- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Aynen yani bu konuda şimdi bu düşünülebilir ama ısrarla arkadaşlar ayarı var görebilir şeklinde dedi kendimi anlatmak için perişan oldumKatılıyorum, şimdi kardeşimle denedim ben onda kayıtlı olmadığım zaman onun attığı durumu göremiyorum. O da benimkini göremiyor. Gören arkadaşlarda güvenlik açığı mı var diye düşünüyorum.
AhahahaAynen yani bu konuda şimdi bu düşünülebilir ama ısrarla arkadaşlar ayarı var görebilir şeklinde dedi kendimi anlatmak için perişan oldum
Ben de görmedim valla ya delircektim iyi ki geldinizAhahahayok durumlar kısmında "herkes" diye bir ayar çeşidi gerçekten yok. Kişilerim, şunlar hariç kişilerim, sadece şu kişiler diye 3 ayar var. Herkese açık olması mümkün değil yani. 7 8 yıldır WhatsApp kullanıyorum durum özelliği de bi 3 4 yıldır var. Hiç herkese açık seçeneği olduğunu görmedim.
Bence bu işi müge anlı çözer ancak. Sabah sizi yayına bekliyoruzKızlar geçen gün whatsapta durum yaptım. Kimler bakmış diye bir bakayım dedim. Bi de ne göreyim yabancı bir numara görmüş. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı gözlük takmıştı o yüzden yüzünü pek göremedim. Kim diye sosyal medyadan bakarım diye numarayı sorgulattım onu da kapatmış.
Polislerin böyle bir yetkisi var mı ? Durumlara bakmak gibi ,bu nasıl oluyor
O kişi gerçekten polis midir sizce ?
Neden "aa olabilir haklısınız belli ki sistemsel bir hata" demek yerine laf sokar gibi konuşuyorsunuz. Yazan hemen hemen herkes böyle bir durum olmadığını söylüyor. Sizin gibi 3 4 arkadaşta böyle bir durum var. Geri kalan herkesin mi telefonu fi tarihinden kalma? Telefonumun çıkış yılı 2020,daha yeni alındı. Alınanı çok olmadı. Fi tarihinden kalmadı yani emin olabilirsiniz. İnternette aradım taradım başına gelen bir sürü insan var ama başına gelmeyen bir sürü insan da VAR. Başına gelmeyen insanların sayısı çok daha fazla ki buradaki kimse böyle bir özellik olduğunu bilmiyor.Sizin telefonlar fi tarihinden kalma o zaman, böyle bi özellik var çünkü
Allah Allah.Sizin telefonlar fi tarihinden kalma o zaman, böyle bi özellik var çünkü
Zaten whatsapp'ın telefonun yeniliğiyle veya fi tarihinden kalmasıyla hiçbir alakası yok. İstersen eski telefon kullan whatsapp ayrı bi uygulama ve güncellemesi falan da ayrı yani ne alakaysa. Hakkımda kısmına takmışlar, hakkımdayı kapat diyip duruyolar da hakkımdayla durumun da bi alakası yok. Olabilir herkes ezbere ayar bilmek zorunda değil, iddialaşmanın ortaya çıkması normal tabi ki hatta eğlenceli de. Ama böyle çok bilmişler, bi şey bildiklerini sanıyolar falan filan diyerek çirkin bi boyuta geçilmiş oluyo bence.Neden "aa olabilir haklısınız belli ki sistemsel bir hata" demek yerine laf sokar gibi konuşuyorsunuz. Yazan hemen hemen herkes böyle bir durum olmadığını söylüyor. Sizin gibi 3 4 arkadaşta böyle bir durum var. Geri kalan herkesin mi telefonu fi tarihinden kalma? Telefonumun çıkış yılı 2020,daha yeni alındı. Alınanı çok olmadı. Fi tarihinden kalmadı yani emin olabilirsiniz. İnternette aradım taradım başına gelen bir sürü insan var ama başına gelmeyen bir sürü insan da VAR. Başına gelmeyen insanların sayısı çok daha fazla ki buradaki kimse böyle bir özellik olduğunu bilmiyor.
Bu arada internette bulduğum bir kaynağı paylaşayım size;
Eki Görüntüle 2736912
Link; Whatsapp durumumu rehberde olmayan görür mü - Sosyal Destek
Hakkımda kısmıyla durum kısmı farklı. Durumdan anlık birşeyler paylaşıyorsun, resim video falan. Hakkımda kısmı şurası;Zaten whatsapp'ın telefonun yeniliğiyle veya fi tarihinden kalmasıyla hiçbir alakası yok. İstersen eski telefon kullan whatsapp ayrı bi uygulama ve güncellemesi falan da ayrı yani ne alakaysa. Hakkımda kısmına takmışlar, hakkımdayı kapat diyip duruyolar da hakkımdayla durumun da bi alakası yok. Olabilir herkes ezbere ayar bilmek zorunda değil, iddialaşmanın ortaya çıkması normal tabi ki hatta eğlenceli de. Ama böyle çok bilmişler, bi şey bildiklerini sanıyolar falan filan diyerek çirkin bi boyuta geçilmiş oluyo bence.
Herkese aciksa watsuptan nasil gorur anlamis degilimHerkese acıksa gorur.
