evine mi meraklısın? Yoksa kimsenin giremediği o villaya girebilmeyi mi? Sen belki villaya girersin de, nasıl çıkarsın bilemem..

Neden bu kadar acımasızsınız anlamıyorum bunda beni anlamaya çalışan bazı arkadaşları ayırıyorum ve onlara teşekkür ederim.Ama gerçektende anlayamadım sizi.Yaşımı söylersem daha çok yükleneceksiniz onuda biliyorum. Yapmayın böyle biraz empati kurmaya çalışın.Benimkisi bir hayal bende biliyorum ama işte bu hayali kurmakta yaşamakta güzel benim için. Hemen dalga geçip ezmeyin beni.

Güçlü ve kimsenin elde edemediği erkek hemen her kadın için cezbedicidir.Sizi çok iyi anlıyorum.Ama bu tarz ilişkiler sadece filmlerde mutlu sonla bitiyor.Yine de imkansız diye bir şey yoktur neden olmasın.Ancak eğer size ilgisi olsaydı şimdiye bir şeyler olurdu.Unutmaya bakın derim çünkü o eski evine götürdüğü kadınlardan başka bir yere koyacağını sanmıyorum sizi.

senin gibi bir arkadasım vardı.hep böylelerini sevdi.yani sende böyle bir meyil var.bu adam olmazsa yine aynı tarz birini bulursun gibi.paranın cazibesine kapılıyorsun.dikkatli ol.kendini iyi tanı

Bence çabalama hiçbirşey için hayal kur otur mantıklı düşün tüm bu kadınların senin için demek istediği "ben onunla beraber oldum beni terk etti "die üzülmemen için. hayat gerçek acılar gerçek ve en gerçek onunla bişeyler paylaştıktan sonra kendini hep kötü hissetmendir..

Konu sahibi senin tek hatan adama olan aşkından çok mal varlığını anlatman.
Bu yüzden buradaki çoğu kişi ben de dahil seni asıl çekenin zenginliği olduğunu düşündük.
Yok dubleksi var yok bmw si yok dairesi.Kısacası adam patron ve zengin hali vakti yerinde nokta.
O adam adam değilse beni zerre kadar ilgilendirmez malı mülkü.
İçi güzel değilse huyu güzel değilse ister adam sabancı akrabası olsun dönüp bakmam.
Para araba villa mutluluk sağlamaz.
Tamam parasız da olmaz.Ama tek başına da mal varlığına bel bağlanmaz.
Evvela iyice tanımak gerek.
Kendin diyorsun kafaya koyduğu kadını elde edermiş diye.
Adam kaç yaşına gelmiş hala doğru düzgün bir hayatı olmamış.
Hovardalık peşinde.
Böyle biri ne derece ve nasıl yola getirlir bilemiyorum.
Güvenmek de mesele.Epey çapkın.Şöför dahi herkes onu konuşuyor baksana.
Dikkat çekmeye çalıştığını yazmışsın.
Belki de senin dkkatini çekmeye uğraştığnın bile farkında.
Belki de davranışların böyle çabaların hoşuna gitmiyordur.
Seni de diğerleri gibi zannediyordur.
Ağır başlı ol.Gözüne girmeye çabalama.
O farketsin seni....
Ama evvela sen bu adamın nesine aşıksın buna karar ver.
Eğer sadece malına ise gözün kapalı girersin bu yola.
Yok ama dersen ki yok ben bu adama cidden aşık oldum.
Ben de o zaman sana derim ki sakın ilk adımı atan olma ve BEKLE...

adam seninle gönül eğlendirmek istemiyomuş işte zorlama kendini...

Yaşını söyler misin rica etsem.
Ciddi anlamda merak içindeyim çünkü.
Ama büyütmeden gerçek yaşını söyle lütfen...

Canım kimse seni ezmiyor.. Yanlış yolda olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.Adam zengin ve kadınları sadece kullanıyor.. Sen şu hayaldesin gezer tozar ama ben de durur.. diye düşünüyorsun da bu adamda o karakter yok onu anlatmaya çalışıyoruz..

her kadın hayatına girdiği erkeğin son kadını olmak ister.. ama bu adam bu hayali kuracağın kişi değil..Adam evliliğin ne olduğunu biliyor sorunlar yaşamış ki büyük ihtimal sorunları o yaratmış!! Şimdi adam evlilik derdinde değil..Gezeyim tozayım hayatımı yaşayım derdinde.. para da var.. Belki ileride yaşlanınca ona bakacak bir kadınla evlenir

Belli ki yaşın genç kapılmışsın ama adam özel hayatında iğrenç... ben bazı konularda genişim rahatım takmam diyorsan adamın dikkatini çek..ne diyelim

ciğeri beş para etmez adamın. boşverin. değmez

Peki... Sen ne istiyorsun? Sana asik olup seninle evlenmesini mi, platonik takilmak mi, yoksa tamamen unutmak mi?

Şunu dünüşdüm bir anda kız kardeşiniz yada çok yakın arkadaşınız size gelip böyle bir hikaye anlatsa tepkiniz ne olurdu:26:

Peki... Sen ne istiyorsun? Sana asik olup seninle evlenmesini mi, platonik takilmak mi, yoksa tamamen unutmak mi?

benim hedefim daha büyük olurdu.önce tövbe etsin ama benim aşkım buna sebep olsun, sonra o da yetmesin hacca gitsin.yüzünü sürsün ağlasın sızlasın.o kadar yola gelsin ki bana örtünmelisin desin.sonrasını düşünürdüm artık

konuyu okuyunca eskı turk fılımlerındekı capkın yakısıklı zengın aıle cocukları olur ya onlar aklıma geldı adam kızı tavlar kız masumdur ve ona asık olur daha sonra adam kullanıp bır kenara atar kızın sonu husrandır eger ben farklı olurum dıyorumsan bılemem ama fılmın sonunu 80 li yıllardan bılıyoruz zaten

yaşı 43 olmuş kolestrolden yürüyüş yapıyordur o

Sen kaç yaşındasın bu arada?

seni ezmiyorlar gözünü açmaya çalışıyorlar böyle tipler uslanmazz artık evlenmiş 1 kere daha evlenmek istemezler böyle gönül eğlendirirler her çiçekten bal alırlar sen ben farklı olacağım çabalarınla kafayı yersin batarsın iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…