Garip Bir Olay ?

Hıc anlamam bılısımden fakat, su yazdıgınız o kadar gercek dısı kı.
Kız bılısımden cagrılınca sonucu yazar mısın bıze de
 

Eklentiler

  • E775A4C1-7472-414A-AC7C-B861264AEAA6.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 121
Bakan numarayi kaydedince profil fotografini görmüş, ben de diyorum ki demekki adam konusahibinin numarasıni önceden kaydetmis buyuk ihtimalle.
Bu başka konu kafamız iyce çorba olacak yani gören kişi de zaten kayıtlıdır falan filan önemli olan konu sahibinde kayıtlı olmamasına rağmen duruma bakanlar kim diye baktığında listesinde olmayan birini numara şeklinde görmüş.
 
Benim kontrol ettiğim gibi keşke siz de bakma zahmetinde bulunsaydınız
Kişilerim
Şu kişiler hariç paylaş
Sadece şunlarla paylaş var . Durum gizlilik ayarlarında.
Size de iyi günler.
Durum gizlilikten bahsetmiyor arkadaş..
WhatsApp in kendi ayarları var. Gizlilik diye orda eğer herkese açık yaparsanız herkes görür...
Sadece arkadaşlarımsa kisileriniz görür...
 
Hıc anlamam bılısımden fakat, su yazdıgınız o kadar gercek dısı kı.
Kız bılısımden cagrılınca sonucu yazar mısın bıze de
Ben de pek anlamıyordum sayesinde epey bilgi sahibi oldum. İnanın ben de şok oldum, çünkü kız bir de sevgilimin yanında olduğunu hatta banyoda olduğunu iddia etti ama bu imkansızdı, çünkü adam benim yanımdaydı. Eski sevgili kişisi mühendislik eğitimi almış birisi haliyle bu işlerden çok iyi anlıyor. Direkt bana mesajla ulaşamıyor ancak instagram üzerinden vs sürekli fake hesaplardan bana ulaşmaya çalışıyor. Mesleğim itibariyle benim de onunla uğraşabileceğimin farkında.
 
WhatsApp telefon numarasına baglı maile degıl. Hacklenmesı yuzde doksanbes dıyım yanılma payım bes olsun hacklenemez.
Mumkunatı yok.
Sevgilin belki de eski sevgılısıyeydı o an, whatsapın Hacklenmesınden daha olası bu.
 
Bu çok saçma ımkansız yani watsap hacklemesi hayır kız ayyıldız timinde mi?
 
Aslinda tam da bu konu. Ortada garip bir olay yok bence.

Konusahibi hikayesini (whatsapp durumunu) herkese açık bırakmış, numarasini önceden kaydetmis biri de hikayesini görmüş. Adamin polis olması tesadüftür sadece.
 
Elhan abla bak şimdi ben whatsapp ayarlarımdan heryeri herkese açık yaptım yani listemde olmayanlar bile benim profil resmimi ismimi son görülmemi görebilir , seni sildim ve bi söz paylaştım sen bu sözü görebiliyosan gördüğün sözü buraya yazar mısın? Acil
 
Ben denemeden atmıyorum ki, bu hikaye zımbırtısı ilk çıktığında kardeşimle birlikte denedik, kardeşim beni sildi ve herşeyi açıktı ben paylaştığı durumu göremedim.
 
Çok eminim çünkü adam yanımdaydı, ama kız maalesef bu konunun piri. Biraz araştırmayla, programlar yükleyerek mümkün. Çünkü sayesinde bilişim suçlarından kaynaklı uyuşmazlıklar ben de ilgilenmeye başladım.
 
Bize de yaz lutfen, baya merak ettim bunu ben.
 
 
Son düzenleme:
Bence kız senı kandırıyorda olabılır yok yanımda vs dıye seni deli etmeyede çalışıyor olamaz mı?
Sevgilimin yedi yıl önceki kız arkadaşı,benden önceki kız arkadaşlarına da bir şekilde ulaşmış hatta dediğiniz gibi onları çıldırtma noktasına getirmiş. İşin ilginç yanı erkek arkadaşlarına da whatsapptan ulaşıyor. Allah yardımcısı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…