Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
E koca bulmak zorOlsa evleniceksin yani.
Yara bandı niyetine iyi gider demiş. Nasıl olsa sevgili değiliz dediğinde itiraz eden biri yok karşısında. Gel diyor geliyor, git diyor gidiyor. Ne kadar meraklısınız üç kuruşluk adamlara kendinizi kullandırtmayaÜç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Haklısınız engelleyecegmİlişki içinde değilsiniz. Adam sizi kız arkadaşı olarak görmüyor ve insan yerine de koymuyor anlattıklarınıza bakılırsa.
Adam zaten size her şeyi açıkça söylemiş ; " biz arkadaşız , peşimden koşan sensin demiş yetmemiş o.. " demiş daha neyi soruyor , sorguluyorsunuz ?
Siz bu dünyaya dert dinlemeye , birinin kum torbası olmaya gelmediniz. Silin numarasını , engelleyin her yerden.
Kızım niye hala yanına yaklaştırıyorsun o zaman. Adil yıldırım videolarına bak. Tam sırtlan bu adam ya.Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Neden kendini kullandırıyorsun?Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Eli ayağı düzgünse, iyi kazanıyorsa tamam. Derhal yabış.E koca bulmak zor
1- Başkasını seven bir adamı nasıl mideniz kaldırıyor?Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Issız adam ilişkisi. Kızaaağğğmmm ben seni üzeriiğğğmmmİlişki mi? Ne ilişkisi?
En azından dürüst. Üzerim diyor, üzüyor.Issız adam ilişkisi. Kızaaağğğmmm ben seni üzeriiğğğmmm
Kız da diyor ki ben seni iyileştiririm. Al beni vur yerden yere yeter ki iyi ol yiğidimEn azından dürüst. Üzerim diyor, üzüyor.
Yaa:) O kalbi nereden buldun:)) Ben de istiyorum:)Sinir bozmak için açtığına yemin ederim ama kanıtlayamam
Ben olsam peşinden ayrılmam . O kadar aşık olunası bi adam ki
Bir de cidden yediğimize içtiğimize ne katıyorlar anlamadımşebeke suyunu araştırtıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?