Peki.Sizin telefonlar fi tarihinden kalma o zaman, böyle bi özellik var çünkü
Kesinlikle katılıyorum, ama inatla takmışlar hakkımda kısmına. Oraya bakıp bakıp var diyolar yorumlara baktım da. İşte kişi kendinden bilir işi hesabı, bilmedikleri şey hakkında biliyo gibi inatlaşıyolar diyolar ya, kendilerini tarif ediyolar aslında. Yani bu inatçılık, yanıldığını kabul etmeme özelliği niyeyse çok övünülen bir şey. Halbuki tam tersi övünülmesi gereken, güzel olan yanıldığını kabul edebilmek. Böyle basit konularda da bu kadar saldırgan tutum sergilemenin bi anlamı yok yani.Hakkımda kısmıyla durum kısmı farklı. Durumdan anlık birşeyler paylaşıyorsun, resim video falan. Hakkımda kısmı şurası;
Eki Görüntüle 2736934
Bu hakkımda kısmını istersen kişilerim yapabilirsin, istersen herkese açık yapabilirsin istersen kapatabilirsin. Genellikle bu yazı yazar, meşgul müsait okulda işte uyuyor gibi seçeneklerde var, değiştirmek isteyen değiştirir. Mesela bende söz yazıyor.
Ama durum kısmı öyle değil. Durum kısmı şurası;
Eki Görüntüle 2736935
Durumunu ise sadece karşılıklı olarak birbirinizi kaydettiğiniz insanlar görebilir. Herkes göremez. Çünkü böyle bir özellik YOK. Bunu sadece ben değil WhatsApp yardım merkezi de söylüyor. O zaman WhatsApp'ın ne anlamı var. İnatlaşma bir yana emin olmadıkları birşey hakkında laf sokmak hoş birşey değil. Neyse.
Ben bi yorumum da yazdım yani ilk önce denediğim için yorum yaptım biraz önce yine denedim eğer görebilseydi arkadaşım ben de whatsapp güncellenmiş demekki haberim yokmuş derim dedim ama ikincisinde de aynısı oldu. Neden dediğim dedik olsun diye "sizin telefon fi tarihinden kalma" gibi yorum yapılır anlamam . Önemli değil açıkçasıKesinlikle katılıyorum, ama inatla takmışlar hakkımda kısmına. Oraya bakıp bakıp var diyolar yorumlara baktım da. İşte kişi kendinden bilir işi hesabı, bilmedikleri şey hakkında biliyo gibi inatlaşıyolar diyolar ya, kendilerini tarif ediyolar aslında. Yani bu inatçılık, yanıldığını kabul etmeme özelliği niyeyse çok övünülen bir şey. Halbuki tam tersi övünülmesi gereken, güzel olan yanıldığını kabul edebilmek. Böyle basit konularda da bu kadar saldırgan tutum sergilemenin bi anlamı yok yani.
Bilmediği konu hakkında direten hatta laf sokan insanları garip buluyorum. Yıl 2020,internet çağındayız. Herşey 1 tıkla elimizin altında. Benim WhatsApp yardım sayfasına ulaşmam 1 dakikamı bile almadı. Burada destanlar yazılıp polemiğe girmek yerine doğrusu yanlışı neyse öğrenilebilir. Valla aynen öyle haklısınız. Hanımefendi bilmediği konu hakkında araştırma yapmadan biliyormuş gibi inatlaşmış, üstüne bir de "telefonunuz fi tarihinden kalma herhalde" diye laf sokmuş.Kesinlikle katılıyorum, ama inatla takmışlar hakkımda kısmına. Oraya bakıp bakıp var diyolar yorumlara baktım da. İşte kişi kendinden bilir işi hesabı, bilmedikleri şey hakkında biliyo gibi inatlaşıyolar diyolar ya, kendilerini tarif ediyolar aslında. Yani bu inatçılık, yanıldığını kabul etmeme özelliği niyeyse çok övünülen bir şey. Halbuki tam tersi övünülmesi gereken, güzel olan yanıldığını kabul edebilmek. Böyle basit konularda da bu kadar saldırgan tutum sergilemenin bi anlamı yok yani.
Duruma bakmama olayı şöyle de olabilir yani benim listemde de var bir iki kişi onların durumlarına bakmak istemiyorum sona al yaptım yanlışlıkla bile bakmamak için, belki size de öyle yapılmıştır.Bir de soyle bir durum var.Ben bir kisinin butun durumlarini goruyorum.Ama o benim hicbir durumumam bakmadi mesela.Kayitli miyim derseniz kayitliyim aslinda.
Bir de sunu kesfettim.Eger son zamanlarda bazi kisilerle yazismamissam benim hicbir durumumu gormediler.ne zaman mesaj attim.O zaman gormeye basladilar.
Kendileri bilerek bakmıyor olabilirler. Bende çoğu kişinin durumlarına bakmıyorum.Bir de soyle bir durum var.Ben bir kisinin butun durumlarini goruyorum.Ama o benim hicbir durumumam bakmadi mesela.Kayitli miyim derseniz kayitliyim aslinda.
Bir de sunu kesfettim.Eger son zamanlarda bazi kisilerle yazismamissam benim hicbir durumumu gormediler.ne zaman mesaj attim.O zaman gormeye basladilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?