Garip bi ilişki

Lutfen aklını başına al. Sen engelle!

Yoo benim kocam çok seviyor kk yı.

Yarabandı olmuşsunuz.

Yoo benim kocam çok seviyor kk yı.
Valla geçen bi erkek doktor videosunda bu siteden bahsetti. Hani kadınların toplandığı birbirlerinden akıl aldığı doktorluk yaptığı siteler var diyor. Baya kıskanmış siteyi. Eşiniz anlayışlı biri ne güzel maşallah . Ekşici incici erkekler gibi erişemediği ciğere mundar diyen tiplerden değil. Sevindim adınıza

Bunu kendinize neden yapıyorsunuz?

Ya ben adamı normal adam sanıyordum, olması gereken bu diyordum zaten, kk sayesinde kocamın mikkemmel olduğunu öğrendim. Gözüme gözüme soktular, ay tamam bi koca sizde zaten dediler, bi şoka girdim. Ya adam normal düz adam işte diyorum, yokkkk...

Allah tüm kk kadınlarına düz normal bir koca nasip etsin ozaman inşallah.

O kadar sorunlu adam çıkıyor ki forumda. Düz normal kocayı mumla arar olduk. Normali garip geliyor :)

Allah tüm kk kadınlarına düz normal bir koca nasip etsin ozaman inşallah.

O kadar sorunlu adam çıkıyor ki forumda. Düz normal kocayı mumla arar olduk. Normali garip geliyor :)
Ben bazı kadınları görünce erkeklere de suç bulamıyorum. Normal kadın böyle rahatsız tiplerle muhatap olmaz ki, es kaza bulaşan da napıp edip kurtuluyor zaten.

Bunu çözmeye çalıştığınıza inanamıyorum. Adam dengesiz belli.

Aman salla gitsin bu tür insanlarla yürümez

Her yakinlasmaya calisan erkek, karsisindakiyle sevgili olmaya calisiyor anlamina gelmez. Yalnizca cinsel bir arkadasliginiz olsun istiyor demekki. Siz neden eski sevgilisini unutamadigini size acik acik soyleyen, ustelik sizinle sevgili degil arkadas oldugunu soyleyen bir insanla kendinizi bir iliskiye sokmaya calisiyorsunuz. Burdan bakinca adam hakli gorunuyor. Bu kadar laf ustune hala onun yuzune baktiginiza gore, gayette pesinde kosan kisi sizsiniz

Hala bu ilişkinin içindesin.. kendine sor ,neden bunu cekiyorsun

Yara bandısınız. Hepsi bu.

Kendinize bunu yakıştırıyorsanız, devam edin.

Adamı düzeltmeyi kendine vazife edinme de..bırak ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…