Gay erkek nasıl anlaşılır??

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
yanlış anlaşılmasın ben bu işlere karşı değilim yani öyle mutlularsa öyle yaşamalarını isterim tabii ama merak ederim belki çevremizde de vardır birinin gerçekten gay olduğu nasıl anlaşılır yani öyle kadınsı davrananlar filan rol yapıyormuş gibi geliyor bana o yüzden sordum.
bilgisi deneyimi olan varmıdır??

Az evvelki konuya istinaden açtın bu konuyu dimi

Eşcinsel erkek nasıl anlaşılır hımmm..

Erkek arkadaşlarıyla olan davranışlarına bakılmalı.

Yürümsinden konuşmasından da anlaşılırmış galiba.Öyle derler...

bencede hareketleri ele verir gibi geliyo banada..
birde çok yakışıklı ve yanlızsa gay bu derler kesin.

hiç belli olmuyor çok yakışıklı dediğin çocuk bir andan gay çıkıyor genelde yakışıklılar oluyor zaten

2 tane gay arkadaşım var, birininkini ailesi 8-9 yaşındayken fark etmiş. diğeri güya anne psikolog ama kabul etmeme duygusundan olsa gerek çocuğu bir kızla nişanladı. sonra ayrıldılar tabii.

şimdi bu 2 arkadaşımdaki ortak özellikler;
çok ama çok kibar konuşurlar. küfür etmeme olarak değil, tonlama, kelimeleri söyleme şekilleri, ses tonlarının yumuşaklığı...
vitrin önünden geçerken sadece ben değil, onlar da saçına başına bakar.
kimse yoksa bayanlar tuvaletine girmeyi tercih ederler.
el-kol hareketiyle konuşurlar muhakkak.

gelelim ortak sorularına/sorunlarına

yazım güzel mi? sence nasıl yazım?
cildine ne sürüyorsun maske olarak?
parfümün ne?
xxxxx diye ot varmış, yağ söküyormuş denedin mi?
cildim çok mu pürüzlü?

tanıdığım ennn yakışıklı 3 kişinin 3ü de gaydi ve kesinlkle anlayamamıştım. Kaslı, bakımlı, çooook kültürlü ve inanılmaz çekicilerdi aşırı yakışıklı ve yalnız gözükenler gay diyebilirim aseksüel değillerse. ama benim tanıdıklarımın hiç kırıtık halleri yoktu. gayet normallardi.

kampüste yaptıgım gözlemlerime göre; modayı yakından takip ediyorlar, daha çok renkli pantolon-gömlek-şal kombinliyorlar. genelde yakısıklı oluyorlar, konusmaları fok balıgı gibi, uzatarak konusuyorlar. ilişkileri dışında erkek arkadaşları olmuyor genelde kızlarla arkadaşlık ederler ve kızlarla hiçbir konuyu konusmaktan çekinmezler.

Kendileri söylemeden ya da sevgilileriyle samimiyetini görmeden anlayamazsınız...

Son düzenleme:
robbie williams ın dediği gibi all the best women are married,all the handsome men are gay.mesela matt bomer.

göğüs dekoltesine bakmıyorsa ve fuşya nın ne olduğunu biliyorsa gaydir

ayrıca tırnaklarına bakmasını isteyin. parmaklarını kıvırıp avuç içi yüzüne dönecek şekilde bakıyorsa değil
parmaklarını gerip elinin dışı yüzüne bakacak şekilde bakıyorsa muhtemelen gaydir.

Kimisi yürüyüş, konuşma, bakım (manikür-kaş aldırma), tüm hali tavrıyla belli eder
Kimisi ps'da arkadaşlarıyla maç yapan klasik erkek görünümündedir, anlaşılmaz ama çıkar meydana
Geneli yakışıklıdır.
Bazı höt söt delikanlı ünlülerde de! aşırı erkeksi maço görünümünün altında yatar :)
Her ne olursa olsun sohbeti muhabbet çok keyiflidir
Eğlenceli kişiliklerdir
Gay, cinsiyet değiştiren ya da değiştirmeden bu şekilde davranan tanıdığım insanlar oldu
Tamamiyle Zararsız kişilikler ve yadırgamak bana yanlış gelir

Lie to me diye bi dizi vardi bilen vardir,onun bi bolumunde vardi pekte ispatlanmis gercekler uzerine bi diziydi.bi erkegin yuzune baktigimzda ic gudusel olarak zaten direk anliyomusuz gay oldugunu..yalanini dogrusunu bilmem,ben hic farkettim mi biri icin boyle bisey,hayir

Benim iki gay arkadasim oldu, ikisinin ortak noktalari, kizlarla gezmeyi severler, metrosexuel olurlar, ilgi alanlari bizimkileri gibi (saç, kas, shopping...) birde ikisinde de dovme vardi... ama kadinlar gibi kiskançlik, fesatlik falan olmaz onlarda... çok iyimser ve zararsiz olurlar...

Desene ortalık gay kaynıyor :)bizde niye bu erkekler değer vermıyor diye yakınıyoruz!

ah tatlim birde oyle yakisikli oluyorlar ki...
bir dugunden sonra eglenmeye gitmistik 4-5 kisi ve 1gay arkadasim da ordaydi, esimi taimiyordu ve gozumun onunde esime kesik atmisti çok eglenmistim ya...
ilk defa esimi gozumun onude tavlayan birinden kiskanmadim...
ve ilk defa esim o derece yakisikli bir arkadasimdan (erkek) beni kiskanmadi...

ben çoğunda kolay anlaşıldığını düşünmüyorum.
toplum olarak o kadar ön yargı ve kınama içinde bakılıyor ki onlara..

ne alaka manikur kas altiran gaymis , metrosexuell bi kavram daha var...

kadin gibi hareket edenler rol yapmiyorlar cogu passiv gay olduklari icin , diger türü aktiv gay olduguu icin daha erkeksi durabilir...zaten cogu evli erkek aktiv gaydir .....

gay arkadasim var disi erkek ici kiz:)) severim

Bu sabah otobüste 17-18 yaşlarında iki delikanlı ayaktalar. Bi baktım biri birine doğru eğildi sarıldı öptü. Tekrar öptü. Hülyalı bakışlarla. Otobüsten inince de belinden sarılıp yürüyüp gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…