- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Ne yapılır bilmiyorum fakat çok pis bir hareketHanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
Başıma geldi ve beni değil o tarafı haklı buldu ve hem üründen hem paramdan oldun. Gardrops genel de böyle durumlar da karşı tarafı kolluyor ve sistem olarak rezil bir uygulama... Bende hakkimi ve malımı asla helal etmiyorum ama gardırops bu konuda cidden kötü bir uygulamaHanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
Şu saatten sonra şikayette etseniz sorun da çıkartsanız bi yere varabileceğinizi sanmıyorum ki instagamdan bulmak ! Biri beni de bulup sattığım ürünlerin sıfır mı olduğunu sormuştu !?! Direk engelledim.
Kargo ulasmadiysa otomatik onayı ertelemeniz gerekirdi , ertelemediginiz için onaylanmış , yapabileceğiniz tek şey satıcıya bir puan verip yorumda ne geldiğiniz yazmakAma otomatik oanayladilar kargo elime henüz ulaşmıştı halbuki.belki dolapta öyledir.
Ben do..p ve gardro..tan alisveris yapiyorum.Netten birsey almayi pek dogru bulmuyorum ben alisamadim belki..
Bugune kadar ne aldiysam genelde gozuktugu gibi gelmedi bence..dokunarak herseyini inceleyerek almak daha guzel.. zaten alisveris dedigin oyle olur, zevki
Orda..
Instada vs satiyolar mesela ayakkabi.. yaziyir birde orjinal nike adidasfiyatida 100-200 tl filan..ulan orjinal urun o fiyata olur mu dusunmen lazim. Ucuz etin yahnisi diyorum
Aslında uygulamanın mesajlaşmanızı referans alarak iade talebinizi onaylaması gerekiyor.Hanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
Ben dedigimBen do..p ve gardro..tan alisveris yapiyorum.
Orada kadinlarin el emegi yeni urunler de var cokca.
Ben elemegi ortuler,fabrika cikisli sifir az defolu caydanlik,saksi bitkisi,kestane vs aldim.
Sadece bir seccade vardi,gayet nostaljik desenli,beni cezbetti:)
Satici her turlu resmini atti,ama profesyonel fotografci imis adeta,takdir ettim
Kargo geldiginde evde degildim,oglum acti anne bisey yok galiba dedi onayladim.
Geldim ki Allahim,eski,kokuyor,berbat bir sey.
Yaktim vallahi.
Ama genelde memnunum,tecrube de kazandım,simdi daha iyi inceliyorum:)
Bende hakimim, gerekli işlemleri başlatın lütfen denilesi bir konu olmuş.Hanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?