- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Teşekkür ederim. Hem cevabınız için. Hem de tutmayanlari dovmediginiz için :)Gaziantepliyim
31 yıldır gazıantepde yasıyorum
Okadar sehır gezdım yurt dısı gordum
Gazıantepde kı ınsanlıgı saygıyı goremedım hıc bı yerde
Acıkcası okuduklarıma uzuldum
Gazıantep cogu ilden cook daha buyuk cok gelısmıs cok modern bı sehırdır
Cok fazla göç alan her cesıt din ve mezhebın bı arada sorunsuzca yaşadıgı dogunun parisi dıye heryerde ün yapmış bı sehırdır.
Gece gec saatde rahatlıkla cıkabılıyorum kımse kımseye karısmaz ıstedıgımı gıyerım o rahatlıga sahıp herseyı kaldırabılır bı sehır
Ramazan dıye kepenklere kılıt vurulmuyor musluman olan var olmayan var oruc tutan var tutmayan var nıye dovelim sızı
Ben size tuttuğunuz icin saldiriyor muyum mesela sokakta?
Gaziantepliyim
Acıkcası okuduklarıma uzuldum
Gazıantep cogu ilden cook daha buyuk cok gelısmıs cok modern bı sehırdır
Cok fazla göç alan her cesıt din ve mezhebın bı arada sorunsuzca yaşadıgı dogunun parisi dıye heryerde ün yapmış bı sehırdır.
Gece gec saatde rahatlıkla cıkabılıyorum kımse kımseye karısmaz ıstedıgımı gıyerım o rahatlıga sahıp herseyı kaldırabılır bı sehır
Ramazan dıye kepenklere kılıt vurulmuyor musluman olan var olmayan var oruc tutan var tutmayan var nıye dovelim sızı
Böyle bunlar yaa. Erkek versiyonlari da elleri satirli. 4 kadın alan..salya sacarak saldıran tipler.maalesef burda bile inşallah dayak yersin yazanlar olmuş...
bir kadın, nasıl olur da bir hemcinsinin kendisiyle aynı şekilde ibadet etmiyor diye dövülmesini diler aklım almıyor...
Gaziantepliyim
Ben size tuttuğunuz icin saldiriyor muyum mesela sokakta?
Sonuç; ben size saldirmiyorum. Saygi duyuyorum.ben size bunu onaylamadığımı belirttim herkesin hayatı kendine ister tutun ister tutmayın ama aynı ortamda yaşıyorsanız saygı duyacaksınız !
saygı duyulmadığı için bunlar yaşanıyor zaten
Yapmam evet :)Sokakta değil burda saldıryorsunuz ya her fırsatta hani. Yoksa siz öyle bişey yapmazmısınız hiç? Pardon ya bak yine anladık anlıycağmızı dmi tüh.
Teşekkür ederim ALLAH kotu niyetli insanlarfan uzak etsin herzaman beklerim Gaziantep e emin olun pişman olmazsınız sıcağı dışında
Lou kimsenin kimseye saldirsigi yok kafanda ne yaratip buna inaniyorsun bilmiyorum ama saygi gormek istiyorsan ince saygi gostereceksin.Ben size tuttuğunuz icin saldiriyor muyum mesela sokakta?
Gel kiz..kebap ismarliyim yarın. Katmer var bi de.aman yarabbi...O değil de Karadeniz li biri olarak Antep mutfağına hastayım. Sırf yemek için bile gidilir o şehre.
Teşekkür ederim. Hem cevabınız için. Hem de tutmayanlari dovmediginiz için :)
Sin
Sonuç; ben size saldirmiyorum. Saygi duyuyorum.
Siz benim yememe icmeme karisirsanizve saldirirsaniz saygi duymuyorsunuz demektir.
Benim su icmemle orucunuz etkileniyorsa tutmayin zati
Laiklik ne güzel bir şey yaa. Iyi ki şeriat yok. Falaka recm idam kol kesme vs..Lou kimsenin kimseye saldirsigi yok kafanda ne yaratip buna inaniyorsun bilmiyorum ama saygi gormek istiyorsan ince saygi gostereceksin.
Ben de oruc tutmuyorum,pek topuklu,pek sari sacli,pek makyajliyim lakinnnn kapali arkadaslarima saygim sonsuz sen her konu da dine giydirirsen saygi goremezssin.
Amacin nedir necisin kimsin bilemiyorum ama cumlelerin cok avam ozenti dahasi...
G.doguda yasiyorsun antepten korkuyosun antep oldukca gelismis bir sehir.
Haa sen oruclu adamlara buradaki gibi saydirirsan reelde dayak yermisin bilemem ama buyuk tepki cekersin.
Laik bir ulkedeyiz kafan da oyle bir dunya yaratmissin ki her konun da ayri fiyasko.
Antepte seni oruc tutuyosun diye dovecek olsalardi emin ol lokantalari da taslarlardi ramazanda.git geziyormuaun napiyorsan yap.
Ahhh ahhh... işte dinimizi savunurken böyle dikenler çıkıp gülün bütün güzelliğini söndürüyor ve ben çok utanıyorum. Söyleyecek söz kalmıyor maalesef...maalesef burda bile inşallah dayak yersin yazanlar olmuş...
bir kadın, nasıl olur da bir hemcinsinin kendisiyle aynı şekilde ibadet etmiyor diye dövülmesini diler aklım almıyor...
Dünya da savaşlar inanışlardan çıkıyor oruç tutuyor diye dövülen insanlar da var farklı ülkelerde siz birinin yaptığını tüm herkese mal edemezsiniz dinimiz hoşgörü dinidir çalıştığım da çok farklı dinlerden müşterim vardı onlar beni dövmedi ben de onlarıTeşekkür ederim. Hem cevabınız için. Hem de tutmayanlari dovmediginiz için :)
Yav bacimbunun etkilenmekle alakası yok "SAYGI"yla alakası var biri sizden farklı diye ona "YOBAZ" diyebilecek kadar dar görüşlü bir insanın burada ben elitim ben farklıyım havalarında takılması da ayrı bir komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?