gaziantepte ramazan

İpekim harikasın...

Yoo dilemem. Akıl fikir sahibi olanlarla gayet guzel yazistim zaten. Bir sehirde yemek yenir mi diye sormak, ozur dilemem icin bir sebep degil.

Iyi niyetle cevap yazan antepli arkadaslara teşekkür ettim zaten.

Buradaki dar beyinli yobazlar da umurumda degil

nickiniz her zaman atifta oldugu isim dolayisiyla dikkatimi cekmistir. yalniz ne yazik ki kendisinin ironiyi asip da entellektuel dunyanin atalarini tam manasiyla kadin dusmani yapmasi gibi; siz de bu ramazan konusunda ironiyi asmissiniz.

oruc tutmuyorum, tutana da saygim var. ramazan kulturunu de bilhare cok severim.

insanlari oruc tutuyor diye yobaz seklinde tanimlamak ne diye?

acikcasi nickini bilerek almis biri iseniz, yani bu denli entellektuel birikiminiz varsa, cok daha kalifiye bir bakis acisiyla yaklasmaliydiniz bu konuya. size ben boylesi bir uslubu layik gorurdum.

konunuz ciddi anlamda beni hayal kirikligina ugratti lou salome

Yobaz ,dinde bağnazlığı aşırıya vardıran,başkalarına baskı yapmaya yönelen kimse diye geçiyor tdk'da.
Neden buna bu kadar alınıldı anlamadım? Evet uslubu sert konu sahibinin ama oruç tutanlar yobazdır dememiş. Zaten bunu böyle genellemek doğru olmaz. Oruç tutupta kendi ibadetini usulünce yapan insana saygım sonsuz,bende tuttuğumda kendime tutuyorum,kim ne yiyor ne içiyor,neden oruç tutmuyor beni ilgilendirmiyor. İlgilendirmemelide.
Açık olan bir mekanda oturup yemek yiyorsam buda kimseyi ilgilendirmemeli.
Kendimize bakalım,kendimizle ,kendi nefsimizle ilgilenelim. O zaman sorun kalmaz.

Yoo dilemem. Akıl fikir sahibi olanlarla gayet guzel yazistim zaten. Bir sehirde yemek yenir mi diye sormak, ozur dilemem icin bir sebep degil.

Iyi niyetle cevap yazam antepli arkadaslara teşekkür ettim zaten.

Yobazlar da umurumda degil
Yobaz var mı ? Demek
Recm olur muyum demek
Senşn orda yaşayan Veya sen yobaz mısın ? Demek olmuyor mu?

Dayak yiyenler mudanyadaydi. Sahil kasabasi. Hamile olan kuzenim su anda gaziantepte ben ondan bahsettim. Yani cogu yerde boyle tatsizliklar yasaniyor maalesef

Yav bacim
Biri su içiyor diye etkileniyorsan tutma. Zaten anlami kalmamis olur tuttugun orucun
Birak millet icsin suyunu.

Onlar seni umursamiyor. Sen de onlarin icmesini umursama..rahat ol

bence siz rahat olun..
derin bi nefes alınn..
ve yazdığım mesajları tekrar okuyun sırf cevap yazmak için cevap yazamayın yazdıklarım havada kalıyor

Fatih bile aşmış kendini dağılalım

Harikasıniz..zeugmayi gordum..bayildim. ama bi daha giderim arkadaslarla. Müthiş eserler var.

Lou, eğer Ortadoğu'ya gezmeye gelse bunalirdi kadın...

Şöyle söyleyim o zaman Beyoğlu nda çalışırken yanımdaki kliseye gittik arkadaş orda oturdu muz yedi görevli uyardı burası ibadet hane sen yapıyorsun diye arkadaşım özür diledi ama inat etse böyle inanışa saygı göstermese çok açıktım dışarımı çıkayım dese çok büyük tepki görürdü
Saygısızlık her yerde tepki çeker

Harikasıniz..zeugmayi gordum..bayildim. ama bi daha giderim arkadaslarla. Müthiş eserler var.
gazıantep genelde yemeklerle ün yapmıs bununda sebebı gastronomı odulu almıs olması fakat aslında azımsanamayacak kadar cok muzesı var
ınanılmaz bı tarıhı var

benım yurt dısından da sehır dısından da antebı gormeye gelen cok arkadasım oldu
hepsının ortak soyledıklerı

bız burayı yemek sehrı sanıyorduk en cok muze gorduk
cok degısık kulturler var farklı busuru dın ve mezhep bı arada yasıyorsunuz sorun cıkmıyor mu
sokakta tranvayda otobusde lokantada bıle yabancı oldugumuzu hemen anlayıp bıze yol yon gosterıp yardımcı oluyorlar
tekrar gelıcez

bunları ıstısnasız duydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…