- 26 Ağustos 2015
- 465
- 496
- 103
- 28
- Konu Sahibi lou salome
-
Ucuz dizi derkenn, bir de ustune mahallende kullan tek sizin gibiler sitelerde yasiyorr galibaaa yasasin mahalle topluluguu. Laf sokucam diye yerin dibine girmekk.Üf sus tamam.
İzlediğin ucuz dizilerden öğrendiğin "kaostan beslenme" laflarını da mahallende kullan. Bana kullanma.
Olur başka tavsiyeniz var mı?4 kadın normal bişi diyosun...
eşine de öner madem.
hayır yani hoşgörü yol göstermek tarif etmek mi?
aha hoşgörü bugün sokakta yürürken sigara içen kadına kimsenin dönüp bakmaması bile..
bu kadar memleketçi olmaya gerek yok ..
Mustafa kemalin verdigi laiklik sayesinde yaşıyorum burda. Kurban olsun herkes ona.Beğenmediğiniz ortadoğu da ne işiniz var
Beğenmediğiniz ortadoğu da ne işiniz var
Benim anlamadığım konu sahibi her konusu kapatılmadan önce burdaki kadınları yobaz, cahil diye isimlendiriyor. Ona rağmen yine de konu açıp burdaki "yobaz, cahil" kadınlardan öneri istemesi çok garip.Beğenmediğiniz ortadoğu da ne işiniz var
Dinci kesim umurumda degil.Ciddi anlamda sosyal yonun eksik.ulkeyi begenmiyorsun,insanlarini begenmiyorsun adama sorarlar sen kimsin?
Bu ulke de her cesit ,her kulturden insan var.sen sen den olmayani otekilestirirsen oteki olarak kalirsin sonra saygi saygiii diye dolanirsin.
Her konun da mutlaka dini kesime giydiriyorsun yaftaliyorsun ya cahil,ya yobaz yada turevleri..
Dinin olsun ya da olmasin insanlarin yasamlarina saygi duymak zorundasin.ha begenmiyorsan seni bu ulkede zorla tutan yok.
Derdin gercekten antep i gezmekse cevabini aldin git gez kimse seni dovmez ama bu kafayla baska nedenlerden dayak yeme ihtimalin cok yuksek
istediğini söyle senin gibi çemkirmicem.Üf sus tamam.
İzlediğin ucuz dizilerden öğrendiğin "kaostan beslenme" laflarını da mahallende kullan. Bana kullanma.
Amacınız o kadar açık ki..4 kadın normal bişi diyosun...
eşine de öner madem.
Off saptırın konuyu. Şaşırmadım. Mesajlarınız hep ayrıştırma kışkırtma içeriyor.Mustafa kemalin verdigi laiklik sayesinde yaşıyorum burda. Kurban olsun herkes ona.
Batıda doğup büyüdüm. Tam laiklik yaa. Ülkenin Ortadoğu kismi ile geç tanıştım. Iyi ki de laik yerlerde büyüdüm.
Amacınız o kadar açık ki..
Bazı arkadaşlar bunu göremiyor yada göz ardı ediyor...
Her konunuzda üyeler nedense dini polemikten ban yiyor. Neden acaba ?
Herkese vermeye çalıştı ama.bazi kesimler nasibini pek alamadi. Mesela orta anadolu.Off saptırın konuyu. Şaşırmadım. Mesajlarınız hep ayrıştırma kışkırtma içeriyor.
Mustafa Kemal in verdiği laiklik sadece batı içinmiydi, siz hangi sıfatla doğu batı diye ayrıştırıyorsunuz.
Orda yaşıyor zatenGidebilse giderdi diye düşünüyorum
Yahu bende bu ulkede istedigimi giyip istedigim rahatlikta yasiyorum.Dinci kesim umurumda degil.
Yeter ki onlar beni ve yaşam tarzımı rahat biraksin. Ben de onlarin umurunda olmayayim. İstediğimi giyip yemek yiyip yiyemeyecegimi sormak gibi bir hakkım var.
Sizin gibi zihniyetler bir an önce biter umarımHerkese vermeye çalıştı ama.bazi kesimler nasibini pek alamadi. Mesela orta anadolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?