gaziantepte ramazan

yani izmirden işviçreden filan daha saygılı yani. hmmm peki.
en saygılı sehır ve ulke anketıne tabı tutmuyoruz bı yerı ...
gıttıgım ve gordugum sehırlere bakarsam ve kıyaslarsam
yol verme yön gosterme yardımcı olma ve güleryüz konusunda antep asla kıyaslanamaz.
istersenız gelin görün buyrun basımın ustunde yerınız var

Bikmadinizi mi artik su durumlardan ramazandaa dayak yermiyimm siz bu dini ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama gercek muslumanlardan asla dayak yemezsiniz oruc tutmadiginiz icin . Dayak atmak isteyen toplulugun da ne kadar dinlerini benimsedikleri tartisilir .Ayrica ramazann karsimda su icme saygi duy gibi cumleleri gereksiz buluyorum. Hic mi nafile oructan haberiniz yok , bu dinde sadece ramazanda oruc tutulmazz . Allahim bir kurtulamadik su sacma kutuplasmalardan iki tarafta birbirini yobazlar diye yaftalaması yok mu , hepimiz de ayri ayri yobaziz saygi duyamiyoruz kimseye .

Algi sorunu olanlar için ek:
Oruç tutanlar yobazdir demedim
Antepte yobaz miktari nedir, gezmeme engel olur mu dedim.
haberlerde hep kotu seyler anlatıldıgı ıcın genel olarak oyle bı kanı var sorunuz gayet normal
gelınce seveceksınız :)
bu arada sıze ozelden numaramı yazıcam olur ya bırseye ıhtıyacınız olursa bana ulasabılırsınız

bence siz rahat olun..
derin bi nefes alınn..
ve yazdığım mesajları tekrar okuyun sırf cevap yazmak için cevap yazamayın yazdıklarım havada kalıyor
Yav iki saattir magdurum da magdurum, saygi da saygi, yemesinler icmesinler diye zirlamiyor musun?

Diyorum ki ben seni takmiyorum. Tutmanla ilgilenmiyorum. Sen de benim su icmemle ilgilenme. ben içince etkilenme diyorum.

Girdi mi kafana?

Ne kadar iyisiniz yaa..
Cok sağolun.
Her sehirde var..berbat bir ülke olduk. Sizin orda durum ne diye konu açayım dedim. Olay oldu.

ilk harfinden son harfine tahrik dolu çirkin konu

ben hala abarttığınızı düşünüyorum. neyse. yani şimdi mini eteği giydik gezdik ramazanda kimse bişey demiyor he mi? valla ilginçmiş.

Yav iki saattir magdurum da magdurum, saygi da saygi, yemesinler icmesinler diye zirlamiyor musun?

Diyorum ki ben seni takmiyorum. Tutmanla ilgilenmiyorum. Sen de benim su icmemle ilgilenme. ben içince etkilenme diyorum.

Girdi mi kafana?

emin ol şurda sana çok şey söylerdim ancak senin çekmek istediğin yere gelmiceğim cicim
kaostan besleniyorsun resmen uğraşacak başka bir şey yok herhalde ne kadar konuşsam boş nato mermer nato kafa

emin ol şurda sana çok şey söylerdim ancak senin çekmek istediğin yere gelmiceğim cicim
kaostan besleniyorsun resmen uğraşacak başka bir şey yok herhalde ne kadar konuşsam boş nato mermer nato kafa
Üf sus tamam.
İzlediğin ucuz dizilerden öğrendiğin "kaostan beslenme" laflarını da mahallende kullan. Bana kullanma.

+1000

ben hala abarttığınızı düşünüyorum. neyse. yani şimdi mini eteği giydik gezdik ramazanda kimse bişey demiyor he mi? valla ilginçmiş.
mini etek gıyınen yok mudur yanı :)
bu sıcakta pardon da kımse uzun uzun gıyemez zaten 50 dereceyı goruyor burda hava :)
önyargınızı kırmanızı tavsıye ederım sıze ...

burda her dın ve mezhepden her ulkeden insan var
eger sandıgınız gıbı saygısız bı sehır olsa baska ulke ve sehırlerden ınsanlar burda yaşayamazdı
bılmeden konustugunuz ıcın normal karsılıyorum dusuncenızı

eger antebe yolunu duserse veya gelmek ıstersenız buyrun
daha nasıl ızah edebılırım

ıstedıgınızı dusunmekte serbestsınız ama algı yapılması benı rahatsız eder :)
bu arada izmirde sadece etek gıyınen kadınları olduren bı seri katil vardı ?

yanı bakıs acısı bukadar basıt olmamalı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…