- 14 Eylül 2014
- 851
- 1.018
- 208
- Konu Sahibi lou salome
-
Ooo o zaman alisiksiniz her zaman beklerimBilirim o sıcağı Antakyayla çok benziyor o yönden
İpekim harikasın...Lou kimsenin kimseye saldirsigi yok kafanda ne yaratip buna inaniyorsun bilmiyorum ama saygi gormek istiyorsan ince saygi gostereceksin.
Ben de oruc tutmuyorum,pek topuklu,pek sari sacli,pek makyajliyim lakinnnn kapali arkadaslarima saygim sonsuz sen her konu da dine giydirirsen saygi goremezssin.
Amacin nedir necisin kimsin bilemiyorum ama cumlelerin cok avam ozenti dahasi...
G.doguda yasiyorsun antepten korkuyosun antep oldukca gelismis bir sehir.
Haa sen oruclu adamlara buradaki gibi saydirirsan reelde dayak yermisin bilemem ama buyuk tepki cekersin.
Laik bir ulkedeyiz kafan da oyle bir dunya yaratmissin ki her konun da ayri fiyasko.
Antepte seni oruc tutuyosun diye dovecek olsalardi emin ol lokantalari da taslarlardi ramazanda.git geziyormuaun napiyorsan yap.
Yoo dilemem. Akıl fikir sahibi olanlarla gayet guzel yazistim zaten. Bir sehirde yemek yenir mi diye sormak, ozur dilemem icin bir sebep degil.Dünya da savaşlar inanışlardan çıkıyor oruç tutuyor diye dövülen insanlar da var farklı ülkelerde siz birinin yaptığını tüm herkese mal edemezsiniz dinimiz hoşgörü dinidir çalıştığım da çok farklı dinlerden müşterim vardı onlar beni dövmedi ben de onları
İslamafobi de var farklı ülkelerde şu günlerde şu konuyu açmanızdaki amacı söylemlerinizi hiç anlamadım
Recm diyorsunuz ya !!!
Ben çok şort giydim
Şort giydi diye tekme yiyen kızımız vardı
Birileri yaptı diye herkesin kalbini kıramazsın burda bir sürü Antep li arkadaş var özür dileyin lütfen!!!!
hayır abartmıyorum.biraz abartmıyo musunuz?
Yobaz var mı ? DemekYoo dilemem. Akıl fikir sahibi olanlarla gayet guzel yazistim zaten. Bir sehirde yemek yenir mi diye sormak, ozur dilemem icin bir sebep degil.
Iyi niyetle cevap yazam antepli arkadaslara teşekkür ettim zaten.
Yobazlar da umurumda degil
Dayak yiyenler mudanyadaydi. Sahil kasabasi. Hamile olan kuzenim su anda gaziantepte ben ondan bahsettim. Yani cogu yerde boyle tatsizliklar yasaniyor maalesefBursanin neresi ki orasi?
Ben ramazanda gayet yiyip icen cok gordum, heykel yildirim tarafinda bagnazlar bulunur belki ama nilufer' de okadar cikmiyor zannimca.
Hamileye ne sorabilir ki insan, bnde hamileyken oruc tutmadim, manav aldigim kirazi yikayip vermisti yolda canim cekerde yerim diye..
Yav bacim
Biri su içiyor diye etkileniyorsan tutma. Zaten anlami kalmamis olur tuttugun orucun
Birak millet icsin suyunu.
Onlar seni umursamiyor. Sen de onlarin icmesini umursama..rahat ol
Yoo dilemem.
Buradaki dar beyinli yobazlar da umurumda degil
Fatihte suyunu içerek gezen muhafazakar kızlarımız var, dayak yiyen görmedim ama yeme riski var mı? var.. yani bu ülkede karı-koca yan yana yürüdüğü için dayak yiyen bir çift vardı geçenlerde.. artık gözünüzün üzerindeki kaşınız hoşlarına gitmediği için bile dayak yeme potansiyeli var bence
Harikasıniz..zeugmayi gordum..bayildim. ama bi daha giderim arkadaslarla. Müthiş eserler var.Metanet de beyran içmek
Zekeria ustada katmer yemek
Tahmis kahvesınde kahve icmek
Antebın 3 sartlarındandır :)
Ataturkun antepdekı evını
Oyuncak muzesını
Bakırcılar caddesını
Zeugma muzesını
Antep kalesını
Gezegenevini
Turkıyenın en buyuk hayvanat bahcesı bızde orman ıcınde gormek ıstersenız
Rum kale
Buralara kesın gıdın
En az 10 gun lazım 2 gunde ancak buralara gıdılır
Fatih bile aşmış kendini dağılalım
hayır abartmıyorum.
Lou, eğer Ortadoğu'ya gezmeye gelse bunalirdi kadın...nickiniz her zaman atifta oldugu isim dolayisiyla dikkatimi cekmistir. yalniz ne yazik ki kendisinin ironiyi asip da entellektuel dunyanin atalarini tam manasiyla kadin dusmani yapmasi gibi; siz de bu ramazan konusunda ironiyi asmissiniz.
oruc tutmuyorum, tutana da saygim var. ramazan kulturunu de bilhare cok severim.
insanlari oruc tutuyor diye yobaz seklinde tanimlamak ne diye?
acikcasi nickini bilerek almis biri iseniz, yani bu denli entellektuel birikiminiz varsa, cok daha kalifiye bir bakis acisiyla yaklasmaliydiniz bu konuya. size ben boylesi bir uslubu layik gorurdum.
konunuz ciddi anlamda beni hayal kirikligina ugrattilou salome
gazıantep genelde yemeklerle ün yapmıs bununda sebebı gastronomı odulu almıs olması fakat aslında azımsanamayacak kadar cok muzesı varHarikasıniz..zeugmayi gordum..bayildim. ama bi daha giderim arkadaslarla. Müthiş eserler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?