Yüreğimdeki kötülük ama şu an. Yine de gideyim mi?Yureginin götürdüğü yere git derim ben
Şu an beni kaybetmiş olması umrunda değil onun ama yakın gelecekte anlayacağından eminim.Zamanında "ödemene gerek yok" dediysem istemezdim.
Beni kaybetmesi ona en büyük cezadır.
Şu an öyle bir durumdayım ki mesajıma vereceği cevabı bekliyorum. Ters bir laf ettiği an o parayı isteyecekmişim gibi geliyorBen de hep böyle yapmak istiyorum yani yapabilen bir insan olsam diyorum ama sanirim çok üşengecim.
Keşke yapabilsem.
Belki içim soğurdu bazı iğrenç insanlara karşı.
Şu an öyle bir durumdayım ki mesajıma vereceği cevabı bekliyorum. Ters bir laf ettiği an o parayı isteyecekmişim gibi geliyor
Burada onun bana ne yaptığı da önemli ama yine de uğraşmazdım sanırım.Şu an beni kaybetmiş olması umrunda değil onun ama yakın gelecekte anlayacağından eminim.
İstemeyin, anlık bir sinirle isteyip sonra bu hareket bana yakışmadı deyip üzülebilirsiniz. Iyilik sizde kalsın..Herkese iyi akşamlar. Biraz içimi dökmek istiyorum. Diyelim ki bir dostumla ya da herhangi biriyle aram bozuldu hatta kavga ettim, tatsızlık vs yaşadım. Ben o kişinin canını sıkacak şeyler yapmak istiyorum yani içimden öyle geliyor. Bu son iki senedir ortaya çıkan, sık sık yaşadığım bir durum. Yani birine kızdıysam, özellikle de hayatımdan falan çıkaracak boyutta bişey yaşadıysam sonrasında ufak da olsa intikam alma niyetine giriyorum. Bunu bugüne dek sadece içimde yaşadım ama artık uygulamaya da koyacak gibiyim.
Mesela bugün sevdiğim, her zor anında yanında olduğum bir dostum tarafından kötü bir şeyle suçlandım ve çok rahatsız oldum. İyi niyetime karşılık olarak hep kötü niyet almışım demek ki. Sildik birbirimizi hayatımızdan hem de çok kolay bir şekilde. Benim dostluğum bunu hak etmemişti. Şimdi ben zamanında bu insana borç vermiştim düşük bir miktar ama para kolay kazanılan bir şey değil sonuçta. Verirken de ödemene gerek yok dedim ve hiç geri istemedim. O da hiç geri ödemeyi teklif etmedi. Ama bugün beni o kadar sinirlendirdi ki, o parayı en kısa zamanda geri ödesin istiyorum. Aslında amaç sadece can sıkmak, derdim para değil. Ödeyebilecek güçte mi umrumda da değil. Hemen ödeyemez ama o belli. Bana yaptığı saçmalığa karşılık olarak bu parayı geri isteyesim var. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?