gaziantepte ramazan

Üf sus tamam.
İzlediğin ucuz dizilerden öğrendiğin "kaostan beslenme" laflarını da mahallende kullan. Bana kullanma.
Ucuz dizi derkenn, bir de ustune mahallende kullan tek sizin gibiler sitelerde yasiyorr galibaaa yasasin mahalle topluluguu. Laf sokucam diye yerin dibine girmekk.

Ciddi anlamda sosyal yonun eksik.ulkeyi begenmiyorsun,insanlarini begenmiyorsun adama sorarlar sen kimsin?
Bu ulke de her cesit ,her kulturden insan var.sen sen den olmayani otekilestirirsen oteki olarak kalirsin sonra saygi saygiii diye dolanirsin.
Her konun da mutlaka dini kesime giydiriyorsun yaftaliyorsun ya cahil,ya yobaz yada turevleri..
Dinin olsun ya da olmasin insanlarin yasamlarina saygi duymak zorundasin.ha begenmiyorsan seni bu ulkede zorla tutan yok.
Derdin gercekten antep i gezmekse cevabini aldin git gez kimse seni dovmez ama bu kafayla baska nedenlerden dayak yeme ihtimalin cok yuksek

Eger insan benim su icmemeden rahatsiz oluyorsa, bu onun dini ve orucu yanlis anlamasindan kaynlaklidir.
Mecbur oldugu icin tutuyordur o orucu.
Ben yurt disinda yasiyorum ve müslümanlarin yogun oldugu bölgelerde dikkat ediyorum. Bu benim kendi tercihim.

Ama acikcasi saygi da saygi diye tutturan insanlari anlamiyorum. Ben oruc tutuyorsam kimse beni desteklemek zorunda degil. Benim ibadetime saygi duymak zorunda evet, ama saygi karsimda su icmemek degil.

Beğenmediğiniz ortadoğu da ne işiniz var
Benim anlamadığım konu sahibi her konusu kapatılmadan önce burdaki kadınları yobaz, cahil diye isimlendiriyor. Ona rağmen yine de konu açıp burdaki "yobaz, cahil" kadınlardan öneri istemesi çok garip.

Dinci kesim umurumda degil.
Yeter ki onlar beni ve yaşam tarzımı rahat biraksin. Ben de onlarin umurunda olmayayim. İstediğimi giyip yemek yiyip yiyemeyecegimi sormak gibi bir hakkım var.

Üf sus tamam.
İzlediğin ucuz dizilerden öğrendiğin "kaostan beslenme" laflarını da mahallende kullan. Bana kullanma.
istediğini söyle senin gibi çemkirmicem.
egonu böyle mi tatmin etmeye çalışıyorsun
ayy ben kimselere benzemeeem
ayyy ben buralara fazlayıııım
ayy herkes bana bakıyor ben güzelim
milletin orucuyla uğraşacağına psikoloğa görün bence

Mustafa kemalin verdigi laiklik sayesinde yaşıyorum burda. Kurban olsun herkes ona.

Batıda doğup büyüdüm. Tam laiklik yaa. Ülkenin Ortadoğu kismi ile geç tanıştım. Iyi ki de laik yerlerde büyüdüm.
Off saptırın konuyu. Şaşırmadım. Mesajlarınız hep ayrıştırma kışkırtma içeriyor.
Mustafa Kemal in verdiği laiklik sadece batı içinmiydi, siz hangi sıfatla doğu batı diye ayrıştırıyorsunuz.

oruçluya saygı göstermek = uluorta bi şey yiyip içmemek mi? yahu siz kendinizde misiniz? siz sanıyorsunuz ki tuttuğunuz oruçlar da kabul bu iğrenç zihninizle. dayak yiyen duymamışmış görmemişmiş. bu yalana kendiniz de inanıyorsunuzdur şimdi. akşama kadar patlayacak kadar yemek yiyeceğini bil, sahurda zaten üç kişilik yemeği götür sonra yanımızda su içme yemek yeme. oldu var mı başka arzunuz? o zaman maddi durumları yemek almaya yetmeyen yoksulların bizi canlı canlı parçalamaları lazım. 365 günün kalan 335 inde kimsenin umurunda değiller çünkü.

Herkese vermeye çalıştı ama.bazi kesimler nasibini pek alamadi. Mesela orta anadolu.

Dinci kesim umurumda degil.
Yeter ki onlar beni ve yaşam tarzımı rahat biraksin. Ben de onlarin umurunda olmayayim. İstediğimi giyip yemek yiyip yiyemeyecegimi sormak gibi bir hakkım var.
Yahu bende bu ulkede istedigimi giyip istedigim rahatlikta yasiyorum.
Herseyi abartma huyunuz var dogunun bir ucun da yasadim iki yil gayet rahattim.
Insnalara saygi duy kariama sen zaten kimsenin umurun da olmazsin.kendini bu kadar abartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…