gaziantepte ramazan

Teşekkür ederim. Hem cevabınız için. Hem de tutmayanlari dovmediginiz için :)

Çok güzel anlatmışsınız canm. Konu sahibinin derdi bu olsa bu açıklama gayet yeterli olurdu ama mesele gaziantep değil ne yazık ki

maalesef burda bile inşallah dayak yersin yazanlar olmuş...
bir kadın, nasıl olur da bir hemcinsinin kendisiyle aynı şekilde ibadet etmiyor diye dövülmesini diler aklım almıyor...
Böyle bunlar yaa. Erkek versiyonlari da elleri satirli. 4 kadın alan..salya sacarak saldıran tipler.

Ben size tuttuğunuz icin saldiriyor muyum mesela sokakta?

Sokakta değil burda saldıryorsunuz ya her fırsatta hani. Yoksa siz öyle bişey yapmazmısınız hiç? Pardon ya bak yine anladık anlıycağmızı dmi tüh.

Sin
ben size bunu onaylamadığımı belirttim herkesin hayatı kendine ister tutun ister tutmayın ama aynı ortamda yaşıyorsanız saygı duyacaksınız !
saygı duyulmadığı için bunlar yaşanıyor zaten
Sonuç; ben size saldirmiyorum. Saygi duyuyorum.
Siz benim yememe icmeme karisirsanizve saldirirsaniz saygi duymuyorsunuz demektir.

Benim su icmemle orucunuz etkileniyorsa tutmayin zati

Ben size tuttuğunuz icin saldiriyor muyum mesela sokakta?
Lou kimsenin kimseye saldirsigi yok kafanda ne yaratip buna inaniyorsun bilmiyorum ama saygi gormek istiyorsan ince saygi gostereceksin.
Ben de oruc tutmuyorum,pek topuklu,pek sari sacli,pek makyajliyim lakinnnn kapali arkadaslarima saygim sonsuz sen her konu da dine giydirirsen saygi goremezssin.
Amacin nedir necisin kimsin bilemiyorum ama cumlelerin cok avam ozenti dahasi...
G.doguda yasiyorsun antepten korkuyosun antep oldukca gelismis bir sehir.
Haa sen oruclu adamlara buradaki gibi saydirirsan reelde dayak yermisin bilemem ama buyuk tepki cekersin.
Laik bir ulkedeyiz kafan da oyle bir dunya yaratmissin ki her konun da ayri fiyasko.
Antepte seni oruc tutuyosun diye dovecek olsalardi emin ol lokantalari da taslarlardi ramazanda.git geziyormuaun napiyorsan yap.

Metanet de beyran içmek
Zekeria ustada katmer yemek
Tahmis kahvesınde kahve icmek

Antebın 3 sartlarındandır :)

Ataturkun antepdekı evını
Oyuncak muzesını
Bakırcılar caddesını
Zeugma muzesını
Antep kalesını
Gezegenevini
Turkıyenın en buyuk hayvanat bahcesı bızde orman ıcınde gormek ıstersenız
Rum kale

Buralara kesın gıdın
En az 10 gun lazım 2 gunde ancak buralara gıdılır

Sin

Sonuç; ben size saldirmiyorum. Saygi duyuyorum.
Siz benim yememe icmeme karisirsanizve saldirirsaniz saygi duymuyorsunuz demektir.

Benim su icmemle orucunuz etkileniyorsa tutmayin zati

bunun etkilenmekle alakası yok "SAYGI"yla alakası var biri sizden farklı diye ona "YOBAZ" diyebilecek kadar dar görüşlü bir insanın burada ben elitim ben farklıyım havalarında takılması da ayrı bir komedi

Laiklik ne güzel bir şey yaa. Iyi ki şeriat yok. Falaka recm idam kol kesme vs..

maalesef burda bile inşallah dayak yersin yazanlar olmuş...
bir kadın, nasıl olur da bir hemcinsinin kendisiyle aynı şekilde ibadet etmiyor diye dövülmesini diler aklım almıyor...
Ahhh ahhh... işte dinimizi savunurken böyle dikenler çıkıp gülün bütün güzelliğini söndürüyor ve ben çok utanıyorum. Söyleyecek söz kalmıyor maalesef...

Dünya da savaşlar inanışlardan çıkıyor oruç tutuyor diye dövülen insanlar da var farklı ülkelerde siz birinin yaptığını tüm herkese mal edemezsiniz dinimiz hoşgörü dinidir çalıştığım da çok farklı dinlerden müşterim vardı onlar beni dövmedi ben de onları
İslamafobi de var farklı ülkelerde şu günlerde şu konuyu açmanızdaki amacı söylemlerinizi hiç anlamadım
Recm diyorsunuz ya !!!
Ben çok şort giydim
Şort giydi diye tekme yiyen kızımız vardı
Birileri yaptı diye herkesin kalbini kıramazsın burda bir sürü Antep li arkadaş var özür dileyin lütfen!!!!

Eklentiler

• 5EF46B53-F8A4-41A3-A8B8-B88BF2DEF7B5-649-000000B70C20290D.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 89
bunun etkilenmekle alakası yok "SAYGI"yla alakası var biri sizden farklı diye ona "YOBAZ" diyebilecek kadar dar görüşlü bir insanın burada ben elitim ben farklıyım havalarında takılması da ayrı bir komedi
Yav bacim
Biri su içiyor diye etkileniyorsan tutma. Zaten anlami kalmamis olur tuttugun orucun
Birak millet icsin suyunu.

Onlar seni umursamiyor. Sen de onlarin icmesini umursama..rahat ol

Saygi da saygi diye aglama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…