- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Of tamam arkadaslar, hepinize iyi aksamlar.
Tamam ben anlattığım şekilde şimdi durum yapcam ve burdaDurumda kısılerım secenegı yok diyorlar, hakkımda kısmını kapat dıyosun onuda uzatıyorlar, ben vazgectim zaten.
Konu sahıbı ınsallah bulursun o kısının kim olduğunu.
Hemen onları kısılerım yapıyosun alysıcıgım, sende ekli olanlar gorsun sadece. Dısarıdakılere ne dı mı?bende her kisitlama HERKES mis iyi mi
sayende privacy 101 almis oldum
Bir de gerçekten doğru olan onların söylediğiymiş gibi diretmiyorlar mı nasıl laf anlatıcaksın
Ben anlıyorum seni
Sizin her yorumunuzun altına imzamı atarım bu sefer öyle olmadıya ondan direttim benOf tamam arkadaslar, hepinize iyi aksamlar.
Herkese açık olunca numarasının kayıtlı olduğu herkes görebilir evet ama kendisinde de kayıtlı olması lazım o numaranın baktığını görebilmesi için . Diyelim ki sizin numaranız bende var ama benim numaram sizde yok .sizin paylaştığınız şeyi ben görebilirim , benim paylaştığım şeyi siz nasıl göreceksiniz .rehberiniz de benim numaram yok çünkü .Of tamam arkadaslar, hepinize iyi aksamlar.
İşte bide normal durum varya ordan bahsediyolar bence, mesela o kısımda benim kızımın ismi yazıyo 3 senedir, işte orayı listende olmayan bile kaydetse görebilir ama hikaye şeklinde paylaşılan durumları sadece kişinin kendi listesinde olanlar görebilir biz de bunu diyoruz ama anlaşamıyoruzHerkese açık olunca numarasının kayıtlı olduğu herkes görebilir evet ama kendisinde de kayıtlı olması lazım o numaranın baktığını görebilmesi için . Diyelim ki sizin numaranız bende var ama benim numaram sizde yok .sizin paylaştığınız şeyi ben görebilirim , benim paylaştığım şeyi siz nasıl göreceksiniz .rehberiniz de benim numaram yok çünkü .
Herkese açık olunca numarasının kayıtlı olduğu herkes görebilir evet ama kendisinde de kayıtlı olması lazım o numaranın baktığını görebilmesi için . Diyelim ki sizin numaranız bende var ama benim numaram sizde yok .sizin paylaştığınız şeyi ben görebilirim , benim paylaştığım şeyi siz nasıl göreceksiniz .rehberiniz de benim numaram yok çünkü .
Durumda kısılerım secenegı yok diyorlar, hakkımda kısmını kapat dıyosun onuda uzatıyorlar, ben vazgectim zaten.
Konu sahıbı ınsallah bulursun o kısının kim olduğunu.
Allah aşkına deneyin ve yazın çok merak ediyorum .ekran fotosu at kayıtlı olmasın arkadasın bak durum yaptım sen de göründü mü de .Tamam ben anlattığım şekilde şimdi durum yapcam ve burdaElhan abla ben de kayıtlı yani burdan bir olsun diye onu seçip silcem sonra bütün herşeyi maksimum görülür hakkı neyse onu yapcam bakalım görecek mi, burdan kendisi de yazsın hatta ben whatsapptan haber bile vermeyim direkt cevabı yazsın
Kızlar geçen gün whatsapta durum yaptım. Kimler bakmış diye bir bakayım dedim. Bi de ne göreyim yabancı bir numara görmüş. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı gözlük takmıştı o yüzden yüzünü pek göremedim. Kim diye sosyal medyadan bakarım diye numarayı sorgulattım onu da kapatmış.
Polislerin böyle bir yetkisi var mı ? Durumlara bakmak gibi ,bu nasıl oluyor
O kişi gerçekten polis midir sizce ?
Nasıl olduArkadaşlar, millet uzaktan bile telefona erişebiliyor, başıma öyle ilginç bir şey geldi ki whatsappla ilgili. Uzaktan telefona erişerek whatsapptan arandım bile. Yani tanımadığınız bir kişinin de sizin durumunuzu görmesi mümkün.
İşte bide normal durum varya ordan bahsediyolar bence, mesela o kısımda benim kızımın ismi yazıyo 3 senedir, işte orayı listende olmayan bile kaydetse görebilir ama hikaye şeklinde paylaşılan durumları sadece kişinin kendi listesinde olanlar görebilir biz de bunu diyoruz ama anlaşamıyoruz
Konu sahibi profil resminden bahsetmiyo yalnız.Polislerin yetkisiyle alakali bir sey değil.
siz numarayı kaydettikten sonra profil fotoğrafini görebildiyseniz, profili herkese açık değilse o numara demekki sizin numaranizi kaydetmiş. Isterseniz baska bir whatsappta o numarayi ekleyip deneyin, profil herkese açık değilse diğer eklediğiniz whatsappta profil fotoğrafini görmezsiniz.
Benim kontrol ettiğim gibi keşke siz de bakma zahmetinde bulunsaydınız
Kişilerim
Şu kişiler hariç paylaş
Sadece şunlarla paylaş var . Durum gizlilik ayarlarında.
Size de iyi günler.
Aynen ben de onu diyorum .Hikayenin de ayarlari değistirilebiliyor. Herkese açık, kisilerim, kısıtlı kisiler gibi..Konusahibin bahsettigi de hikaye durumu. Sizin bahsettiğiniz yaziya kim bakmis kontrol edilmiyor zaten.
Sevgilimin eski kız arkadaşı, whatsapı hackledi ve sevgilimin whatsappından beni aradı. Adamın yanında olduğunu söyledi ama bu imkansızdı. Çünkü adamın nerede olduğunu biliyorum. Nasıl yapıyorsa yapıyor whatsappı engelliyor iletişim kurmamızı engelliyor. Yakında bilişim suçlarından çağrılacak haberi yok.Nasıl oldu
Yaptım ve buraya yazmasını bekliyorumAllah aşkına deneyin ve yazın çok merak ediyorum .ekran fotosu at kayıtlı olmasın arkadasın bak durum yaptım sen de göründü mü de .
Eğer gördüm derse ben pes ediyorumYaptım ve buraya yazmasını bekliyorum
Artık goruyo ya onceden ekleyıp sıldgn ksıSenin rehberinde kayıtlı olmayan kişi durumunu göremez ki normalde. İlginç bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?