Yoo benim kocam çok seviyor kk yı.Aynen yalnız erkeklerin kadınlar klübünden gıcık kapmasına hak veriyorum. Bu site tüm kadınların gözünü açıyor tecrübeli üyelerle. Bu site olmasa çoğu kadın ( ben de dahil) erkeklerin elinde topaç olurdu. İyiki var KK
Yarabandı olmuşsunuz.Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Valla geçen bi erkek doktor videosunda bu siteden bahsetti. Hani kadınların toplandığı birbirlerinden akıl aldığı doktorluk yaptığı siteler var diyor. Baya kıskanmış siteyi. Eşiniz anlayışlı biri ne güzel maşallah . Ekşici incici erkekler gibi erişemediği ciğere mundar diyen tiplerden değil. Sevindim adınızaYoo benim kocam çok seviyor kk yı.
Bunu kendinize neden yapıyorsunuz?Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Koca olmaya ikna etmek için. Kendi demiş evlenmiyor benle diyeBunu kendinize neden yapıyorsunuz?
Ya ben adamı normal adam sanıyordum, olması gereken bu diyordum zaten, kk sayesinde kocamın mikkemmel olduğunu öğrendim.Valla geçen bi erkek doktor videosunda bu siteden bahsetti. Hani kadınların toplandığı birbirlerinden akıl aldığı doktorluk yaptığı siteler var diyor. Baya kıskanmış siteyi. Eşiniz anlayışlı biri ne güzel maşallah . Ekşici incici erkekler gibi erişemediği ciğere mundar diyen tiplerden değil. Sevindim adınıza
Ant etmiş illa evlenecek.Bunu kendinize neden yapıyorsunuz?
Allah tüm kk kadınlarına düz normal bir koca nasip etsin ozaman inşallah.Ya ben adamı normal adam sanıyordum, olması gereken bu diyordum zaten, kk sayesinde kocamın mikkemmel olduğunu öğrendim.Gözüme gözüme soktular, ay tamam bi koca sizde zaten dediler, bi şoka girdim. Ya adam normal düz adam işte diyorum, yokkkk...
Ben bazı kadınları görünce erkeklere de suç bulamıyorum. Normal kadın böyle rahatsız tiplerle muhatap olmaz ki, es kaza bulaşan da napıp edip kurtuluyor zaten.Allah tüm kk kadınlarına düz normal bir koca nasip etsin ozaman inşallah.
O kadar sorunlu adam çıkıyor ki forumda. Düz normal kocayı mumla arar olduk. Normali garip geliyor :)
Bunu çözmeye çalıştığınıza inanamıyorum. Adam dengesiz belli.Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Aman salla gitsin bu tür insanlarla yürümezÜç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?