Garip bi ilişki

O böyle davranırken siz ne yapıyorsunuz. Eski sevgilisini unutamadığını söyleyen birinden ne bekliyorsunuz. Diyelim ki sevgiliyiz dedi. Devam edebilcek misiniz. Elinizde mi tutmak istiyorsunuz. Hiç bir şey anlamadım ben.

İlişki içinde değilsiniz. Adam sizi kız arkadaşı olarak görmüyor ve insan yerine de koymuyor anlattıklarınıza bakılırsa.

Adam zaten size her şeyi açıkça söylemiş ; " biz arkadaşız , peşimden koşan sensin demiş yetmemiş o.. " demiş daha neyi soruyor , sorguluyorsunuz ?

Siz bu dünyaya dert dinlemeye , birinin kum torbası olmaya gelmediniz. Silin numarasını , engelleyin her yerden.

Yara bandı niyetine iyi gider demiş. Nasıl olsa sevgili değiliz dediğinde itiraz eden biri yok karşısında. Gel diyor geliyor, git diyor gidiyor. Ne kadar meraklısınız üç kuruşluk adamlara kendinizi kullandırtmaya

Haklısınız engelleyecegm

Kızım niye hala yanına yaklaştırıyorsun o zaman. Adil yıldırım videolarına bak. Tam sırtlan bu adam ya.

Neden kendini kullandırıyorsun?

Saygı ve gurur diye iki duygu ve his var muhtazam azizim

İlişki mi? Ne ilişkisi?

1- Başkasını seven bir adamı nasıl mideniz kaldırıyor?
2- Ortada bir ilişki yok, adam arkadaşız diyor. Arkadaşız deyip bir yandan da öpüp koklayacak, kebap iş valla.
3- Adam o...pu demiş, bir dahakine de annenize söver artık.
Çok güzel, böyle devam edin. Kesin size deli gibi aşık olur adam, dizilerdeki gibi bir aşk yaşarsınız.
Wattpad hikayesi gibi hayatlar yaşıyorsunuz ya, pes!
Biri bana o...pu diyecek ve ben onu Allah'ına kavuşturmayacağım, öyle mi? Kız daha ilişki derdinde ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…