Garip bi ilişki

Bu adama katlanacak kadar yoklukta değilsiniz umarım.engelleyin gitsin yapmayın bunu kendinize

Iliski icerisinde misin sence? Veya böyle birseyin içinde olmak istiyor musun hakikaten? Ülkede ve dünyada erkek kıtlığı yok, bunun farkindasin dimi canım kardeşim? Adamin tek derdi seks, onu da başka yoldan rahatlıkla halledebilir. Bunun için senin vaktini çalmasına gerek yok. Sende caldirtma rica ediyorum.

Dogru soyluyosunz

Dunyada baska erkek mi kalmadi?
Evde kaldim yasim gecti dusuncesi mi sizi bu manyaga baglayan?

Konuşuyotsunuz ama düşündüğünüz gibi bir ilişkide değilsiniz. Siz gerçekten yanlış anlamışsınız bence. Soru işereti olarak kalabilecek bir durum yok. Sevgili değilsiniz ama sizi istediği konularda kullanıyor. Cinsellik için kullanamk istiyor, stres topu olarak da- afedersiniz- küfrediyor. Yapacağınız şey bir daha aradığında küfredip kapatmak.

Çok hirpalanirsin. Sadece zarar görürsün. Pisman olursun. Zamanini degmeyecek iliskimsi bir seye harcamis olursun.

evet peşinden koşuyorsunuz bana görede , adam şunu demek istiyor.
başkasını sevdiğimi söylüyorum neler yapıyorum beni bırakmıyor . kafasında başka kadın varken nasıl devam ediyorsunuz. devam edince peşinden gitmiş oluyorsunuz.

Aklında özür mü var güzel kardeşim, şu yazdıklarının farkında mısın...

Çok mu aradınız böyle mükemmelini

Ruh dengeni bozup sonra psikolog psikolog dolasmak istiyorsan devam et. Ancak gonlu hala baskasinda olan bir insanla beraber olacaksan bedeni sadece orada olur, gonlu hrp diger tarafta. Bu iliski yurumez. Baslamaz bile. Acikca da soylemis zaten. Neden kendine kufur ettiriyorsun ki? Buna musade eden sensin. Kac kurtul bu adamdan.

Unutunca gel diyeceksiniz bak nasıl gelecek kendine. Biz kadınlar kendimizi şifacı sanıyoruz kötu gunde yaninda olunca iyi günde kıymet bilir sanıyoruz. Ne biz şifacıyiz ne de onlar kiymet bilecek.Böyle bir yakın bir uzak hem zamaniniza hem akıl sağlığıniza zarar. Çünkü siz bu resti çekmezseniz o kendini iyi hissedince bir daha hiç dönmeyecek. Nerede mi biliyorum? Zamanında başına geldi oradan biliyorum.

Kendinizi sevmiyor, kendinizi sevgiye layik bulmuyorsunuz. Sizin icin uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…