Gardr.ps dürüst olmayan satici

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?

Benim de başıma gelmisti evet. Yeni gibi giymedim diye sattı gelince kol altı söküktü ama ben çok sonradan farkettim ve ugrasmadim. Gecen de yine hiç söylendiği gibi gelmeyen bir ürün için 1 yildiz verip her şeyi yorum olarak yazdım, ama ucuza aldığım için iadeyle ugrasmadim

Yani alır mısınız bilmiyorum da 5-6 ay beklersiniz. Dolaptan falan çok alışveriş yapıyorum ve elinize geçip 3 gün içinde onaylarsanız para geçiyor. Siz neden bakmadınız ki ?
Geldiği gibi kontrol ettim sadece kargonun bana ulaşması uzun sürdü.hemen satici ve destek ekibiyle iletişime geçtim. Evet az bir para sadece böyle insanların yaptıkları yanlarına kalmasın istiyorum.

Geldiği gibi kontrol ettim sadece kargonun bana ulaşması uzun sürdü.hemen satici ve destek ekibiyle iletişime geçtim. Evet az bir para sadece böyle insanların yaptıkları yanlarına kalmasın istiyorum.
Yok ama yine mantığım almadı. Elinize geçtiği günden itibaren 3 gün hakkınız var.

kargonun size ulaşma süresinin uzun olmasıyla alakası yok ki teslim aldığınız gün önemli.

Bu tür uygulamalarda çok detaylı foto isteyin. tam üç defa çok az kullanıldı, sıfır ayarında diye satılan çanta iade ettim. bu yüzden ikinci el çok nadir güvenip alıyorum.

o uygulamada o konuda adaletli bi sistem olduğunu düşünmüyorum. bence boş yere uğraşmışsınız, adam da tam psikopat çıkmış. işini dürüst yapmayan esnaflar kaybolsa keşke. o paranın hayrını göremez ki. şikayetinizden de bir sonuç çıkmaz, boşuna uğraşmış olursunuz.

benımde basıma su geldı
yenı etıketlı ceket satısı yaptım kısı urunu aldı ama onaylamadı otomatık onaylama suresı de daha vardı
neyse otomatık onay suresıne saatler kala bır baktım ıade talebı olusturmus urun kullanılmıs lekelı dıye bedenı buyuk oldugu ıcın satısa koydum hıc gıyılmemıs ustunde yenı etıketı olan ceket bana gıyılmıs etıketı sokulmus ve lekelı olarak gerı dondu
alan kısı bellıkı işini gormus ıade edebılmek ıcın gerekenı belkıde yapmıs bu sayede yolladı

o kadar ıtıraz ettım resımler ortada dedım alır almaz ıade etseydı madem oyle dedım bır ıse yaramadı sonucsuz kaldı . hatta sız satıcıların magdur edılmesıne olanak tanıyan bır yere donustunuz dedım destek ekıbıne maıl atarak trıbımı cıddıye almazlarda guzel kustum içimdekılerı rahatladım en azından

hayır bos yere ceketden de oldum ne gıyılır ne satılır ıhtıyac sahıbıne bıle verılemeyecek hale gelmıstı dırekt cop oldu

bır defasında da ben bırsey aldım, aldıgım urunden farklı bırsey geldı
satıcıya yazdım ben bu urunu almadım baska bırsey yollamıssınız dıye uygun fıyatlıda bırseydı hanı uc kurusluk bırsey ınsan tenezzul etmez dıye dusundum
ben bunu telafı edıcem sız mutlaka onaylayın o urunde elınızde kalsın sıze guvenılırlık ve hata telafısı adresınıze ıstedıgınız urunu yollayacagım dedı
onayladıgım an bı baktım hesabını sıldı

yanı oraları kotuye kullanan var o yuzden ben cok degerlendırmesı olan guvenılır satıcı daha dogrusu oradakı guvenılır butıklere bakıyorum artık.

Netten birsey almayi pek dogru bulmuyorum ben alisamadim belki..

Bugune kadar ne aldiysam genelde gozuktugu gibi gelmedi bence..dokunarak herseyini inceleyerek almak daha guzel.. zaten alisveris dedigin oyle olur, zevki
Orda..

Instada vs satiyolar mesela ayakkabi.. yaziyir birde orjinal nike adidas fiyatida 100-200 tl filan..ulan orjinal urun o fiyata olur mu dusunmen lazim. Ucuz etin yahnisi diyorum

Aslında daha çok bu yaşanıyor evet yani aslında o salakmış boşuna batırmış ceketi alakasız başka bişe bile yollasa size ceket onda kalsa bile olan olmuş oluyor sıkıntılı gerçekten.

Gardropsta da kargoyu aldıktan sonra 48 saat bekleme süreniz var. Ben uzun yıllardır kullanıyorum bu uygulamayı. Satış otomatik onaylandıysa yapacak birsey yok. Geçmiş olsun.

o uygulamadan ne bir sey alınır ne satılır. Ben satıcıydım sattığım urunler kargodan alinmayip paramparca bana geldi kaç kere adamlara yazıyorum benim sucum ne yani hem malımdan hem kazancimdan oluyorum birde kargoya onları taşıyorum umurlarında degil ki gormeyeceginiz seyi almayın alirkende detayli resim isteyin

Aslında daha çok bu yaşanıyor evet yani aslında o salakmış boşuna batırmış ceketi alakasız başka bişe bile yollasa size ceket onda kalsa bile olan olmuş oluyor sıkıntılı gerçekten.
Alıcının aslında N nscckts nin sattığı ceketi yollamadığı ,kenndi elindeki kullanılmış ürünü yolladığı bir benim mi aklıma geldi

Letgo ya koy 20₺ yazıyorum 8 olmaz mı diyor hxjdjdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…