- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Bi ifade edebilseniz kendinizi...Yobaz var mı ? Demek
Recm olur muyum demek
Senşn orda yaşayan Veya sen yobaz mısın ? Demek olmuyor mu?
en saygılı sehır ve ulke anketıne tabı tutmuyoruz bı yerı ...yani izmirden işviçreden filan daha saygılı yani. hmmm peki.
haberlerde hep kotu seyler anlatıldıgı ıcın genel olarak oyle bı kanı var sorunuz gayet normalAlgi sorunu olanlar için ek:
Oruç tutanlar yobazdir demedim
Antepte yobaz miktari nedir, gezmeme engel olur mu dedim.
Evet ağzınızı toplayınMune hanim öyle şey yapmaz. Ağzını topla
Yav iki saattir magdurum da magdurum, saygi da saygi, yemesinler icmesinler diye zirlamiyor musun?bence siz rahat olun..
derin bi nefes alınn..
ve yazdığım mesajları tekrar okuyun sırf cevap yazmak için cevap yazamayın yazdıklarım havada kalıyor
Ne kadar iyisiniz yaa..haberlerde hep kotu seyler anlatıldıgı ıcın genel olarak oyle bı kanı var sorunuz gayet normal
gelınce seveceksınız :)
bu arada sıze ozelden numaramı yazıcam olur ya bırseye ıhtıyacınız olursa bana ulasabılırsınız
ilk harfinden son harfine tahrik dolu çirkin konuKızlar, bu haftasonu antebe gidelim diyoruz. ama gündüzleri ramazan diye restoranlar kapalı mıdır, katmerci ve beyrancı kapalı mıdır, ağız tadıyla tahmis kahvesinin 400 yıllık binasında kahvemizi içemez miyiz, sokakta su içsek ramazanın 100. dayağını da biz mi yeriz gibi sorularım var size.
özetle, antep yobazlarla mı dolu, yani tarzı nedir,
yoksa insana saygı duyan ve istediğimiz gibi gezebilmemizi sağlayacak bir ortam var mı?
not: olmadı hataya gidicez. hataya ramazanda gitmiştim, şahaneydi. Insanlari da öyle. Ama primer tercihim antepten yana. Antebe çok hakim degilim, iyice gezmek istiyorum.
Senin derdin İslamlaBöyle bunlar yaa. Erkek versiyonlari da elleri satirli. 4 kadın alan..salya sacarak saldıran tipler.
en saygılı sehır ve ulke anketıne tabı tutmuyoruz bı yerı ...
gıttıgım ve gordugum sehırlere bakarsam ve kıyaslarsam
yol verme yön gosterme yardımcı olma ve güleryüz konusunda antep asla kıyaslanamaz.
istersenız gelin görün buyrun basımın ustunde yerınız var
Yav iki saattir magdurum da magdurum, saygi da saygi, yemesinler icmesinler diye zirlamiyor musun?
Diyorum ki ben seni takmiyorum. Tutmanla ilgilenmiyorum. Sen de benim su icmemle ilgilenme. ben içince etkilenme diyorum.
Girdi mi kafana?
Giderken eski kiyafet gotursunc.p. teslim ol direnme!
Üf sus tamam.emin ol şurda sana çok şey söylerdim ancak senin çekmek istediğin yere gelmiceğim cicim
kaostan besleniyorsun resmen uğraşacak başka bir şey yok herhalde ne kadar konuşsam boş nato mermer nato kafa
4 kadın normal bişi diyosun...Senin derdin İslamla
+1000İnanın artik konularinizi sadece karsit fikirlileri kiskirtmak amacli yazdiginizi düşünüyorum
Yobaz ne demek ya bende oruc tutuyotumda tutmayanlara dindiz imandiz gözüyle bakmiyorum herkesin hayati kendine deyip geciyorum peki siz ne akla hizmet bu insanlari yobaz diye yaftaliyorsunuz
Siz alın sevgilinizlevsarabinizi elinize kendiniz gibi elit zumrenin olfugu mrkanlarda cılginca eglenin yobazlarin oldugu memlekette ne isiniz var
mini etek gıyınen yok mudur yanı :)ben hala abarttığınızı düşünüyorum. neyse. yani şimdi mini eteği giydik gezdik ramazanda kimse bişey demiyor he mi? valla ilginçmiş.
Giderken eski kiyafet gotursun
Mumkunse 38 beden ve etiketsiz
Beğenmediğiniz ortadoğu da ne işiniz varLou, eğer Ortadoğu'ya gezmeye gelse bunalirdi kadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?