Gay erkek nasıl anlaşılır??

Eski iş arkadasım vardı cok yakındık kendısıyle dısarıdan bırkac erkek ve eşim dıyordu bu cocuk cok yuvarlak konusuyor kesın gay dıye ınanmazdım bana cok normal gelıyordu tamam cok susluydu falan ama .. bırde hıc bır kızla gormez ama sorardık kımse yokmu dıye gecelık ılıskıler yasarım derdı erkeklerle beraber olup onları kız dıye anlatıyormus sonradan tesadufen ogrendık hala arkadasız ama asla ıtıraf etmedı bıze eskı ısyerındekı herkes bılırdı ama bızım bıldıgımızı o hıcbırzaman bılmeyecek

Cok zor gercekten.Heleki bizim toplumumuz da.escinselleri Yadirgamak asagilamak dizboyu..

eger oyle olsaymis kendi ellerimle bir gay yaratmis olacaktim hem de kocamm en sevdigim renk fuşya ve kizima da çok yakistirdigim için "acaba fuşyasi var mi" "bak bunu aldim hem de fuşya " diye diyeee Allah korusun kocamin namusu benim namusum bi kere evlenmis bir de çocugu falan olmus, izin vermemmm !
simdi aklima gelen soru acaba lezbiyen nasil anlasilir ki? bunun cvbi çok daha zorrr

konuya cok tatlı yorumlar yapılmıs okurken cok guldum sagolun bayanlar benımde bır tanıdıgım vardı okadar nazıktıkı cok dusuncelıydı dısardan bakıldıgında bellı olmuyor ama konustukca nezaketınden bır garıplık var ya dusuncelı bır erkek yada baska bır sey dıyorduk kendı aramızda

Allah vermesın kımseye onların acısından bakıldıgında cok zor, rabbım saglıklı hormonlu hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsaallah

bende lezbıyenlerı merak ettım konuyu okurken

Son düzenleme:
Bu konuda pek bişey bilmem araştırma gereğide duymadım ama bir şey merak ettim acaba zaman geçtikçe farklı hissetme gibi bir durumları oluyormu ?
Yani tekrar kadınlardan hoşlanmak gibi

Bu konuda pek bişey bilmem araştırma gereğide duymadım ama bir şey merak ettim acaba zaman geçtikçe farklı hissetme gibi bir durumları oluyormu ?
Yani tekrar kadınlardan hoşlanmak gibi

Sanmam yurt dışında olanlar evlenip çoluk çocuk yuva bile kuruyor. O zaman biseksüel olurdu iki cinstende hoşlansa

valla bence evlenmeleri bir çok bakımdan daha iyi.. evlenmeleri serbest olsun ki kadınlar da bilsin kim gay kim değil. adamla evleniyosun, :123: iki de çocuk yapıyosun ve sonra adam "ay pardon" diyo sana..

toplum baskısı gizlenmelerine sebep oluyor, onlar da kamuflaj için kadınları kullanıyor, olan gene kadınlara oluyor..

hem bu durum sahiden genetikse, adamın çocuklarına da geçer bu durum ve gay olanların sayısı çoğalır, ki şu an bile sayıları çok fazla..

gerçi kimileri "cinsel tercih" tabir ediyor, bir tercih de söz konusu olabilir demek, bilemiyorum.. :26:

KOnuyla ilgili olarak çok kadınsı davrananlar rol yapmıyorlar aslında ama her gay'de kadınsı davranıcak, kırıtıp ay'lı oy'lu konuşacak pembeye bayılacak diye birşey yok. Mesela lise yıllarında tanıdığım biri vardı. Okulda saklıyorum anlamıyorlar vs. diyordu ama hareketlerinden çok rahat anlaşılıyordu ve yemek, moda gibi konularda çok zevkliydi, başka bir tanıdığımı söylemeseler hayatta anlamazdım, çok erkeksi görünümlüydü, politikayla ilgiliydi vs. ama muhabbetleri iyi oluyor bence genelde.

Giyimlerine dikkat ederler.
Bakımlıdırlar.
Aynı zamanda çok duygusal olurlarmış.

Transseksüellik ile gay olmak birbiriyle çok karıştırılıyor sanırım. Gayler kırıtık olur diye bi şey kesinlikle yok 4 sene aynı sınıfta okuduğum yakın bi arkadaşımın gay olduğunu daha yeni öğrendim diyebilirim ve çocuk kesinlikle normal bi erkek gibi. tek farkı erkeklerden hoşlanması onun dışında futbol hayranı, pes oynamaya falan bayılan tipik bi erkek kendisi. Ama sanırım transeksüeller kendilerini bayan gibi hissettiği için biraz kırıtık oluyorlar ordan anlayabilirsin trans olup olmadığını ama onun dışında gayleri anlamanın bi yolu yok bence:)

benim lise arkadaşım çok kaba, küfürbaz, ezelden beri iri yarı, sakallı vs. bir gençti.şu an tıpkı kendisi gibi biryle yaşıyor
bu olayın aktifi pasifi var genelde pasif olarak adlandırılanlar kibar(!) oluyor sanırım
demem o ki anlamak zor

Sürekli kız muhabbetine karışıyosaaa
Erkeklerin giyimine,duruşuna,herşeyine dikkat edip bide süzüp yorum yapıyosaa
Hatta senin bilmediğin falcıları bile biliyosa bence şüphelenicek bi durum var gibi görünüyo

yanarım yanarımda RİCKY MARTİN e yanarım.... anlamak ne mümkün öyle seksi bir erkeğin gay olduğunu:):):gitti dağ gibi yiğit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…