Garip bi ilişki

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.633
287
123
Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm

İlişki diye bişey yok ki içinde olasınız bu ne saçma şey unutamadım diyorsa niye hala hayatında tutuyorsun yoluna baksana

E basbaya herifin peşindesiniz işte doğru söylemiş. Normal şartlarda normal bir kadın bu şekilde bir insanla iletişimi devam ettirmez.

Gelgitleriyle beraber başbaşa bırakın, kadın dediğin zaten kaos gibi.. Bir de bunlara katlanmak çok zor, gereksiz ve de saçma..

Kaç kurtul. Fak badi yapmaya çalışıyor seni. Kaç. Yoksa kendine kötülük yaparsın.

Hem sevgili olmayalım hem sevişelim hem küfür edeyim. Böyle bir erkeğe kendinizi nasıl layık görüyorsunuz.

Ayrıca başka kadınları düşünüp reddedin de normale dönmek zorunda kalsın. Sizin gibi böyle ilişkilere yüz veren kadınlar yüzünden fak badi olalım cesareti alan erkekler türedi.

Dogru soyluyosunz zten evlilik gibi bir düşüncesinin olmadıgını soyluyor
Ay sen evlenme zaten çocuklara yazık olur de küfür et engelle heryerden. Yoksa psikolojiniz bozulur ezik olursunuz. Kimse benle evlenmek istemiyor dersiniz bi süre sonra .

Bu konuyu okuyan tüm kadınlara sesleniyorum:

Sizinle ciddi düşünmeyen, sevgili bile olamayan, sevişip aramayan kim varsa yol verin.

Siz bunları kabul ettikçe bunlar sorumluluk almadan cinsel ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Bırakın gitsin. Kendinize saygınız olsun.

Erkek erkeğe takılsınlar, parasız seks bulamasınlar da akılları başlarına gelsin.

Dogru soyluyosunz engelleyecegm her yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…