Garip Bir Olay ?

Gyet acık anlattım halbuki
Neyse pes ediyorum
Sızın dedıgınız dogru tamam
Herkese iyi gunler.
Benim kontrol ettiğim gibi keşke siz de bakma zahmetinde bulunsaydınız
Kişilerim
Şu kişiler hariç paylaş
Sadece şunlarla paylaş var . Durum gizlilik ayarlarında.
Size de iyi günler.

Benim kontrol ettiğim gibi keşke siz de bakma zahmetinde bulunsaydınız
Kişilerim
Şu kişiler hariç paylaş
Sadece şunlarla paylaş var . Durum gizlilik ayarlarında.
Size de iyi günler.
Uzatmayalım bence. Israrla bana bıseyler anlatmanız sızı yorar cunku. Ben zaten biliyorum

Siz durumu paylasmadan once o numara telefonunuzda kayitli olmasi lazim durumu paylastiktan sonra numarayi silerseniz sadece numara olarak kaliyor.onun disinda rehberde kayitli olmayan birinin durumunuzu gormesi imkansiz

Şimdi girip baktım herkese açık diye bir şey yok sadece kişilerim nasıl oluyor kayıtlı olmayan biri bakabiliyor
Resimli mı anlatayım anlamadım ki,
Ayarlara gel, hesaba tıkla. Ordan Gizlilige tıkla.
Son gorulme profil fotosu hakkımda durum var.
Hakkımdaya tıkla, kısılerım yap.
Hakkımda dısarı kapanınca durum otomatıkman kapanıyor? Sadece sen de ekli olanlar goruyor dısarıda ki goremıyor?

Sizi yormak değildi amacım açıklamanız için ayrıca çok teşekkür ederim

Sizi yormak değildi amacım açıklamanız için ayrıca çok teşekkür ederim
Yok lafım sana degıl, sabahtan beri yazıyorum hayır oyle degıl diyorlar durumda secenek yok diyorlar, hakkındayı kapatın diyorum baskası gelıp durumda secenek yok diyor.
Sen gene durumu listende ekli birileri gormesin istiyorsan, harici o kişileri gene ekle.

Ayarları kurcalayınca anlaşılıyor zaten arkadaşlar da bakarlarsa anlarlar.

Konuyu uzatmak istemiyorum kusura bakmayın hikaye gibi paylaşılan durumlar varya 24 saat sonra silinen arkadaşlar ondan bahsediyor, o kısım gerçekten sadece listedekilere açılabiliyo yani listende olmayan biri hiçbi şekilde göremiyor.

Aynen oyle bunu denemekte on saniyelik ıs. Kaparsın hakkımdaki kısmını, arkadasının bırını rehberden silersin, bak dersin bakar. Bukadar basıt dedıgın gıbı.
Aksine bunu denemek için bütün herşeyi maksimum izin neye veriyosa onu seçersin sonra listeden bi arakadaşını silip herhangi bi söz resim paylaşırsın sonra arkadaşına sorarsın durumum (hikaye olan)sen de gözüküyomu diye hayır derse demekki kişinin kendinde kayıtlı olmayan kimse göremiyomuş olur evet derse de demekki whatsap güncellenmiş der sıyrılırım

Herkes ne kadar da bilmiş, bilmediği şey hakkında konuşuyorlar bir de diretiyorlar. Çok biliyorsunuz siz Ayarlardan durum kısmını sadece kişilerim olarak işaretlerseniz durumunuzu sadece kişileriniz görür. benneyanginlargordum sayfalardır anlatmaya çalışmış ama kimse anlamamış, bir de bilmişlik yapıyorlar.

Durumda kısılerım secenegı yok diyorlar, hakkımda kısmını kapat dıyosun onuda uzatıyorlar, ben vazgectim zaten.

Konu sahıbı ınsallah bulursun o kısının kim olduğunu.

Durumda kısılerım secenegı yok diyorlar, hakkımda kısmını kapat dıyosun onuda uzatıyorlar, ben vazgectim zaten.

Konu sahıbı ınsallah bulursun o kısının kim olduğunu.
Bir de gerçekten doğru olan onların söylediğiymiş gibi diretmiyorlar mı nasıl laf anlatıcaksın
Ben anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…