- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Oruc ben de tutamiyorum.tutabilene sonsuz saygi duyuyorum.bu neden le kimsenin gozune soka soka ne su icerim ne yemek yerim.
Oruc tutmuyorsunuz diye kimse sizi taslamaz isirmaz merak etmeyin.
Sizin tabirle yobaz degiller.
Ay ısırılmaktan çok korkarim :)Oruc ben de tutamiyorum.tutabilene sonsuz saygi duyuyorum.bu neden le kimsenin gozune soka soka ne su icerim ne yemek yerim.
Oruc tutmuyorsunuz diye kimse sizi taslamaz isirmaz merak etmeyin.
Sizin tabirle yobaz degiller.
Amacını anlamıyorlar çünkü neden tuttuklarını bilmiyorlar, amaç açın halinden anlamak değil mi? E tamam al işte sana fırsat anla işte nasıl oluyormuş.Neden rahatsiz oluyorlar anlamiyorum. Ben her sabah esime cocuguma kahvalti hazirliyorum, onlar yerken kitap okuyorum. Hic rahatsiz olmadim. Canim falan cekmiyor. Mutlu oluyorum hatta aaaa benim oglan ne guzel yiyor diye
Calisirken hamileyken cok sorun yasadim,masada su icemezsin, kalk mutfaga git orada da oturanlar var yine icemezsin, napayim wcde su mu iceyim valla yiprandiydim.
Oruc tutuyorsun diye dayak mi yedin?Sizmi saldirmiyormusunuz?
Eminmisiniz?
Degil mi ama? Restoranda iftar yaparken hic dusunme geregi duymuyorlar o kendilerine servis yapan insan da acaba oruclu mu acaba orucunu acabildi mi diye. Saygiysa herkese saygi. Herkes isine geldigi gibi davraniyor.
Yürü be captain.
Saygı saygi diye aglarlar.
Ama Biz onlara saldirmazken, onlar bize saldırır.
Pardon da ben Zaten dayak atmaya hakları var diye bir cümle kullanmadım. Nereden ne bulsak da yürüsek diye bakıyorsunuz.insanlar nefislerine hakim olamıyorsa neden dayak ile terbiye etmeye çalışıyorlar karşılarındakini?
bizim dinimizde de kültürümüzde de dayak ile karşındakini terbiye etmek var mıdır?
allahın muaf tuttuğu hasta,yaşlı,çocuk, hamile, seferi insanlar sokakta bayılmamak için su içince müdahele etmek kimin haddine?
hangi peygamberin ümmeti olduğumuzu unutmayalım.
bizim dinimiz hoşgörü dinidir, zorlama yoktur.
Evet cafeler acik. Ama bakislar pek hos degil onu anlatmaya calisiyorum. Konu sahibi de rahatsiz olabilir. Bursa da ayni sekilde. Tvde izlemis olabilirsiniz bu sene ramazanin ilk dayagi bursadan geldi maalesef.
Konu sahibi canim,acik her yer ama sorun yasayabilirsin. Benim kuzenim dun bir muvekkiliyle gorusmeye gitti, hamile oldugu halde bir cafede cay iciyor diye garip garip sorular sormus garsonlar ,ama iftardan sahira kadar cok renkli olur antep istedigin gibi gezer yer icersin
Amacınız tam olarak nedir?Oruc tutuyorsun diye dayak mi yedin?
Bir sürü saldıri oluyor bu ulkede.Yobazlık ne kadar hoş değilse sizin gibi geniş mezheplilik de hoş değil.
Çok mecbur kalmadıkça oruçlu olma ihtimali olan bi garsondan hizmet bekleyemem. Bu tamamen dinime ve dinimin değerlerine olan saygımdandır. Ki bizim ülkemizde bi alman bi abdli bize bizden çok saygı duyarken kendi vatandaşımızın yobazlar bana saldırırmı diye embesilce bi soru sorması adamı cidden tahrik ediyo. Sonra yobaz diyolar.
Sana saldırırlar hatta linç ederler. Gitme sen oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?