- Konu Sahibi Mericeyncim
-
ya oradada basıma su geldıLetgo ya koy20₺ yazıyorum 8 olmaz mı diyor hxjdjdü
Mesajlarin görüntüsünü alip sizde sikayette bulunun başı sıkışan polis oluyor bu memlekette zatenHanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
daha zıhnım bu olabılıtesı yuksek gercegı hazmedememıstıAslında daha çok bu yaşanıyor evet yani aslında o salakmış boşuna batırmış ceketi alakasız başka bişe bile yollasa size ceket onda kalsa bile olan olmuş oluyor sıkıntılı gerçekten.
bunu okuyunca bır sarsıldım
daha zıhnım bu olabılıtesı yuksek gercegı hazmedememıstı
suan kendımı guncellıyorum
Kuzum dünya iyi ,dürüst insanlar için giderek yaşaması zorlaşan bir hal aldı..ben bu tür uygulamaları güvenmediğim için kullanmıyorumdaha zıhnım bu olabılıtesı yuksek gercegı hazmedememıstı
Kızımın beşiğini satacaktımya oradada basıma su geldı
evde mınımal yasama gectıgımden bazı mobılyalarımı koydum
bırı yazdı ıste olcusu - vıdeo cekım-hatta evıne ben goturucem naklıyesı sıkı pazarlık uzuuun uzun konustu benımle
odemeyı kapıda mı yaparsınız ıban mı vereyım dedım (aynı sehırdeyız )
sana ıyı satıslar dılerım sadece meraktan sordum dedı allahın cezasıyaklasık 1 saat benı lafa tuttuktan sonra
benımde basıma su geldı
yenı etıketlı ceket satısı yaptım kısı urunu aldı ama onaylamadı otomatık onaylama suresı de daha vardı
neyse otomatık onay suresıne saatler kala bır baktım ıade talebı olusturmus urun kullanılmıs lekelı dıyebedenı buyuk oldugu ıcın satısa koydum hıc gıyılmemıs ustunde yenı etıketı olan ceket bana gıyılmıs etıketı sokulmus ve lekelı olarak gerı dondu
alan kısı bellıkı işini gormus ıade edebılmek ıcın gerekenı belkıde yapmıs bu sayede yolladı
o kadar ıtıraz ettım resımler ortada dedım alır almaz ıade etseydı madem oyle dedım bır ıse yaramadı sonucsuz kaldı . hatta sız satıcıların magdur edılmesıne olanak tanıyan bır yere donustunuz dedım destek ekıbıne maıl ataraktrıbımı cıddıye almazlarda guzel kustum içimdekılerı rahatladım en azından
hayır bos yere ceketden de oldum ne gıyılır ne satılır ıhtıyac sahıbıne bıle verılemeyecek hale gelmıstı dırekt cop oldu
bır defasında da ben bırsey aldım, aldıgım urunden farklı bırsey geldı
satıcıya yazdım ben bu urunu almadım baska bırsey yollamıssınız dıye uygun fıyatlıda bırseydı hanı uc kurusluk bırsey ınsan tenezzul etmez dıye dusundum
ben bunu telafı edıcem sız mutlaka onaylayın o urunde elınızde kalsın sıze guvenılırlık ve hata telafısı adresınıze ıstedıgınız urunu yollayacagım dedı
onayladıgım an bı baktım hesabını sıldı
yanı oraları kotuye kullanan var o yuzden ben cok degerlendırmesı olan guvenılır satıcı daha dogrusu oradakı guvenılır butıklere bakıyorum artık.
ben sadece do.... tan alıp satıyorum.1 sorun dışında gayet olumlu oldu alım satımlarım da.sahte ürün gönderilmişti siteye bildirip iade ettim .diğer uygulamayı komisyon düşük diye tercih ediyorlar galibao uygulamadan ne bir sey alınır ne satılır. Ben satıcıydım sattığım urunler kargodan alinmayip paramparca bana geldi kaç kere adamlara yazıyorum benim sucum ne yani hem malımdan hem kazancimdan oluyorum birde kargoya onları taşıyorum umurlarında degil ki gormeyeceginiz seyi almayın alirkende detayli resim isteyin
Bana satElimde satabilecegim biraz kiyafet vardi ama bunu dusunerek satmayip dagitmistim.
En çokta xbox one x var onu elden cikartmak istiyordum ama sirf cirkef sacma sapan birine satariz ugrasiriz diye satmadik duruyor kullaniyoruz arada. O kadar rezil insanlar var ki...
Mağazalarada çok yaparlar bunu alıp giyip getirirler, çogu kisi etiketini sökmeden kullanir vs.benımde basıma su geldı
yenı etıketlı ceket satısı yaptım kısı urunu aldı ama onaylamadı otomatık onaylama suresı de daha vardı
neyse otomatık onay suresıne saatler kala bır baktım ıade talebı olusturmus urun kullanılmıs lekelı dıyebedenı buyuk oldugu ıcın satısa koydum hıc gıyılmemıs ustunde yenı etıketı olan ceket bana gıyılmıs etıketı sokulmus ve lekelı olarak gerı dondu
alan kısı bellıkı işini gormus ıade edebılmek ıcın gerekenı belkıde yapmıs bu sayede yolladı
o kadar ıtıraz ettım resımler ortada dedım alır almaz ıade etseydı madem oyle dedım bır ıse yaramadı sonucsuz kaldı . hatta sız satıcıların magdur edılmesıne olanak tanıyan bır yere donustunuz dedım destek ekıbıne maıl ataraktrıbımı cıddıye almazlarda guzel kustum içimdekılerı rahatladım en azından
hayır bos yere ceketden de oldum ne gıyılır ne satılır ıhtıyac sahıbıne bıle verılemeyecek hale gelmıstı dırekt cop oldu
bır defasında da ben bırsey aldım, aldıgım urunden farklı bırsey geldı
satıcıya yazdım ben bu urunu almadım baska bırsey yollamıssınız dıye uygun fıyatlıda bırseydı hanı uc kurusluk bırsey ınsan tenezzul etmez dıye dusundum
ben bunu telafı edıcem sız mutlaka onaylayın o urunde elınızde kalsın sıze guvenılırlık ve hata telafısı adresınıze ıstedıgınız urunu yollayacagım dedı
onayladıgım an bı baktım hesabını sıldı
yanı oraları kotuye kullanan var o yuzden ben cok degerlendırmesı olan guvenılır satıcı daha dogrusu oradakı guvenılır butıklere bakıyorum artık.
Benimde aynı uygulamada basıma geldi 40 beden diye aldığım bir ürün 36 benden geldi mağdur oldum güvenirliği yok malesef.Hanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
Ben diğer uygulamadan allık sattım iyi bir markanın 3 kere falan kullanmıştım. Satın alan kişi eline ulaştığı gibi iade başlattı. Yorumlarada utanmadan kullanılmış, fırçası yoktu falan yazmış ( fırçası var dememiştim) .Elime bir geldi allık bitmiş resmen. Yok yani allık. İncelendi tarandı bir yaptırım olmadı kapamış hesabı uçmuş.. yapiyorlar bunu çokça.daha zıhnım bu olabılıtesı yuksek gercegı hazmedememıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?