Gay erkek nasıl anlaşılır??

Benim tanıdığım biri var, 'aayyy' kelimesini çok kullanır. Ses tonu incedir yada kendi inceltiyor bilemiyorum. Yürüyüşü de çok naiftir. Kırılacak gibi durur. Ben o kişinin gay olduğunu düşünürüm yada hormanları bozuk kız gibi

benim eşimdende şüpeleniyorum ama bilmiyorum benim geceliklerimi giyiyo galiba

ben fatihten yaptım çok güzel saten gecelik set aldım eşimede rob takım aldım ikimizde giyiyoz deyişik olarak o benimkini ben onunkini

Bu yorum da size ait?

Ben hiç gay tanımadım, ya da ben farketmedim.

Ama lezbiyen arkadaşım var bi tane, onu da sonradan öğrendim çok şaşırmıştım.
Çokta severim kendisini ama eşim de bildiği için müsade etmiyor görüşmemize. Bana da yan gözle bakar diye kıskanıyor beni kız arkadaşımdan

Bende bilmiyorum
Yorumları okumaya çalıştım
bi bakışta anlaşılır diyen bile var
Ben mi safım ne ya gay görmedim ya da öyle kolay çakılacak bişey değil bu

ünv.te de bir çocukla tanıştım.ortak arkadaş grubumuzdaydı.manken gibiydi.ayrıca çok kibardı,kadın ruhundan anlıyordu :)

tamam dedim hayalimdeki adamı buldum,İnşallah benden hoşlanır da bu ilişki evliliğe kadar gider diye düşündüm.

kısa bir süre sonra bu yağuşuklu :) yanında başka bir çocukla geldi.el ele tutuşmuşlar,bildiğin iki sevgili..benimle tanıştırdı,erkek arkadaşım dedi

şok olmuştum,oldu balım dedim ve ilişkilerine saygı duydum.

Bende bilmiyorum
Yorumları okumaya çalıştım
bi bakışta anlaşılır diyen bile var
Ben mi safım ne ya gay görmedim ya da öyle kolay çakılacak bişey değil bu

Ben de safım galiba :) Hiç anlamam

Senin yanında sevgilini yandan yandan süzüyorsa...
Amann bundan da karı olmaz sana diye sevgiline senin yanında akıl veriyorsa bahsettiğimiz kişiyi yolabilirsin
İşin şakası bi yana tamamen hormonlarla ilgili olan bir durum olsa da Allah yardımcıları olsun böyle kişilerin.
Malum ülkemizde çok hoşgörülü(!) insancıklar var

benim eşimde iç giyimlerimden giyo galiba gaymı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…