- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Hıc anlamam bılısımden fakat, su yazdıgınız o kadar gercek dısı kı.Sevgilimin eski kız arkadaşı, whatsapı hackledi ve sevgilimin whatsappından beni aradı. Adamın yanında olduğunu söyledi ama bu imkansızdı. Çünkü adamın nerede olduğunu biliyorum. Nasıl yapıyorsa yapıyor whatsappı engelliyor iletişim kurmamızı engelliyor. Yakında bilişim suçlarından çağrılacak haberi yok.
Buraya bakın bende kişilerim olarak ayarlı eğer ki herkes ıse sızde numarası olan biri görürbenneyanginlargordum dığru söylüyor ayarlar kısmında herkes dıye bir şey var o kişide sizin numaranız varsa ve herkes diye açıksa görür
Konu sahibi profil resminden bahsetmiyo yalnız.
. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı g
Bu başka konu kafamız iyce çorba olacakBakan numarayi kaydedince profil fotografini görmüş, ben de diyorum ki demekki adam konusahibinin numarasıni önceden kaydetmis buyuk ihtimalle.
Durum gizlilikten bahsetmiyor arkadaş..Benim kontrol ettiğim gibi keşke siz de bakma zahmetinde bulunsaydınız
Kişilerim
Şu kişiler hariç paylaş
Sadece şunlarla paylaş var . Durum gizlilik ayarlarında.
Size de iyi günler.
Ben de pek anlamıyordum sayesinde epey bilgi sahibi oldum. İnanın ben de şok oldum, çünkü kız bir de sevgilimin yanında olduğunu hatta banyoda olduğunu iddia etti ama bu imkansızdı, çünkü adam benim yanımdaydı. Eski sevgili kişisi mühendislik eğitimi almış birisi haliyle bu işlerden çok iyi anlıyor. Direkt bana mesajla ulaşamıyor ancak instagram üzerinden vs sürekli fake hesaplardan bana ulaşmaya çalışıyor. Mesleğim itibariyle benim de onunla uğraşabileceğimin farkında.Hıc anlamam bılısımden fakat, su yazdıgınız o kadar gercek dısı kı.
Kız bılısımden cagrılınca sonucu yazar mısın bıze de
WhatsApp telefon numarasına baglı maile degıl. Hacklenmesı yuzde doksanbes dıyım yanılma payım bes olsun hacklenemez.Ben de pek anlamıyordum sayesinde epey bilgi sahibi oldum. İnanın ben de şok oldum, çünkü kız bir de sevgilimin yanında olduğunu hatta banyoda olduğunu iddia etti ama bu imkansızdı, çünkü adam benim yanımdaydı. Eski sevgili kişisi mühendislik eğitimi almış birisi haliyle bu işlerden çok iyi anlıyor. Direkt bana mesajla ulaşamıyor ancak instagram üzerinden vs sürekli fake hesaplardan bana ulaşmaya çalışıyor. Mesleğim itibariyle benim de onunla uğraşabileceğimin farkında.
Bu çok saçma ımkansız yani watsap hacklemesi hayır kız ayyıldız timinde mi?Sevgilimin eski kız arkadaşı, whatsapı hackledi ve sevgilimin whatsappından beni aradı. Adamın yanında olduğunu söyledi ama bu imkansızdı. Çünkü adamın nerede olduğunu biliyorum. Nasıl yapıyorsa yapıyor whatsappı engelliyor iletişim kurmamızı engelliyor. Yakında bilişim suçlarından çağrılacak haberi yok.
Aslinda tam da bu konu. Ortada garip bir olay yok bence.Bu başka konu kafamız iyce çorba olacakyani gören kişi de zaten kayıtlıdır falan filan önemli olan konu sahibinde kayıtlı olmamasına rağmen duruma bakanlar kim diye baktığında listesinde olmayan birini numara şeklinde görmüş.
Ben denemeden atmıyorum ki, bu hikaye zımbırtısı ilk çıktığında kardeşimle birlikte denedik, kardeşim beni sildi ve herşeyi açıktı ben paylaştığı durumu göremedim.Aslinda tam da bu konu. Ortada garip bir olay yok bence.
Konusahibi hikayesini (whatsapp durumunu) herkese açık bırakmış, numarasini önceden kaydetmis biri de hikayesini görmüş. Adamin polis olması tesadüftür sadece.
Çok eminim çünkü adam yanımdaydı, ama kız maalesef bu konunun piri. Biraz araştırmayla, programlar yükleyerek mümkün. Çünkü sayesinde bilişim suçlarından kaynaklı uyuşmazlıklar ben de ilgilenmeye başladım.WhatsApp telefon numarasına baglı maile degıl. Hacklenmesı yuzde doksanbes dıyım yanılma payım bes olsun hacklenemez.
Mumkunatı yok.
Sevgilin belki de eski sevgılısıyeydı o an, whatsapın Hacklenmesınden daha olası bu.
Bize de yaz lutfen, baya merak ettim bunu ben.Çok eminim çünkü adam yanımdaydı, ama kız maalesef bu konunun piri. Biraz araştırmayla, programlar yükleyerek mümkün. Çünkü sayesinde bilişim suçlarından kaynaklı uyuşmazlıklar ben de ilgilenmeye başladım.
Bana da saçma geldi ama başıma gelince yeni bir şey öğrenmiş oldum. Yani whatsapp vs teknik anlamda boşlukları kolayca bulunacak uygulamalar.Bu çok saçma ımkansız yani watsap hacklemesi hayır kız ayyıldız timinde mi?
Bence kız senı kandırıyorda olabılır yok yanımda vs dıye seni deli etmeyede çalışıyor olamaz mı?Bana da saçma geldi ama başıma gelince yeni bir şey öğrenmiş oldum. Yani whatsapp vs teknik anlamda boşlukları kolayca bulunacak uygulamalar.
Elhan abla bak şimdi ben whatsapp ayarlarımdan heryeri herkese açık yaptım yani listemde olmayanlar bile benim profil resmimi ismimi son görülmemi görebilir , seni sildim ve bi söz paylaştım sen bu sözü görebiliyosan gördüğün sözü buraya yazar mısın? Acil
Sonuca ulaşınca mutlaka yazarım.Bize de yaz lutfen, baya merak ettim bunu ben.
Bırde o programlar için karşıda ki telefonu eline alıp yüklemesi lazım. Yani sevgılın kızla görüşüp telefonu eline vermedıyse ımkansız belki kız seni kandırıyor ınandırmaya çalışıyorSonuca ulaşınca mutlaka yazarım.
Sevgilimin yedi yıl önceki kız arkadaşı,benden önceki kız arkadaşlarına da bir şekilde ulaşmış hatta dediğiniz gibi onları çıldırtma noktasına getirmiş. İşin ilginç yanı erkek arkadaşlarına da whatsapptan ulaşıyor. Allah yardımcısı olsun.Bence kız senı kandırıyorda olabılır yok yanımda vs dıye seni deli etmeyede çalışıyor olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?